בכל פעם שלקוחות Agoda עוזבים את בית המלון אנו שולחים אליהם הודעת דוא"ל ומבקשים שיכתבו משוב על שהותם. זו היא הדרך היחידה בה ניתן לפרסם משוב. לפני פרסומה באתר האינטרנט של Agoda, כל אחת מחוות הדעת נבדקת ומאושרת על ידי צוות התוכן שלנו. לכן, בניגוד לאתרי נסיעות רבים אחרים, כל חוות הדעת שמתפרסמות באתר האינטרנט של Agoda הן אמיתיות ואמינות.
הזן את התאריכים הרצויים כדי לבדוק את זמינותם ולבצע הזמנה

Radisson Blu Cebu

Serging Osmena Boulevard Corner Juan Luna Avenue, קבו סיטי, סבו, הפיליפינים 6000 (הצג מפה )

!הזמינו עכשיו

Radisson Blu Cebu סבו - בית המלון מבחוץ Radisson Blu Cebu סבו - חדר שינה Radisson Blu Cebu סבו - חדר אמבטיה Radisson Blu Cebu סבו - מסעדה Radisson Blu Cebu סבו - חדר ישיבות Radisson Blu Cebu סבו - לובי Radisson Blu Cebu סבו - בריכת שחיה Radisson Blu Cebu סבו - חדר שינה Radisson Blu Cebu סבו - בית המלון מבחוץ Radisson Blu Cebu סבו - בית המלון מבחוץ Radisson Blu Cebu סבו - מסעדה Radisson Blu Cebu סבו - טרקלין מנהלים Radisson Blu Cebu סבו - ספא Radisson Blu Cebu סבו - אולם אירועים Radisson Blu Cebu סבו - טרקלין מנהלים Radisson Blu Cebu סבו - אוכל ומשקאות
Radisson Blu Cebu סבו - אוכל ומשקאות Radisson Blu Cebu סבו - טרקלין מנהלים Radisson Blu Cebu סבו - בית המלון מבפנים Radisson Blu Cebu סבו - מתקני המלון Radisson Blu Cebu סבו - טרקלין מנהלים Radisson Blu Cebu סבו - לובי Radisson Blu Cebu סבו - מסעדה Radisson Blu Cebu סבו - חדר שינה Radisson Blu Cebu סבו - מתקני המלון Radisson Blu Cebu סבו - חדר ישיבות Radisson Blu Cebu סבו - חדר שינה Radisson Blu Cebu סבו - אולם אירועים
האזור: קבו סיטי מספר החדרים: 400

חוות דעת שנוספו לאחרונה על ידי לקוחות

סננו לפי סוג מטייל

 

מצוין
תמורה ביחס למחיר
8.6
מיקום
8.9
תפקוד סגל העובדים
9.1
מצב/ניקיון בית המלון
9.2
נוחות ותנאי החדר
9.0
מזון/חדר אוכל
8.4
כל חוות הדעת (2951)
מיין לפי:
Naor A. Israel, 04 דצמבר 2012
מלון מהמם ביופיו

מיקום מעולה מעל הקניון sm
10
מאוד נהננו חדר יפה ונקי שירות אדיב ומלון מהמם עם בריכה מפנקת מומלץ מאוד
Natan H. Israel, 13 יולי 2011
בית מלון מקסים ושירות מצויין !!!!!! מיקום בסדר.

חדש וחדיש, שירות מעולה.
8.7
מלון חדש וחדיש בשירות. פשוט שירות פנטסטי, קשובים לאורחים ויעילים להפליא !! בטוח אחזור רק לפה כשאהיה בסיבו. ממליץ בחום.
William K. משפחות עם ילדים קטנים United States of America, 23 יולי 2015
Expensive hotel catering to businessman

Local to mall, service, comfort of room
8.3
My stay was great.....but view is of poor squatter area, city and streets are dirty, visitors must stay in hotel or mall to feel safe....swimming pool area was great...
Durand S. זוגות United States of America, 17 יולי 2015
Under impressed by Radisson Blue Cebu

proximity to SM Mall, hotel security, staff friendliness
5
This was a short stay and chose this hotel because it was the one I had originally chosen for my first trip to Cebu, but had to cancel due to earthquake damage to hotel a couple of years ago. Sadly, this hotel did not live up to reviews. While the location is convenient to SM Mall, staff is friendly, and security is excellent, I expected much more based on ratings and reviews. My stay did not live up to it. The bed was uncomfortable, shower not in best repair, poor indoor air quality, and overall room layout inferior to other hotels I have stayed at in Cebu. The breakfast buffet was geared more toward travellers from Korea and India than other countries. The front desk staff tried hard to upsell me at check-in despite being friendly overall. Also felt room service rates were inflated given rates at other properties with similar ratings in Cebu. I don't plan to stay at this hotel during future visits to Cebu. I expect better value for my money.
Teodoro L. אנשי עסקים Philippines, 16 יולי 2015
Great hotel

Clean, comfortable, and new
10
My stay was perfect. The staff were very attentive and friendly. Food, especially breakfast, was sumptuous. You get your money's worth for a five-star hotel. Highly recommended. I will definitely stay at this hotel again.
Rodger S. משפחות עם ילדים קטנים Philippines, 16 יולי 2015
Perfect

Convenient,
9.7
Kishor K. משפחות עם ילדים גדולים Kenya, 13 יולי 2015
An excellent hotel in a very good Location.

The Breakfast is awesome; the hotel facilities are comfortable and clean
10
Very enjoyable.
Seulgi K. אנשי עסקים South Korea, 12 יולי 2015
the hotel is full of satisfaction until i left

comfortable service and nice accomodation...
10
It was the richest satisfaction among the hotels i had stayed.
Chuang A. אנשי עסקים Philippines, 08 יולי 2015
A stay to remember

Very friendly & smiling staff especially in the Reception (esp. Ms. Chis of Front Desk). The food and dining is really incredible. And lastly comfort of the room.
10
We will surely go back to Radisson Blu. Thank your for the incredible experience.
Letecia R. משפחות עם ילדים גדולים Norway, 08 יולי 2015
a fantastic classy hotel,,,

interior,cleanliness, staff,and a great location,,,
10
a great hotel with an elegant lobby,,,we had a great experience,,stayin there for two days the staff are friendly , helpful,,and lots of selection when it comes to breakfast super effective service,,,💙ly hotel want to stay there again,,,,

!הזמינו עכשיו

מהרו- המבצע מסתיים בקרוב

Radisson Blu Cebu סבוRadisson Blu Cebu סבו - בית המלון מבחוץRadisson Blu Cebu סבו - חדר שינהRadisson Blu Cebu סבו - חדר אמבטיהRadisson Blu Cebu סבו - מסעדהRadisson Blu Cebu סבו - חדר ישיבותRadisson Blu Cebu סבו - לוביRadisson Blu Cebu סבו - בריכת שחיהRadisson Blu Cebu סבו - חדר שינהRadisson Blu Cebu סבו - בית המלון מבחוץRadisson Blu Cebu סבו - בית המלון מבחוץRadisson Blu Cebu סבו - מסעדהRadisson Blu Cebu סבו - טרקלין מנהליםRadisson Blu Cebu סבו - ספאRadisson Blu Cebu סבו - אולם אירועיםRadisson Blu Cebu סבו - טרקלין מנהליםRadisson Blu Cebu סבו - אוכל ומשקאותRadisson Blu Cebu סבו - אוכל ומשקאותRadisson Blu Cebu סבו - טרקלין מנהליםRadisson Blu Cebu סבו - בית המלון מבפניםRadisson Blu Cebu סבו - מתקני המלוןRadisson Blu Cebu סבו - טרקלין מנהליםRadisson Blu Cebu סבו - לוביRadisson Blu Cebu סבו - מסעדהRadisson Blu Cebu סבו - חדר שינהRadisson Blu Cebu סבו - מתקני המלוןRadisson Blu Cebu סבו - חדר ישיבותRadisson Blu Cebu סבו - חדר שינהRadisson Blu Cebu סבו - אולם אירועיםRadisson Blu Cebu סבו - מתקני המלוןRadisson Blu Cebu סבו - לוביRadisson Blu Cebu סבו - חדר ישיבות


Agoda.com הינה חלק מקבוצת Priceline, החברה המובילה בעולם בנסיעות מקוונות ושירותים נלווים.

AS-AGWEB-3C04