Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

56 Hotel

Lot 2228 & 2229 Section 64 KTLD Jalan Tun Jugah, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93350 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Kupaonica 56 Hotel Kuching - Kafić 56 Hotel Kuching - Eksterijer hotela
Područje Gradski centar Kuching Broj soba: 155
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 291recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (291)
Razvrstati po:
Yuswari Y. Parovi Malaysia, 29. lipnja 2015.
Nice hotel

Clean, Cheap, and comfortable
9,3
Clean, Cheap, and comfortable
Ng S. Poslovni putnici Malaysia, 17. lipnja 2015.
nice

location, comfort, clean
8,3
comfortable
Voon S. Grupe Malaysia, 14. lipnja 2015.
Clean and Friendly Staff

Friendly staff, awsome breakfast, clean room
8
It was nice. I booked a king size bed room. The room was big. Even tho the combine 2 single bed for this king size bed but it was comfortable. Clean bathroom. Lots of towel and cloth. Breakfast was great. I extended another 3 hours stay after 12 and they charged only rm10 per hour. Friendly staff. Would highly recommend.
George K. Poslovni putnici Malaysia, 12. lipnja 2015.
Good

Nie,friendly,good
10
feeling like i staying in home..!!
Ahmad A. Parovi Malaysia, 10. lipnja 2015.
Great stay

Cleanliness, Parking Space and Friendliness
10
Recommended even situated at the back of shop office
Yang M. Poslovni putnici Malaysia, 9. lipnja 2015.
Yang Mee Ting

Seminar room the pic very good service
6,7
70% satisfy 30% not so good for ground floor, ground staff nearly double charge me.
Chan S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 3. lipnja 2015.
nice place

the venue near to city
8
clean and quite
Jocelyn L. Parovi Malaysia, 17. svibnja 2015.
Clean and comfortable

Clean
10
Comfy n good service
Nazrin C. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 3. svibnja 2015.
Value hotel

Value, comfort and location
8,7
Great.
Ling W. Solo putnici Malaysia, 3. svibnja 2015.
Ok

New
5,3
Fine

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

56 Hotel Kuching56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Kupaonica56 Hotel Kuching - Kafić56 Hotel Kuching - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06