או

בכל פעם שלקוחות Agoda עוזבים את בית המלון אנו שולחים אליהם הודעת דוא"ל ומבקשים שיכתבו משוב על שהותם. זו היא הדרך היחידה בה ניתן לפרסם משוב. לפני פרסומה באתר האינטרנט של Agoda, כל אחת מחוות הדעת נבדקת ומאושרת על ידי צוות התוכן שלנו. לכן, בניגוד לאתרי נסיעות רבים אחרים, כל חוות הדעת שמתפרסמות באתר האינטרנט של Agoda הן אמיתיות ואמינות.
הזן את התאריכים הרצויים כדי לבדוק את זמינותם ולבצע הזמנה

Pullman Hanoi Hotel

40 Cat Linh Street, Dong Da District, דונג דא דיסטריקט-טמפל אוף ליטרטור, האנוי, ויאטנם (הצג מפה )

!הזמינו עכשיו

בעבר : Pullman Hanoi Hotel – Managed by Accor Group
Pullman Hanoi Hotel האנוי - כניסה Pullman Hanoi Hotel האנוי - לובי Pullman Hanoi Hotel האנוי - לובי Pullman Hanoi Hotel האנוי - מתקנים לפעילות פנאי Pullman Hanoi Hotel האנוי - חדר ישיבות Pullman Hanoi Hotel האנוי - חדר שינה Pullman Hanoi Hotel האנוי - מסעדה Pullman Hanoi Hotel האנוי - טרקלין מנהלים Pullman Hanoi Hotel האנוי - בית המלון מבפנים Pullman Hanoi Hotel האנוי - חדר שינה Pullman Hanoi Hotel האנוי - בית המלון מבחוץ Pullman Hanoi Hotel האנוי - חדר שינה Pullman Hanoi Hotel האנוי - חדר שינה Pullman Hanoi Hotel האנוי - חדר ישיבות Pullman Hanoi Hotel האנוי - חדר שינה Pullman Hanoi Hotel האנוי - חדר שינה
Pullman Hanoi Hotel האנוי - טרקלין מנהלים Pullman Hanoi Hotel האנוי - בית המלון מבפנים Pullman Hanoi Hotel האנוי - חדר שינה Pullman Hanoi Hotel האנוי - חדר ישיבות Pullman Hanoi Hotel האנוי - בית המלון מבחוץ Pullman Hanoi Hotel האנוי - מסעדה Pullman Hanoi Hotel האנוי - חדר שינה Pullman Hanoi Hotel האנוי - חדר כושר Pullman Hanoi Hotel האנוי - מסעדה Pullman Hanoi Hotel האנוי - אוכל ומשקאות Pullman Hanoi Hotel האנוי - אוכל ומשקאות Pullman Hanoi Hotel האנוי - חדר שינה
האזור: דונג דא דיסטריקט-טמפל אוף ליטרטור מספר החדרים: 242

חוות דעת שנוספו לאחרונה על ידי לקוחות

סננו לפי סוג מטייל

 

טוב מאוד

7.9

מ-249 סוקרים

תמורה ביחס למחיר
7.8
מיקום
7.5
תפקוד סגל העובדים
8.2
מצב/ניקיון בית המלון
8.3
נוחות ותנאי החדר
8.2
מזון/חדר אוכל
7.5
כל חוות הדעת (249)
מיין לפי:
Kunal M. אנשי עסקים India, 23 ינואר 2015
Value Stay

Room, Price and Friendly Staff
8
Stay was pleasent
Goh Y. אנשי עסקים Singapore, 22 ינואר 2015
Comfortable stay

Comfortable bed, Big Room
7.7
I have stayed so many nights in this hotel, dont get the feel of returning home, like other hotels offered me. Nowadays,the staff forgot the welcome drinks.
Sang V. אנשי עסקים Australia, 21 ינואר 2015
Staff, clean room and location

Staff clean room and location
8
Pleasant stay
Edwin T. אנשי עסקים Singapore, 16 ינואר 2015
First Time At The Pullman Hanoi

Location, Comfort, Service
9
I frequent Hanoi for work and this is the first time i am staying at the Pullman, mainly because i was holding a seminar in the same hotel. The decision was definitely not regretted, the hotel is clean, nice location, great service and convenient too. It is good to have english speaking staff in the hotel, and the Pullman was just fantastic. Having explored various other hotels in Hanoi, i am definitely going to considering staying at the Pullman again during my next visit.
Derrick T. אנשי עסקים Singapore, 14 ינואר 2015
Old Hotel with a touch of class

Cafe, People and Room Size
6.3
Room is not too bad overall. People is good and friendly. Just that the washroom is not up the date and rather lousy in terms of water pressure and shower cover.
Goh Y. אנשי עסקים Singapore, 31 דצמבר 2014
Comfortable room

Big room, clean, effective staff
7.7
Comfortable
Linxi L. זוגות New Zealand, 30 דצמבר 2014
Better than expected

Staff, room
9
This hotel was much better than the 7.-something aggregate review score indicated here. Complimentary minibar, hospitable and friendly staff, and we liked their environmental accountability - instead if just telling travellers to use less fresh towels etc, they actually plant trees if towels aren't used, what a better incentive! No complaints whatsoever, the reception staff as well deserve special mention for their attention to our needs.
Chong H. משפחות עם ילדים גדולים Singapore, 18 דצמבר 2014
All hotel staff are very friendly and helpful

Hotel staff, Gym, Lobby
8.3
I stayed 4 nights in Dec at Pullman Hanoi. Hotel's location is not very convenient, but cheap taxi can take you any where easily. All the hotel staff are very helpful and extremely friendly. Though I don't quite agree with the 5-star rating, I still think this is a very good hotel.
Allan S. אנשי עסקים Hong Kong, 12 דצמבר 2014
Great business hotel in hanoi

Clean, good location, modern design
7.7
Will stay every time when I go to Hanoi!
Othman S. אנשי עסקים Malaysia, 11 דצמבר 2014
Very good hotel

Clean, friendly, good value for money
8
Very good

!הזמינו עכשיו

מהרו- המבצע מסתיים בקרוב

Pullman Hanoi Hotel האנויPullman Hanoi Hotel האנוי - כניסהPullman Hanoi Hotel האנוי - לוביPullman Hanoi Hotel האנוי - לוביPullman Hanoi Hotel האנוי - מתקנים לפעילות פנאיPullman Hanoi Hotel האנוי - חדר ישיבותPullman Hanoi Hotel האנוי - חדר שינהPullman Hanoi Hotel האנוי - מסעדהPullman Hanoi Hotel האנוי - טרקלין מנהליםPullman Hanoi Hotel האנוי - בית המלון מבפניםPullman Hanoi Hotel האנוי - חדר שינהPullman Hanoi Hotel האנוי - בית המלון מבחוץPullman Hanoi Hotel האנוי - חדר שינהPullman Hanoi Hotel האנוי - חדר שינהPullman Hanoi Hotel האנוי - חדר ישיבותPullman Hanoi Hotel האנוי - חדר שינהPullman Hanoi Hotel האנוי - חדר שינהPullman Hanoi Hotel האנוי - טרקלין מנהליםPullman Hanoi Hotel האנוי - בית המלון מבפניםPullman Hanoi Hotel האנוי - חדר שינהPullman Hanoi Hotel האנוי - חדר ישיבותPullman Hanoi Hotel האנוי - בית המלון מבחוץPullman Hanoi Hotel האנוי - מסעדהPullman Hanoi Hotel האנוי - חדר שינהPullman Hanoi Hotel האנוי - חדר כושרPullman Hanoi Hotel האנוי - מסעדהPullman Hanoi Hotel האנוי - אוכל ומשקאותPullman Hanoi Hotel האנוי - אוכל ומשקאותPullman Hanoi Hotel האנוי - חדר שינהPullman Hanoi Hotel האנוי - חדר ישיבותPullman Hanoi Hotel האנוי - חדר כושרPullman Hanoi Hotel האנוי - חדר שינהPullman Hanoi Hotel האנוי - חדר שינהPullman Hanoi Hotel האנוי - חדר שינהPullman Hanoi Hotel האנוי - חדר שינהPullman Hanoi Hotel האנוי - בית המלון מבחוץPullman Hanoi Hotel האנוי - מסעדהPullman Hanoi Hotel האנוי - מסעדהPullman Hanoi Hotel האנוי - בית המלון מבפניםPullman Hanoi Hotel האנוי - חדר שינה


AS-AGWEB-3A05