ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

21 Lodge

JL. Siligita Raya 21 Nusa Dua, Nusa Dua / Benoa, Bali, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

21 Lodge Bali - Eksterijer hotela 21 Lodge Bali - Bazen 21 Lodge Bali - Bazen 21 Lodge Bali - Apartman 21 Lodge Bali - Eksterijer hotela 21 Lodge Bali - Eksterijer hotela 21 Lodge Bali - Gostinjska soba 21 Lodge Bali - Eksterijer hotela 21 Lodge Bali - Kupaonica 21 Lodge Bali - Eksterijer hotela 21 Lodge Bali - Eksterijer hotela 21 Lodge Bali - Eksterijer hotela 21 Lodge Bali - Gostinjska soba 21 Lodge Bali - Eksterijer hotela
Područje Nusa Dua / Benoa Broj soba: 10

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 120recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
6,9
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
5,2
Sve recenzije (120)
Razvrstati po:
Lik Y. Parovi Malaysia, 23. listopada 2014.
Good

we can cook at the kitchen
6,7
Raphael K. Parovi Belgium, 11. listopada 2014.
Good value/money

Price, rooms quality, kitchen available
7,3
Lauren P. Grupe Australia, 5. srpnja 2014.
Good for what we needed

Near airport, nice staff
7
Only stayed here one night in transit. Nice and close to the airport. Didn't eat there. Pool looked nice but didn't swim in it. Wifi didn't work in rooms but was fine around the pool. Friendly staff. Was all that we needed.
Krisna P. Poslovni putnici Indonesia, 9. lipnja 2014.
Cool place !

price, wide room, homy
7,7
it was my first experience choosing this hotel, but it's awesome! friendly staff, wide enough for the room in affordable price... will be here on next 2 weeks!
Vladyslav V. Parovi Ukraine, 6. lipnja 2014.
pleasant in a nice villa like hotel

strategic location in the middle of Bukit peninsula
8,7
All my family members enjoyed staying and there were quite some of them - 7 It is a really pleasant place!
Lisa T. Grupe Indonesia, 28. svibnja 2014.
the room was good bt the location is not

room was big, there is kitchen
6
Sami A. Solo putnici Algeria, 11. svibnja 2014.
A Great deal

quiet clean cheap
8
It was a very good experience, not very good located, but once you get a motorbike (the hotel helps you to get one) it s very easy to get around. Clean and friendly staff,If you are looking for a good deal this hotel is the perfect place. no food at the hotel, but many restaurants around (with motorbike.
Felix B. Parovi Indonesia, 19. travnja 2014.
Good Stay

reasonable price, good service, clean room
8
Jeremy L. Poslovni putnici United Kingdom, 26. ožujka 2014.
Great place but no food

Clean, good location, cheap!
8,3
Great place for staying around the Nusa Dua area. No food, but a nice Warung over the road for good and tastey food which was cheap.
Fumiaki T. Solo putnici Japan, 24. ožujka 2014.
Comfort stay in Nusa Dua

Clean , Calm , Friendly
8
Reasonable price, friendly staff, beautiful garden and rooms. Need taxi or motorcycle to go shopping and beaches. Recommend to people who need cozy stay.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

21 Lodge Bali21 Lodge Bali - Eksterijer hotela21 Lodge Bali - Bazen21 Lodge Bali - Bazen21 Lodge Bali - Apartman21 Lodge Bali - Eksterijer hotela21 Lodge Bali - Eksterijer hotela21 Lodge Bali - Gostinjska soba21 Lodge Bali - Eksterijer hotela21 Lodge Bali - Kupaonica21 Lodge Bali - Eksterijer hotela21 Lodge Bali - Eksterijer hotela21 Lodge Bali - Eksterijer hotela21 Lodge Bali - Gostinjska soba21 Lodge Bali - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3A08