Povratak na info o hotelu

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 620recenzija
  • Hotelski uvjeti/čistoća: 7,8
  • Objekti 6,1
  • Lokacija 7,2
  • Udobnost/standard sobe: 7,7
  • Uslužnost osoblja: 7,9
  • Vrijednost za novac: 8,0
  • Hrana/objedi: 6,4
Sortirano prema

Vidar N. od Norveška
Parovi
Boravili ste 5 noći u travanj, 2013
Good stay
Location, shopping and free shuttle bus
Recenzirano 09 svibnja 2013

Kee C. od Malezija
Grupe
Boravili ste 2 noći u travanj, 2013
Nice
Food jungle and water
Recenzirano 08 svibnja 2013

Wan R. od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2013
Nice and confortable
Clean, comfortable for family and easy acces to shopping and sightseeing
Recenzirano 07 svibnja 2013

Mark L. od Novi Zeland
Parovi
Boravili ste 6 noći u travanj, 2013
Good except for bed and eating establishments
Well priced, friendly staff, shuttle service to city centre
The queen size bed was too short (I'm 6 foot) and the pillows were too thick. We asked for thinner pillows but there were none, so we ended up making our own pillows using clothing. Sleeping was not a great experience for 6 nights. We had expected more restaurants in the neighbourhood, as we were further from the city center than expected. The hotel restaurant had limited options.
Recenzirano 06 svibnja 2013

Vidar N. od Norveška
Solo putnici
Boravili ste 5 noći u travanj, 2013
Nice apartment
Location, supermarket, free shuttle service
Recenzirano 05 svibnja 2013

Vidar N. od Norveška
Parovi
Boravili ste 5 noći u travanj, 2013
Ok apartment
Location, kitchen, close to supermarket
Recenzirano 05 svibnja 2013

Cheow Y. od Malezija
Poslovni putnici
Boravili ste jednu noć u travanj, 2013
Good experience
Bed, view and bathroom
Good experience, attentive staff,large bedroom with good price. Waiting area also comfortable. Pls upgrade the air cond as it take quite sometime to be cold
Recenzirano 30 travnja 2013

Abdul A. od Malezija
Poslovni putnici
Boravili ste jednu noć u rujan, 2012
fantastic
nice, comfort and relaxing
Recenzirano 25 travnja 2013

Vidar N. od Norveška
Parovi
Boravili ste 5 noći u travanj, 2013
Comfortable apartment just outside city center
Comfortable apartment with good internet and friendly staff
Comfortable apartment. There is not much utencils for cooking. Good wifi. About 30min walk from waterfront. Taxi cost 15MYR to center.
Recenzirano 24 travnja 2013

Julian G. od Malezija
Poslovni putnici
Boravili ste 6 noći u travanj, 2013
Pleasant stay, very comfortable.
Huge room, affordable price and easy check in and out.
Recenzirano 17 travnja 2013


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: