Povratak na info o hotelu

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 1485recenzija
  • Hotelski uvjeti/čistoća: 8,3
  • Objekti 7,0
  • Lokacija 7,1
  • Udobnost/standard sobe: 7,9
  • Uslužnost osoblja: 8,0
  • Vrijednost za novac: 8,2
  • Hrana/objedi: 6,3

KUEH S. od Malezija
Poslovni putnici
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Breakfast Not Many Choice
Location okay
Recenzirano 19 svibnja 2016

Ray L. od Malezija
Poslovni putnici
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Big room size, Comfy bed
Room size is big and comfortable bed. Cleanliness in bathroom could be improved. Facility like lift only 1 working instead of 4 units at the same time. But so far I have never encounter long waiting or pack of people in the lift.
Recenzirano 19 svibnja 2016

Muhammad I. od Malezija
Poslovni putnici
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
poor front desk
to much hidden cost.
Recenzirano 09 svibnja 2016

mohamad I. od Malezija
Poslovni putnici
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Staff not good and well trained
They charged me transport which i didnt book and use. The receptionist took 1 hour to find out and refund my money.oh my god what a lame and low service staff!
Recenzirano 08 svibnja 2016

CHEE C. od Malezija
Poslovni putnici
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Good location
Good location,friendly staff, value for money
Recenzirano 07 svibnja 2016

IR. Y. od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Excelent
Not much food and choices for breakfast. The waiter/waitress not having good hospitality and courtesy. Need more train.
Recenzirano 06 svibnja 2016

Trista C. od Malezija
Poslovni putnici
Boravili ste 4 noći u svibanj, 2015
Clean, Comfortable, Spacious
Specious room, clean and comfortable for business traveler.
Recenzirano 05 svibnja 2016

Halmee A. od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Good
Good
Recenzirano 26 travnja 2016

Ngar L. od Malezija
Poslovni putnici
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
Comfortable, Clean & Good Service
Good Choice to stay here.
Recenzirano 22 travnja 2016

Poh S. od Singapur
Poslovni putnici
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Affordable rates, Nice rooms and Professional staff
M Hotel is near to the city center and it has the quality services from professional staff. Just the internet via WIFI was a little slow, or else Facilities will be 5 stars....
Recenzirano 19 travnja 2016


1

Odaberite loyalty program

PointsMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: