או

בכל פעם שלקוחות Agoda עוזבים את בית המלון אנו שולחים אליהם הודעת דוא"ל ומבקשים שיכתבו משוב על שהותם. זו היא הדרך היחידה בה ניתן לפרסם משוב. לפני פרסומה באתר האינטרנט של Agoda, כל אחת מחוות הדעת נבדקת ומאושרת על ידי צוות התוכן שלנו. לכן, בניגוד לאתרי נסיעות רבים אחרים, כל חוות הדעת שמתפרסמות באתר האינטרנט של Agoda הן אמיתיות ואמינות.
הזן את התאריכים הרצויים כדי לבדוק את זמינותם ולבצע הזמנה

The Excelsior Hong Kong

281 Gloucester Road , Causeway Bay, הונג קונג 35301 (הצג מפה )

!הזמינו עכשיו

The Excelsior Hong Kong הונג קונג - בית המלון מבחוץ The Excelsior Hong Kong הונג קונג - בית המלון מבחוץ The Excelsior Hong Kong הונג קונג - בית המלון מבחוץ The Excelsior Hong Kong הונג קונג - נוף The Excelsior Hong Kong הונג קונג - נוף The Excelsior Hong Kong הונג קונג - בית המלון מבחוץ The Excelsior Hong Kong הונג קונג - חדר שינה The Excelsior Hong Kong הונג קונג - מרכז עסקים The Excelsior Hong Kong הונג קונג - חדר שינה The Excelsior Hong Kong הונג קונג - חדר שינה The Excelsior Hong Kong הונג קונג - לובי The Excelsior Hong Kong הונג קונג - טרקלין מנהלים The Excelsior Hong Kong הונג קונג - מסעדה The Excelsior Hong Kong הונג קונג - מסעדה The Excelsior Hong Kong הונג קונג - מסעדה The Excelsior Hong Kong הונג קונג - מסעדה
The Excelsior Hong Kong הונג קונג - מסעדה The Excelsior Hong Kong הונג קונג - מסעדה The Excelsior Hong Kong הונג קונג - מסעדה The Excelsior Hong Kong הונג קונג - מסעדה The Excelsior Hong Kong הונג קונג - בר/טרקלין The Excelsior Hong Kong הונג קונג - בית קפה The Excelsior Hong Kong הונג קונג - חדר כושר The Excelsior Hong Kong הונג קונג - חדר ישיבות The Excelsior Hong Kong הונג קונג - אולם אירועים The Excelsior Hong Kong הונג קונג - אולם אירועים The Excelsior Hong Kong הונג קונג - אולם אירועים
האזור: Causeway Bay מספר החדרים: 884

חוות דעת שנוספו לאחרונה על ידי לקוחות

סננו לפי סוג מטייל

 

טוב מאוד

8.0

מ-726 סוקרים

תמורה ביחס למחיר
7.3
מיקום
9.0
תפקוד סגל העובדים
8.0
מצב/ניקיון בית המלון
8.0
נוחות ותנאי החדר
8.1
מזון/חדר אוכל
7.6
כל חוות הדעת (726)
מיין לפי:
Tanisorn K. בקבוצות Thailand, 21 פברואר 2015
Always be back

Location, Staff, Cleanliness
10
One of my favourite hotel, best place to stay in Causeway Bay.
Yook F. מטיילים בודדים Belgium, 16 פברואר 2015
My favourable review of The Excelsior hotel. HK

Location, and courteous service of hotel staff
8.3
Very comfortable. No complaints !
Chun C. מטיילים בודדים Hong Kong, 08 פברואר 2015
Clean, Convenient and Comfortable

Clean, Convenient and Comfortable
9.3
Hoe C. מטיילים בודדים Singapore, 07 פברואר 2015
Best Service Hotel

1. Staff are very helpful and service is very good 2. location is great 3. I had the delicious Egg Tart every day
10
Staff are very helpful and friendly, hotel send a birthday cake to my room on my birthday which was a very nice surprise. The egg tart on ground floor is a must try. Hotel location is good with easy access to multiple shopping malls. Will definitely stay in this hotel again.
Malkit P. אנשי עסקים United Kingdom, 01 פברואר 2015
Good

Location
10
Good
Po N. אנשי עסקים United Kingdom, 19 ינואר 2015
Comfortable and Safe Stay

Clean and comfortable room
7.3
My stay was safe. The room has all the amenities that I need, but it wasn't sound proof. As I stay in the cheapest category of room (Superior), I could only view the sea partially, surrounded by tall buildings. So I woke up daily in the morning without any sunlight. Also the furniture is also old and in need of replacement. However, the food is very delicious and I ordered room service for dinner for 2 nights. The location is in Causeway Bay of Hong Kong and is very convenient for shopping.
Fely M. משפחות עם ילדים גדולים Indonesia, 04 ינואר 2015
it is still a great hotel to stay in

spacious room, friendly staff, great location
8.7
It was great. The location is in the center of Causewaybay area, where all the shops and restaurants located, yet the hotel lobby is not too crowded like some other four-stars in the area. Easy to get taxi too. The room size is spacious and clean. The staff is very helpful.
Lai F. זוגות Hong Kong, 02 ינואר 2015
A old but good hotel

Good food, Good location, Shopping center
8
As it's approaching new year, most hotel have been fully booked. Good thing we still managed to get two rooms at the Excelsior. It's located near the harbour side so we could enjoy the harbour view and the forthcoming firework show.
Lai F. זוגות Hong Kong, 02 ינואר 2015
A old but good hotel

Harbour View, Good food and bar, Nice staff
8
New Year is just around the corner, we checked into this hotel on 31st December to watch the coming firework show. The buffet of this hotel is of very good quality, worth trying.
Ng L. משפחות עם ילדים גדולים Indonesia, 01 ינואר 2015
Family trip

LOCATION, STAFF PERFORMANCE, BREAKFAST
8
The location and the staff performance is really good, room is a bit small

!הזמינו עכשיו

מהרו- המבצע מסתיים בקרוב

The Excelsior Hong Kong הונג קונגThe Excelsior Hong Kong הונג קונג - בית המלון מבחוץThe Excelsior Hong Kong הונג קונג - בית המלון מבחוץThe Excelsior Hong Kong הונג קונג - בית המלון מבחוץThe Excelsior Hong Kong הונג קונג - נוףThe Excelsior Hong Kong הונג קונג - נוףThe Excelsior Hong Kong הונג קונג - בית המלון מבחוץThe Excelsior Hong Kong הונג קונג - חדר שינהThe Excelsior Hong Kong הונג קונג - מרכז עסקיםThe Excelsior Hong Kong הונג קונג - חדר שינהThe Excelsior Hong Kong הונג קונג - חדר שינהThe Excelsior Hong Kong הונג קונג - לוביThe Excelsior Hong Kong הונג קונג - טרקלין מנהליםThe Excelsior Hong Kong הונג קונג - מסעדהThe Excelsior Hong Kong הונג קונג - מסעדהThe Excelsior Hong Kong הונג קונג - מסעדהThe Excelsior Hong Kong הונג קונג - מסעדהThe Excelsior Hong Kong הונג קונג - מסעדהThe Excelsior Hong Kong הונג קונג - מסעדהThe Excelsior Hong Kong הונג קונג - מסעדהThe Excelsior Hong Kong הונג קונג - מסעדהThe Excelsior Hong Kong הונג קונג - בר/טרקליןThe Excelsior Hong Kong הונג קונג - בית קפהThe Excelsior Hong Kong הונג קונג - חדר כושרThe Excelsior Hong Kong הונג קונג - חדר ישיבותThe Excelsior Hong Kong הונג קונג - אולם אירועיםThe Excelsior Hong Kong הונג קונג - אולם אירועיםThe Excelsior Hong Kong הונג קונג - אולם אירועים


AS-AGWEB-3B02