Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

56 Hotel

Lot 2228 & 2229 Section 64 KTLD Jalan Tun Jugah, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93350 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Kupaonica 56 Hotel Kuching - Eksterijer hotela 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba
56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Soba za sastanke 56 Hotel Kuching - Soba za sastanke 56 Hotel Kuching - Kafić
Područje Gradski centar Kuching Broj soba: 155
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 317recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (317)
Razvrstati po:
Sook B. Poslovni putnici Malaysia, 26. kolovoza 2015.
New

new, clean, convenience
7,7
Prijavi ovu recenziju
Hisam S. Poslovni putnici Malaysia, 26. kolovoza 2015.
Step In Kuching

Good location. Near to the Spring and City One Megamall.
6,3
Friendly staff, especially the shuttle bus driver. Well done.
Prijavi ovu recenziju
Jenny T. Poslovni putnici Malaysia, 22. kolovoza 2015.
no comment

average
4
Ok
Prijavi ovu recenziju
Vincent L. Poslovni putnici Malaysia, 22. kolovoza 2015.
Good Place, Value for money

location, Value and quiet
8,7
Excellent.
Prijavi ovu recenziju
Sook B. Poslovni putnici Malaysia, 19. kolovoza 2015.
New

new, clean, convenience
7,7
Prijavi ovu recenziju
Dayang N. Solo putnici Malaysia, 19. kolovoza 2015.
Good

Near with bank, very comfortable, very clean
9,3
Amazing. I really enjoy it
Prijavi ovu recenziju
Wong C. Parovi Malaysia, 17. kolovoza 2015.
Value for money

Location, staffs customer service, breakfast
8
The breakfast taste good with varieties of foods. The location is strategic and convenience which is near to the town and airport. I will return to stay at this hotel.
Prijavi ovu recenziju
Andy S. Poslovni putnici Indonesia, 16. kolovoza 2015.
1 night stay at 56 hotel

free shuttle to airport, quiet suburb
6,7
The hotel location is quite far from the city so you need to prepare accommodation cost if you want to go to the central city. However, the hotel anticipates this weakness by providing shuttle service for some good value money. And, to my surprise, free shuttle service to airport although it is not a long journey :) the hotel is pleasant. The breakfast was ok when I stayed but I had been in better place.
Prijavi ovu recenziju
Joseph C. Poslovni putnici Malaysia, 12. kolovoza 2015.
Satisfied 4 star

Room,location,breakfast.
9
Prijavi ovu recenziju
Abdil W. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 3. kolovoza 2015.
Nice and comfortable stay

Front office staff are friendly and helpful. Very clean environment and acceptable nice food.
2,7
My stay was beautiful . No complaint at all
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

56 Hotel Kuching56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Kupaonica56 Hotel Kuching - Eksterijer hotela56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Soba za sastanke56 Hotel Kuching - Soba za sastanke56 Hotel Kuching - Kafić


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01