ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B

Hock Lee Center, Hotel Tower, Jalan Datuk Abang Abdul Rahim, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93450 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : 360 Urban Resort Hotel (Tower B)
360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Gostinjska soba 360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Gostinjska soba 360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Gostinjska soba 360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Gostinjska soba 360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Gostinjska soba 360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Gostinjska soba 360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Gostinjska soba 360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Gostinjska soba 360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Gostinjska soba 360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Gostinjska soba 360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Gostinjska soba 360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Gostinjska soba 360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Apartman 360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Gostinjska soba 360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Predvorje 360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Predvorje
360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Recepcija 360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Interijer hotela 360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Ulaz 360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Balkon/terasa 360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Balkon/terasa 360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Balkon/terasa 360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Balkon/terasa 360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Balkon/terasa 360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Balkon/terasa 360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Balkon/terasa 360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Bazen 360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Bazen
Područje Gradski centar Kuching Broj soba: 95
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 555recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (555)
Razvrstati po:
Kenneth Y. Poslovni putnici Malaysia, 22. listopada 2014.
Not much to ask for. Just needed a clean room

clean, internet, air conditioning
6
Not much to ask for. Just needed a clean room and good air conditioning. The location is great as its just walking distance to my office.
Lim J. Solo putnici Malaysia, 6. listopada 2014.
Kuching Visit

Clean, Washing Machine, Dryer, Super single bed
6,7
I booked the room with breakfast, and I asked for my breakfast vouchers when I arrived but they say the vouchers will be delivered to my room. However, I never received the vouchers and never used them. When I check out, I told the receptionist about it, but she informed me that the vouchers were issued. Since I had already fully paid via Agoda, I could not get a refund. The dining hall lights were also not working and I called for maintenance TWICE but it never came to fix it. So I never had the chance to admire the pretty lighting. Other than the above, the visit was good, room was spacious and well conditioned. Staff had service with a smile and housekeeping was efficient. It would be good if the hotel could inspect on the breakfast voucher issue.
Linchen W. Poslovni putnici Malaysia, 5. listopada 2014.
best location

best location, best rate, good service
7,3
the rate is good only the tv channel is lazy, the room facility no well maintain,the kitchen is lazy and dirty, the location is good
Heng H. Poslovni putnici Malaysia, 26. rujna 2014.
good location, convenience

shopping mall in down, easy to shopping
9,3
Ka H. Poslovni putnici Malaysia, 24. rujna 2014.
Comfortable

Comfortable, clean and friendly staff
6
Overall teh hotel is ok.
Burhan S. Poslovni putnici Malaysia, 23. rujna 2014.
comfortable and good environment for meeting

Facilities, location and environment
7,7
Basically i'm enjoying during stay in this hotel
Luqman N. Poslovni putnici Malaysia, 13. rujna 2014.
good

affodable
8
Stanley S. Poslovni putnici Singapore, 11. rujna 2014.
No fantistic

No
4,7
Room was smelly.
Tengku A. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 1. rujna 2014.
Best

Location. Price. Comfort
9
Salinawati S. Poslovni putnici Malaysia, 28. kolovoza 2014.
pleasant stay

nice and clean room, friendly staff
7
pleasant stay

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Gostinjska soba360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Gostinjska soba360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Gostinjska soba360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Gostinjska soba360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Gostinjska soba360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Gostinjska soba360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Gostinjska soba360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Gostinjska soba360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Gostinjska soba360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Gostinjska soba360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Gostinjska soba360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Gostinjska soba360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Apartman360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Gostinjska soba360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Predvorje360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Predvorje360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Recepcija360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Interijer hotela360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Ulaz360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Balkon/terasa360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Balkon/terasa360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Balkon/terasa360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Balkon/terasa360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Balkon/terasa360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Balkon/terasa360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Balkon/terasa360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Bazen360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Bazen360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Bazen360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Dvorana za fitness360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Dvorana za fitness360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Restoran360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Restoran360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Eksterijer hotela360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Eksterijer hotela360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Eksterijer hotela360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Eksterijer hotela360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Eksterijer hotela360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Eksterijer hotela360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Eksterijer hotela360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Eksterijer hotela360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Eksterijer hotela360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Eksterijer hotela360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Eksterijer hotela360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Eksterijer hotela360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Pogled360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Pogled


AS-AGWEB-3A07