ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

56 Hotel

Lot 2228 & 2229 Section 64 KTLD Jalan Tun Jugah, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93350 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Kupaonica 56 Hotel Kuching - Kafić 56 Hotel Kuching - Eksterijer hotela
Područje Gradski centar Kuching Broj soba: 155
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 144recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (144)
Razvrstati po:
Yong U. Poslovni putnici Malaysia, 7. rujna 2014.
dirty floor

new,good location,parking
5
moderate feel
Wan I. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 4. rujna 2014.
56 Hotel

Value for Money
8
Gracy R. Parovi Malaysia, 3. rujna 2014.
Good locAtion near to airport,staff is friendly

The food is tasty, got free wifi
7,3
Toh S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 2. rujna 2014.
best for family and friendly staff

good assistance
8
will stay here during my next trip to kuching.
Yoon C. Parovi Malaysia, 2. rujna 2014.
Online booking still room for improvement

great and helpful staffs, ease of parking, great location
7,7
Generally satisfied except booking of room using the hotel's own website needs some major improvement, have double-booked a couple of times because the UI was not user friendly, lack of interaction. Other than that, I have had very good experience with the hotel.
Khairul A. Poslovni putnici Malaysia, 1. rujna 2014.
Good

Comfort Pillow, Clean, Value for Money
8,3
Very Good. Happy to stay at the Hotel again. Thanks.
Peijin H. Grupe Singapore, 31. kolovoza 2014.
good hotel ,clean comfort ,worth the money .

clean comfort ,cozy ,secure.
9
Mohd A. Parovi Malaysia, 31. kolovoza 2014.
Best budget hotel

Great room provided
9
It was superb. With great room provided especially the bed and friendly environment, free shuttle to the nearest area, i will find them again if happen to sarawak again. value for money
Jamie W. Grupe Malaysia, 31. kolovoza 2014.
Happy with it

1. good proximity to airport, shops, food, entertainment 2. Very friendly service. 3. The restaurant downstairs
8
I would stay here again
Jonah S. Poslovni putnici Malaysia, 28. kolovoza 2014.
Not bad for a hotel this price

The breakfast
7,3
Could have been better if the beds weren't so tough.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

56 Hotel Kuching56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Kupaonica56 Hotel Kuching - Kafić56 Hotel Kuching - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3B01