בכל פעם שלקוחות Agoda עוזבים את בית המלון אנו שולחים אליהם הודעת דוא"ל ומבקשים שיכתבו משוב על שהותם. זו היא הדרך היחידה בה ניתן לפרסם משוב. לפני פרסומה באתר האינטרנט של Agoda, כל אחת מחוות הדעת נבדקת ומאושרת על ידי צוות התוכן שלנו. לכן, בניגוד לאתרי נסיעות רבים אחרים, כל חוות הדעת שמתפרסמות באתר האינטרנט של Agoda הן אמיתיות ואמינות.
הזן את התאריכים הרצויים כדי לבדוק את זמינותם ולבצע הזמנה

Pacific Pensionne

313-A Osmena Blvd , קבו סיטי, Cebu City, הפיליפינים 6000 (הצג מפה )

!הזמינו עכשיו

Pacific Pensionne Cebu City - חדר שינה Pacific Pensionne Cebu City - בית המלון מבפנים Pacific Pensionne Cebu City - בית המלון מבפנים Pacific Pensionne Cebu City - מסעדה Pacific Pensionne Cebu City - בית המלון מבחוץ Pacific Pensionne Cebu City - מרכז עסקים Pacific Pensionne Cebu City - קבלה Pacific Pensionne Cebu City - מסעדה Pacific Pensionne Cebu City - מסעדה Pacific Pensionne Cebu City - בית המלון מבפנים Pacific Pensionne Cebu City - בית המלון מבפנים Pacific Pensionne Cebu City - אוכל ומשקאות Pacific Pensionne Cebu City - מסעדה
האזור: קבו סיטי מספר החדרים: 72

חוות דעת שנוספו לאחרונה על ידי לקוחות

סננו לפי סוג מטייל

 

נעים
תמורה ביחס למחיר
6.7
מיקום
7.3
תפקוד סגל העובדים
5.9
מצב/ניקיון בית המלון
6.2
נוחות ותנאי החדר
6.7
מזון/חדר אוכל
5.8
כל חוות הדעת (173)
מיין לפי:
David I. מטיילים בודדים Israel, 22 ספטמבר 2013
נחמד

מיקום
7.3
בסדר
דווח על הביקורת הזאת
Jan M. מטיילים בודדים Philippines, 19 יולי 2015
Good

Location safety
7
Better
דווח על הביקורת הזאת
Melvie A. בקבוצות Philippines, 07 יולי 2015
WORST STAY!
2.7
I had stayed at three hotels during my 7-day visit in Cebu and by far this hotel is the worst! Bed bugs! Shower hose leaking! Bathroom mirror stained! Key card doesn't work! Small TV! Smelly room! and worst? I felt like I didn't get the best value for my money. Never will I stay here again and NEVER will I recommend this pensionne to other travellers! Should I say Agoda should not include it on the search list!
דווח על הביקורת הזאת
Mark R. מטיילים בודדים Australia, 04 יולי 2015
Second stay

Location close to my needs
8
Comfortable. The room fitment is very basic, but it suffices for a solo traveler on a short stay
דווח על הביקורת הזאת
Sachin A. זוגות United States of America, 31 מאי 2015
It's OK old motel
4
Lobby stinked, bugs in room, bed was very comfortable but too small for couple old stingy bath room but surprisingly hot water was working. old deteriorating room bed furniture No Internet. Not enough value for money.
דווח על הביקורת הזאת
Fely C. משפחות עם ילדים גדולים Australia, 07 מאי 2015
need to repaint the room, up date the bathroom

comfy bed, great location
5.7
average, but the one thing is close to the cbd area
דווח על הביקורת הזאת
Cenin M. זוגות Philippines, 01 מרץ 2015
just very unsatisfactory.

location to the city
4.3
i specified an "early arrival" when i made my reservation thru agoda, but surprised to know when it charged me a P250.00 for early arrival.there was no free drinking water at the room, not even a complimentary coffee.
דווח על הביקורת הזאת
Jukka H. מטיילים בודדים Finland, 22 פברואר 2015
How anyone can rated that hotel 3 star?
2.7
Room is very dirty...furniture maybe from 70'. I think that hotel doesnt have any star rating. Not value for money. Never stay again.
דווח על הביקורת הזאת
Tiffany D. זוגות France, 02 ינואר 2015
Dont go
3
לקוח זה דרג את בית המלון אך לא הוסיף הערות.
דווח על הביקורת הזאת
Meneleo M. מטיילים בודדים United States of America, 16 נובמבר 2014
Pacific pensionne review

I liked it was close to the main street and well lighted going back to the hotel so you can come home anytime of the night without fear of getting roughed up. I liked the comfortable room and clean.
8
Very nice and enjoyable because we were able to go out at night and come home late due to the safety of the area. I just wished the streets were paved and cleaned. When I walked I have to be looking down so I don't trip or turn an ankle. Otherwise, everything was good!
דווח על הביקורת הזאת

!הזמינו עכשיו

מהרו- המבצע מסתיים בקרוב

Pacific Pensionne Cebu CityPacific Pensionne Cebu City - חדר שינהPacific Pensionne Cebu City - בית המלון מבפניםPacific Pensionne Cebu City - בית המלון מבפניםPacific Pensionne Cebu City - מסעדהPacific Pensionne Cebu City - בית המלון מבחוץPacific Pensionne Cebu City - מרכז עסקיםPacific Pensionne Cebu City - קבלהPacific Pensionne Cebu City - מסעדהPacific Pensionne Cebu City - מסעדהPacific Pensionne Cebu City - בית המלון מבפניםPacific Pensionne Cebu City - בית המלון מבפניםPacific Pensionne Cebu City - אוכל ומשקאותPacific Pensionne Cebu City - מסעדה

חוות דעת של לקוחות - Pacific Pensionne, Cebu City

Agoda.com הינה חלק מקבוצת Priceline, החברה המובילה בעולם בנסיעות מקוונות ושירותים נלווים.

AS-AGWEB-3C05