arrow-up-icon Select your loyalty program to earn points with your booking!
My favorite hotels
Last viewed
More about this hotel:

Note: Distances are measured as a straight line.

Hotel Bellevue Bohinj

Ribcev Laz 65, Bohinjsko Jezero, Bohinjsko Jezero, Slovenia 4265

You can see all your saved hotels in the 'My favorite hotels' list.

Up to 30% off with Agoda Insider Deals!

Book now!

Sale ends soon!
Hotel Description
Nestled in the heart of Bohinjsko Jezero, Hotel Bellevue Bohinj is an ideal spot from which to disco...see more Nestled in the heart of Bohinjsko Jezero, Hotel Bellevue Bohinj is an ideal spot from which to discover Bohinjsko Jezero. From here, guests can enjoy easy access to all that the lively city has to offer. With its convenient location, the hotel offers easy access to the city's must-see destinations.

At Hotel Bellevue Bohinj, the excellent service and superior facilities make for an unforgettable stay. Top features of the hotel include family room, laundry service/dry cleaning, car park, pets allowed, restaurant.

All guest accommodations feature thoughtful amenities to ensure an unparalleled sense of comfort. The hotel offers fantastic facilities, including tennis courts, to help you unwind after an action-packed day in the city. Discover an engaging blend of professional service and a wide array of features at Hotel Bellevue Bohinj.
Hotel Policies
All reviews
Sort by:
Niko P. Couples
Slovenia, August 28, 2013
dobro, ker nisem zahteven gost

balkon s pogledom na jezero, soba Aghate Cristie, parking
4.7
Bivanje je bilo prijetno, vendar me moti, da se hotel ne čisti redno, kar bi bilo z malo truda vse urejeno. Vem da je star hotel, vendar so me motile naslednje stvari :ob prihodu je vse osebje sedelo na terasi, recepcija je bila prazna, stopnišče je bilo prašno, v sobi je bila posteljnina čista, vendar tla niso bila, še posebej pod posteljo. Pa tudi prvi pogled na luster je bil prašen. Kopalnica je bila čista, balkon tudi. Žal mi je da kritiziram, vendar je osebje veliko sedelo zunaj za skupno mizo pri vhodu v restavracijo. Če bi tisti čas porabili za uporabo metle, bi se se hotel kljub starosti "svetil". Pa tudi kakšni cvetlični lonci ne bi škodili videzu hotela. Vseeno mi je hotel všeč in bom še prišel, kakor tudi ga bom priporočil naokoli.

Book now!

Sale ends soon!