Your search details

Where would you like to go?
Saved favorites
Last viewed
More about this hotel:

Note: Distances are measured as a straight line.

Hotel Haus Semmering

Bundesstrasse 16, Steinhaus am Semmering, Steinhaus am Semmering, Austria

You can see all your saved hotels in the 'My favorite hotels' list.

Features of Hotel Haus Semmering

Book now!

Sale ends soon!
Motel Description
Whether you're a tourist or traveling on business, Hotel Haus Semmering is a great choice for accomm...see more Whether you're a tourist or traveling on business, Hotel Haus Semmering is a great choice for accommodation when visiting Steinhaus am Semmering. From here, guests can enjoy easy access to all that the lively city has to offer. With its convenient location, the hotel offers easy access to the city's must-see destinations.

At Hotel Haus Semmering, every effort is made to make guests feel comfortable. To do so, the hotel provides the best in services and amenities. This hotel offers numerous on-site facilities to satisfy even the most discerning guest.

Guests can choose from 95 rooms, all of which exude an atmosphere of total peace and harmony. Throughout the day you can enjoy the relaxing atmosphere of the games room, sauna, karaoke, garden, massage. Hotel Haus Semmering is a smart choice for travelers to Steinhaus am Semmering, offering a relaxed and hassle-free stay every time.
Motel Policies
Food, drink and entertainment
All reviews (1)
Sort by:
Ernest J. Couples
Hungary, August 13, 2014
A nyugalom szigete

1:Ár/érték arány, 2:Étkezés, 3:Környezet
8.7
Ez egy nagyon csendes, nyugodt környezetben fekvő szálloda, ami korábban szakszervezeti, vagy vállalati gyereküdülő lehetett. A telek végében fut a vasút és az éjszaka közlekedő tehervonatok zaja nyitott ablakoknál megkeserítik az ember álmát. Mivel sok a gyerek, az ezzel járó esetleges kényelmetlenségre számítani kell. A szállodában az étteremben sincs légkondícionálás, így a konyhából kiáradó óriási füstben és forróságban egyik nap majdnem megfulladtunk. Ami bosszantó volt, hogy az akkor szolgálatban lévő szlovák felszolgáló hölgy kérésünk ellenére sem volt hajlandó kinyitni a mellettünk lévő, lezárt üvegajtót, ami a teraszra nyílt. Csak egy ajtót nyitott ki, az idős osztrák hölgyek mellett, de az nagyon kevés volt. Igy kénytelenek voltunk az étteremből kimenekülni. A személyzet többi tagja nagyon készséges és udvarias volt.

Book now!

Sale ends soon!