או

בכל פעם שלקוחות Agoda עוזבים את בית המלון אנו שולחים אליהם הודעת דוא"ל ומבקשים שיכתבו משוב על שהותם. זו היא הדרך היחידה בה ניתן לפרסם משוב. לפני פרסומה באתר האינטרנט של Agoda, כל אחת מחוות הדעת נבדקת ומאושרת על ידי צוות התוכן שלנו. לכן, בניגוד לאתרי נסיעות רבים אחרים, כל חוות הדעת שמתפרסמות באתר האינטרנט של Agoda הן אמיתיות ואמינות.
הזן את התאריכים הרצויים כדי לבדוק את זמינותם ולבצע הזמנה

Regal Airport Hotel

No.9 Cheong Tat Road, Chek Lap Kok, נמל התעופה הבינלאומי של הונג קונג, הונג קונג (הצג מפה )

!הזמינו עכשיו

Regal Airport Hotel הונג קונג - בית המלון מבחוץ Regal Airport Hotel הונג קונג - מסעדה Regal Airport Hotel הונג קונג - מסעדה Regal Airport Hotel הונג קונג - מסעדה Regal Airport Hotel הונג קונג - מסעדה Regal Airport Hotel הונג קונג - ספא Regal Airport Hotel הונג קונג - מסעדה Regal Airport Hotel הונג קונג - בית המלון מבפנים Regal Airport Hotel הונג קונג - לובי Regal Airport Hotel הונג קונג - בריכת שחיה Regal Airport Hotel הונג קונג - חדר ישיבות Regal Airport Hotel הונג קונג - חדר כושר Regal Airport Hotel הונג קונג - טרקלין מנהלים Regal Airport Hotel הונג קונג - אולם אירועים Regal Airport Hotel הונג קונג - חדר שינה Regal Airport Hotel הונג קונג - חדר שינה
Regal Airport Hotel הונג קונג - חדר שינה Regal Airport Hotel הונג קונג - חדר שינה Regal Airport Hotel הונג קונג - בית המלון מבחוץ Regal Airport Hotel הונג קונג - מסעדה Regal Airport Hotel הונג קונג - מסעדה Regal Airport Hotel הונג קונג - מסעדה Regal Airport Hotel הונג קונג - חדר שינה Regal Airport Hotel הונג קונג - חדר שינה Regal Airport Hotel הונג קונג - חדר שינה Regal Airport Hotel הונג קונג - חדר אמבטיה Regal Airport Hotel הונג קונג - חדר כושר Regal Airport Hotel הונג קונג - חדר אמבטיה
האזור: נמל התעופה הבינלאומי של הונג קונג מספר החדרים: 1171

חוות דעת שנוספו לאחרונה על ידי לקוחות

סננו לפי סוג מטייל

 

טוב מאוד

7.7

מ-5142 סוקרים

תמורה ביחס למחיר
6.8
מיקום
9.0
תפקוד סגל העובדים
7.7
מצב/ניקיון בית המלון
8.0
נוחות ותנאי החדר
7.7
מזון/חדר אוכל
7.0
כל חוות הדעת (5142)
מיין לפי:
Yair R. משפחות עם ילדים קטנים Israel, 02 ספטמבר 2014
היה טוב

חדר מרווח ונעים, צוות אדיב, מותאם לילדים - יש משחקייה, בריכה וכו'
9.7
עבורנו המלון היה מעבר בין טיסות. נהננו מאוד מהמקום ומהצוות. הדבר היחיד הוא שמסעדות המלון ממש יקרות ואפשר לתת קפיצה של שלוש דקות לנמל התעופה לאוכל במחירים סבירים...
Adi A. משפחות עם ילדים קטנים Israel, 02 מאי 2014
מנוחה בקונקשיין

המלון נמצא בשדה התעופה. החדרים נוחים וידידותיים למשתמש. השירות ממש מצויין
9.7
הייתי במלון כחמש שעות מנוחה לפני טיסה. עם שני תינוקות. היה ממש נוח ומרגיע.
Helena Z. מטיילים בודדים Israel, 09 אוקטובר 2013
מלון ממש בתוך שדה התעופה

המלון מקושר בשרוול לשדה התעופה. 5 דקות הליכה ישר לתוך המלון אין צורך התחבורה כלשהי. המלון גדול ונקי שירות מהיר של הצוות
9
זה היה ללילה אחד כי למחרת היתה לי טיסה מוקדם בבוקר. המלון הזה יותר זול משני המלונות האחרים בשדה אבל הוא ממש צמוד לשדה תעופה ואין רעש של המטוסים. המלון שווה את הכסף וגם נוח מאוד הדבר היחיד שחסר זה ארוחת בוקר עבור המחיר חדר.
Henry U. משפחות עם ילדים גדולים Philippines, 24 מרץ 2015
Location

Location, spacious room, facility
9.3
Except having to pay for the Internet. Everything is fine
Sally W. אנשי עסקים United States of America, 23 מרץ 2015
very convenient

close to airport. free wifi in lobby. key drop off option is convenient.
8.3
Very good
Tan P. זוגות Singapore, 23 מרץ 2015
Yuk

Very near airport
5.3
Old and Lousy for that price, basic necessities also not provided (comb, razor)
Su Y. זוגות Singapore, 22 מרץ 2015
Hotel is near airport

Hotel is walking distance to airport. It is well maintained. It provides free shuttle bus to factory outlet store
8.3
My stay is pretty short. It was good where it provides the necessary amenities. Staff is pretty friendly, just that their wifi is chargeable.
Peiling I. משפחות עם ילדים גדולים Singapore, 22 מרץ 2015
Maintenance Needed

Located right next to the hotel
5.7
The stay at Regal Airport Hotel was alright, we do not feel like we're staying at a 5 stars. Luckily it was just a night stay. Booked Regal for a night, as our flight was in the morning 7am. So we can wake up at a later time to get to the airport to check into our flight. During time like this, I do not deny that staying at a hotel right next to the airport is a big plus point. However, everything in the bathroom of the hotel was not well kept, everything are starting to rust or already started rusting. Maintenance of the hotel can be better improved. Room are big, and regal is nice to upgrade our room to 3 bedded room. I still think the price of the stay is abit too much, and you will have to pay for WIFI usage, after paying for such an expensive room. I can say the stay at another 4 stars hotel in HONGKONG was much more pleasant, with better bathroom(eventhough no bathtub), better TV channels, and FREE HIGHSPEED WIFI! I think it's time do something to maintain the 5 stars image of the hotel.
Lee S. משפחות עם ילדים קטנים Singapore, 21 מרץ 2015
Good location

GOOD LOCATION
8.7
I was thete due to flight delay and need a place for my kids to rest. The hotel is next to airport and it is very convenient.
Xavier S. אנשי עסקים Malaysia, 21 מרץ 2015
The hotel staff at reception counter was rude

Next to the Airport with link bridge
5.7
Regal hotel treat client bad. The staff at the check-in counter was rude. When I was asking for receipt, her reply was not acceptable. Agoda must deal to hotels to provide full receipt otherwise no business travelers will engage for hotel bookings.

!הזמינו עכשיו

מהרו- המבצע מסתיים בקרוב

Regal Airport Hotel הונג קונגRegal Airport Hotel הונג קונג - בית המלון מבחוץRegal Airport Hotel הונג קונג - מסעדהRegal Airport Hotel הונג קונג - מסעדהRegal Airport Hotel הונג קונג - מסעדהRegal Airport Hotel הונג קונג - מסעדהRegal Airport Hotel הונג קונג - ספאRegal Airport Hotel הונג קונג - מסעדהRegal Airport Hotel הונג קונג - בית המלון מבפניםRegal Airport Hotel הונג קונג - לוביRegal Airport Hotel הונג קונג - בריכת שחיהRegal Airport Hotel הונג קונג - חדר ישיבותRegal Airport Hotel הונג קונג - חדר כושרRegal Airport Hotel הונג קונג - טרקלין מנהליםRegal Airport Hotel הונג קונג - אולם אירועיםRegal Airport Hotel הונג קונג - חדר שינהRegal Airport Hotel הונג קונג - חדר שינהRegal Airport Hotel הונג קונג - חדר שינהRegal Airport Hotel הונג קונג - חדר שינהRegal Airport Hotel הונג קונג - בית המלון מבחוץRegal Airport Hotel הונג קונג - מסעדהRegal Airport Hotel הונג קונג - מסעדהRegal Airport Hotel הונג קונג - מסעדהRegal Airport Hotel הונג קונג - חדר שינהRegal Airport Hotel הונג קונג - חדר שינהRegal Airport Hotel הונג קונג - חדר שינהRegal Airport Hotel הונג קונג - חדר אמבטיהRegal Airport Hotel הונג קונג - חדר כושרRegal Airport Hotel הונג קונג - חדר אמבטיהRegal Airport Hotel הונג קונג - חדר אמבטיהRegal Airport Hotel הונג קונג - חדר אמבטיהRegal Airport Hotel הונג קונג - חדר כושרRegal Airport Hotel הונג קונג - חדר אמבטיהRegal Airport Hotel הונג קונג - חדר אמבטיה


AS-AGWEB-3C07