or

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Enter your dates to check availability and book this hotel

Hotel Pension Treenehof

Herrenhallig 10, Friedrichstadt, Friedrichstadt, Germany (Show on map)

Book now!

Area: Friedrichstadt Number of Rooms: 13

Recent customer reviews

Filter by Traveler Type

 

Fantastic

8.7

based on
9 reviews

Value for Money
8.4
Location
8.4
Staff Performance
9.1
Hotel Condition/Cleanliness
8.4
Room Comfort/Standard
9.3
Food/Dining
8.2
All reviews (9)
Sort by:
Benny N. Couples Denmark, August 13, 2010
Hotel Treenehof
7
This customer has only rated this hotel and has not submitted any comments.
Steen J. Groups Denmark, July 12, 2014
Afslappet. Hyggeligt. Vel beliggende. Godt persoma

God beliggenhed. God mad. Venligt personale
8.7
Dejligt afslappet med gode udflugter sammen med vennepar
Uffe R. Couples Denmark, June 3, 2012
Fantastisk beliggenhed, yderst venlig betjening,

Rolige og smukke omgivelser
10
dette var vores andet besøg til treenehof, men bestemt ikke det sidste. store lyse værelser, glimrende senge, rent og rigtig dejlig mad. friederichstadt og området omkring er perfekt til at gå på opdagelse i. masser af kulturhistoreie og fine cykelruter.
Gerda N. Couples December 12, 2010
Roligt sted med god service

Stort, lyst værelse
8
Opholdet var fint, men det ligger i landlige omgivelser. Det er mest egnet til gæster i sommerperioden.
Preben H. Couples Denmark, August 19, 2010
God forplejning

Et hyggeligt, familiedrevet hotel med en fantastisk forplejning - både morgenmad og hvis man vælger at spise middag på stedet - dejlig beliggenhed lige ned til floden Treene. Meget venligt personale.
7.7
Dejligt at bo udenfor byen med fred og ro og mulighed for at gå ture i omegnen. Vi var der i august med regnvejrsdage og ikke alt for varmt. Om sommeren er det nok endnu bedre med mulighed for at nyde aftenerne i haven eller om dagen under parasollerne. Et godt udgangspunkt for udflugter i omegenen.
Sightseeing/Attractions Tip: Man skal selvfølgelig besøge Friedrichstadt når man bor her. En spændende by med kanaler og gamle huse.
Finn P. Couples Denmark, July 5, 2010
Fantastisk tur til Treenehof

Fantastisk beliggenhed. God mad og super søde og venlige værter.
10
Det er absolut anbefalelsesværdigt at tage en lille miniferie til Treenehof. 3 overnatninger med morgenmad for 2 personer i top hyggeligt apartement for ca 1600 kr. er absolut i den billige ende. Hotellets og dets store parklignende have ligger superflot ned til floden Treene, lige overfor Friedrichstadt. Der kan købes bådoverfart til byen for det sølle beløb af 1 euro pr. person.Floden er ren og kan bades i direkte fra bådebroen ved hotellet. Alt ialt en oplevelse man bør unde sig selv og sin familie.
Travel tip: Husk masser af euro. Visakort er stadig en by i Rusland for Tyskland
Uffe R. Couples Denmark, May 2, 2010
Pension Treenehof

Perfekt beliggenhed. Lokaler er dejlig store. Venlig betjening. Gode værelser med pæne møbler. Fine senge. Glimrende mad. Fine parkeringsforhold.
9.7
Pension Treenehof er et hyggeligt hotel, der ligger tæt ved Friederichstadt. Hotellet ligger direkte ned til vandet og man har den fineste udsigt til Friederichstadt. Fra hotellet tager det ca. 10 minutter at cykle til Friederichstadt. Betjeningen er yderst venlig, værelserne er fremragende, maden er glimrende og priserne er rimelige. Hotellet ligger omgivet af åbent land og vand, og der er således ingen trafikstøj til at forstyrre opholdet. Tilbragte et par dejlige dage i Friederichstadt, og vi vil bestemt vende tilbage til dette herlige sted.
Travel tip: Byen Friederichstadt er en perle
Birthe S. Couples Denmark, October 14, 2009
Rigtig afslapningshotel

Skøn beliggenhed, meget fredelige omgivelser
8.7
Et rigtigt hyggeligt hotel hvor man helt automatisk slapper af , pga hyggelig indretning, dejligt værelse og skøn atmosfære. På et hotel forventer man dog at man i 2009 kan betale for opholdet med kreditkort, ellers bør det i det mindste oplyses ved indtjekning at der skal afregnes i kontanter. Den skønne belligenhed bør udnyttes med at der også er enkelte muligheder for sejlture til byen også her lav sæssonen
Shopping Tip: gode shoppinguligheder i Heide
Lars H. Couples Denmark, May 31, 2009
Anmeldelse Treenehof

Dejlig beliggenhed, roligt sted. Dansktalende personale.
8.3
Et rigtig dejligt sted at opholde sig i dejlige skønne omgivelser ned til vandet. Personalet var yderst flinke og overraskede ved at tale dansk. Værelserne var store og rummelige og var pænt holdte. Stedet var lidt svært at finde selv med en gps. Alt i alt var vi meget tilfredse med opholdet, som også var rimeligt i pris niveau. Et sted vi gerne besøger igen.
Restaurant Tip: Den Hollandske restaurant ved markedspladsen i Friedrichstadt var en god oplevelse, både madmæssigt samt betjeningsmæssigt.
 

Book now!

Sale ends soon!

Customer Reviews - Hotel Pension Treenehof, Friedrichstadt

AS-AGWEB-3A08