Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

360 Xpress Citycenter Budget Boutique Hotel

Wisma Phoenix, Jalan Song Thian Cheok, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93100

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 525recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,1
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
5,5
Sve recenzije (525)
Razvrstati po:
Yan S. Poslovni putnici Malaysia, 23. siječnja 2016.
Hotel wihin the mall

Room, mall and near shops
8,3
IT WAS GOOD, QUIET AND NEARBY TO SHOPS. PARKING IS CONVENIENT AND UNDERGROUND CAR PARK.
Prijavi ovu recenziju
Akashah A. Solo putnici Malaysia, 18. siječnja 2016.
Ok

Cheap, location,
6,3
Prijavi ovu recenziju
Joshua H. Poslovni putnici Malaysia, 6. siječnja 2016.
Not well taken care

Location n staff only.
5,7
Prijavi ovu recenziju
Goh S. Grupe Malaysia, 2. siječnja 2016.
The location is just great.

Convenience, location and tour arrangement
5
The room was not clean, the bed sheet was dirty.The air conditioner was licking, and we have to change the room after one night stay.The only good things about the hotel is the location. It's very convenience to access to many tourist attractions.
Prijavi ovu recenziju
Chan O. Solo putnici Malaysia, 1. siječnja 2016.
value for money

clean, good location & friendly staff.
6,7
Happy and value for money..will recommend friends..
Prijavi ovu recenziju
Saboru I. Parovi Malaysia, 31. prosinca 2015.
Value For money

Only 2 floors. Carparks easily available. Strategic location.
5
Staying in 360 Xpress somehow has a sentimental value for me as i stayed here when i was a student (approx 4 years ago). Of course, things get worn when they get old.
Prijavi ovu recenziju
Lee S. Poslovni putnici Malaysia, 31. prosinca 2015.
Unsatisfied Cleanliness

Convenient, near to town and price competitive
5,7
Housekeeping to be improved. Stained tower and bed sheet. Cleaner didn't clean the floor properly. Dirt and hair accumulated on floor. Dampness odour was noted. Wi-Fi was slow during evening time.
Prijavi ovu recenziju
Siong L. Parovi Malaysia, 28. prosinca 2015.
Too bad

location only
4,7
My room is beside the corridor and the staff/cleaner is very very noisy at most of the time. I cant even sleep well or do my own thing in the room. Very bad experience.
Prijavi ovu recenziju
Zabarie T. Parovi Malaysia, 21. prosinca 2015.
Good Location

Location and Cleanliness
7
It's an old building but refurbish to a nice hotel
Prijavi ovu recenziju
Cathy N. Solo putnici Malaysia, 13. prosinca 2015.
clean & tidy

Price reasonable for two star budget hotel
8
This is my 3rd times stay here. I like this time hotel allow me to check in early n stay at room no:707 👍 Next time sure will come back stay here n hopefully can get back my lucky room number 707😄😄
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
360 Xpress Citycenter Budget Boutique Hotel Kuching360 Xpress Citycenter Budget Boutique Hotel Kuching - Gostinjska soba360 Xpress Citycenter Budget Boutique Hotel Kuching - Gostinjska soba360 Xpress Citycenter Budget Boutique Hotel Kuching - Gostinjska soba360 Xpress Citycenter Budget Boutique Hotel Kuching - Recepcija360 Xpress Citycenter Budget Boutique Hotel Kuching - Predvorje360 Xpress Citycenter Budget Boutique Hotel Kuching - Eksterijer hotela360 Xpress Citycenter Budget Boutique Hotel Kuching - Ulaz360 Xpress Citycenter Budget Boutique Hotel Kuching - Recepcija360 Xpress Citycenter Budget Boutique Hotel Kuching - Predvorje360 Xpress Citycenter Budget Boutique Hotel Kuching - Interijer hotela360 Xpress Citycenter Budget Boutique Hotel Kuching - Interijer hotela360 Xpress Citycenter Budget Boutique Hotel Kuching - Gostinjska soba360 Xpress Citycenter Budget Boutique Hotel Kuching - Gostinjska soba360 Xpress Citycenter Budget Boutique Hotel Kuching - Gostinjska soba360 Xpress Citycenter Budget Boutique Hotel Kuching - Gostinjska soba360 Xpress Citycenter Budget Boutique Hotel Kuching - Gostinjska soba360 Xpress Citycenter Budget Boutique Hotel Kuching - Gostinjska soba360 Xpress Citycenter Budget Boutique Hotel Kuching - Gostinjska soba360 Xpress Citycenter Budget Boutique Hotel Kuching - Gostinjska soba360 Xpress Citycenter Budget Boutique Hotel Kuching - Gostinjska soba360 Xpress Citycenter Budget Boutique Hotel Kuching - Gostinjska soba360 Xpress Citycenter Budget Boutique Hotel Kuching - Gostinjska soba360 Xpress Citycenter Budget Boutique Hotel Kuching - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A06