או

בכל פעם שלקוחות Agoda עוזבים את בית המלון אנו שולחים אליהם הודעת דוא"ל ומבקשים שיכתבו משוב על שהותם. זו היא הדרך היחידה בה ניתן לפרסם משוב. לפני פרסומה באתר האינטרנט של Agoda, כל אחת מחוות הדעת נבדקת ומאושרת על ידי צוות התוכן שלנו. לכן, בניגוד לאתרי נסיעות רבים אחרים, כל חוות הדעת שמתפרסמות באתר האינטרנט של Agoda הן אמיתיות ואמינות.
הזן את התאריכים הרצויים כדי לבדוק את זמינותם ולבצע הזמנה

Park Hotel Hong Kong

61-65 Chatham Road South, Tsimshatsui, Kowloon, Tsim Sha Tsui, הונג קונג (הצג מפה )

!הזמינו עכשיו

Park Hotel Hong Kong הונג קונג - בית המלון מבפנים Park Hotel Hong Kong הונג קונג - בית המלון מבחוץ Park Hotel Hong Kong הונג קונג - חדר שינה Park Hotel Hong Kong הונג קונג - קבלה Park Hotel Hong Kong הונג קונג - קבלה Park Hotel Hong Kong הונג קונג - חדר שינה Park Hotel Hong Kong הונג קונג - חדר שינה Park Hotel Hong Kong הונג קונג - חדר שינה Park Hotel Hong Kong הונג קונג - חדר שינה Park Hotel Hong Kong הונג קונג - חדר שינה Park Hotel Hong Kong הונג קונג - חדר שינה Park Hotel Hong Kong הונג קונג - חדר שינה Park Hotel Hong Kong הונג קונג - חדר שינה Park Hotel Hong Kong הונג קונג - בר/טרקלין Park Hotel Hong Kong הונג קונג - בר/טרקלין Park Hotel Hong Kong הונג קונג - חדר כושר
Park Hotel Hong Kong הונג קונג - חדר ישיבות Park Hotel Hong Kong הונג קונג - אולם אירועים Park Hotel Hong Kong הונג קונג - בר/טרקלין Park Hotel Hong Kong הונג קונג - מסעדה
האזור: Tsim Sha Tsui מספר החדרים: 347

סקירות אחרונות של הלקוחות

איזה סוג של מטייל אתה

 

טוב מאוד

7.9

מ-3648 סוקרים

תמורה ביחס למחיר
7.7
מיקום
8.7
תפקוד סגל העובדים
7.9
מצב/ניקיון בית המלון
8.2
נוחות ותנאי החדר
8.0
מזון/חדר אוכל
6.9
כל הביקורות (3648)
מיין לפי:
Tal N. Israel, 10 דצמבר 2012
בית מלון מקסים חדרים יפיפ ושירות אדיב

בית מלון מקסים חדרים יפיפ ושירות אדיב
9.7
בית מלון מקסים חדרים יפיפ ושירות אדיב. ממליץ בחום.
Aviv P. Israel, 21 מרץ 2011
בית מלון נחמד , חדרים מאוד קטנים

חדר מאוד אינטימי ונעים
6.7
החדר היה מאוד קטן , היה רשום בהזמנה שהחדר הוא 30 מטר ולדעתי הוא היה פחות . מדובר במלון שהוא כמו מלון מעבר של הרבה אנשים , לא קיבלנו גם שום דבר לירח דבש , אמבטיה מאוד נחמדה ,נוף יפה מהחדר , מיקום של המלון מצויין . שירות חדרים גם טוב,ויש חברה שמסבירים לך איך ללכת לכל מקום שאתה צריך להגיע - והם יודעים להסביר ממש כל דבר , זה יתרון נפלא .
Sightseeing/Attractions Tip: המקום ממש קרוב לנתן רואוד , וגם רבע שעה ברגל למופע הלייזר שואו , באמת מקום של המלון הוא מצויין , יש סופר ליד המלון , הרבה מקומות של אוכל . יש מסעדה מצויינת ליד המלון , ניתן שם לאכול סלטים ודברים שהם מתאימים לישראלי שאוכל כשר (אך לא בד"ץ) כי ברוב המקומות אין סלטים ויש שם הרבה דברים שהם מחליפים לך בתריט כמו למשל סנדוויץ עם עוף במקום חזיר וכו.. המסעדה באותו צד של המלון , הולכים 2 דקות ימינה , לפני SEVEN ELEVEN .
Natchapa S. אנשי עסקים Thailand, 25 אוגוסט 2014
convenience, comfort, and friendly staff

convenience, comfort, and friendly staff
9
convenience, comfort, and friendly staff
Natalia T. משפחות עם ילדים גדולים Indonesia, 19 אוגוסט 2014
A very reasonable price with good location

Reasonable price, Good location, Good service
9
The hotel has two entrances, which were one of my favorite. I could go from the other entrance and reached Avenue of Stars very close. Or to the other entrance and strolled around the fashion alleys. You'll get anything you need very easy by staying here. Nathan Road, Canton Road and Avenue of Stars are within walking distance. Tsim Tsa Tshui MTR is only 3 minutes walk and you could go to anywhere in Hong Kong. The room smells nice, relaxing. The towels are soft, the beds are comfortable. The staff are very helpful, especially the concierge staff. They moved very quick to respond to your need. Love my stay here! Should come back for my next visit.
Kian H. אנשי עסקים Malaysia, 18 אוגוסט 2014
nice hotel

nice, covenient and helpful staff
8
Sheng J. מטיילים בודדים China, 18 אוגוסט 2014
Good Choice

Service, Size of the Room, Location
8.3
Supachai C. משפחות עם ילדים גדולים Thailand, 11 אוגוסט 2014
location is good

location price food
8
hotel stand in good location. Food is so good, the room is clean and friendly stuff.
Jien G. בקבוצות Singapore, 11 אוגוסט 2014
Would stay again

Comfort with affordability
7
I have no complaints. For the price we paid, it was largely comfortable and self-sufficient. There was everything we needed - from hairdryers to toothbrushes etc. the bed was also comfortable enough, albeit a little bit small. we spent most of the days out so only came back late at night to rest and the hotel served its purpose well. I would recommend it if you're just looking for a decent and comfortable stay without spending too much as I think Park Hotel balances this very well.
Trista M. משפחות עם ילדים גדולים Philippines, 11 אוגוסט 2014
Good location

Good location
6.7
Near the MTR station and walking distance to shopping areas. The hotel room isn't spacious, which is quite expected in HK.
Yap C. בקבוצות Singapore, 10 אוגוסט 2014
Holiday Trip

Near to MRT ,close to shopping and staff are friendly
9.7
We have a happy stay.and for sure we will be back with our family.

!הזמינו עכשיו

מהרו- המבצע מסתיים בקרוב

Park Hotel Hong Kong הונג קונגPark Hotel Hong Kong הונג קונג - בית המלון מבפניםPark Hotel Hong Kong הונג קונג - בית המלון מבחוץPark Hotel Hong Kong הונג קונג - חדר שינהPark Hotel Hong Kong הונג קונג - קבלהPark Hotel Hong Kong הונג קונג - קבלהPark Hotel Hong Kong הונג קונג - חדר שינהPark Hotel Hong Kong הונג קונג - חדר שינהPark Hotel Hong Kong הונג קונג - חדר שינהPark Hotel Hong Kong הונג קונג - חדר שינהPark Hotel Hong Kong הונג קונג - חדר שינהPark Hotel Hong Kong הונג קונג - חדר שינהPark Hotel Hong Kong הונג קונג - חדר שינהPark Hotel Hong Kong הונג קונג - חדר שינהPark Hotel Hong Kong הונג קונג - בר/טרקליןPark Hotel Hong Kong הונג קונג - בר/טרקליןPark Hotel Hong Kong הונג קונג - חדר כושרPark Hotel Hong Kong הונג קונג - חדר ישיבותPark Hotel Hong Kong הונג קונג - אולם אירועיםPark Hotel Hong Kong הונג קונג - בר/טרקליןPark Hotel Hong Kong הונג קונג - מסעדה


AS-AGWEB-3C02