Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

56 Hotel

Lot 2228 & 2229 Section 64 KTLD Jalan Tun Jugah, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93350

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 394recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (394)
Razvrstati po:
Moh H. Poslovni putnici Malaysia, 16. travnja 2016.
kuching stay
6
great location,parking available,good breakfast
Prijavi ovu recenziju
Jeffrey Y. Parovi Malaysia, 2. travnja 2016.
Problem with shower head
5
The shower head is having problem with water discharging from the side and not from the nozzle. Made a complaint and the technician attended the problem by changing the shower head. However, the problem is not resolved. Hence, we cannot enjoy the shower due to limited water flowing through the nozzle head. Also, the water pressure is quite low.
Prijavi ovu recenziju
Vui P. Poslovni putnici Malaysia, 2. ožujka 2016.
Great location

Clean, location, quiet
7,7
the hotel is quite new, clean, staff friendly
Prijavi ovu recenziju
Teck K. Grupe Malaysia, 1. ožujka 2016.
clean good location
4
breakfast is good
Prijavi ovu recenziju
Amanda L. Poslovni putnici Malaysia, 26. veljače 2016.
Location, breakfast, clean

Location, breakfast selection quite good, clean
7
Overall was good
Prijavi ovu recenziju
Mohd Z. Poslovni putnici Malaysia, 25. veljače 2016.
Value for Money
5
...
Prijavi ovu recenziju
Tawfiq E. Poslovni putnici Malaysia, 23. veljače 2016.
Cheap yet convenient choice in Kuching
5,3
Stayed for 2 nights in this hotel, i find it is value for money with the overall service, comfortability and cleanliness. The only problem was the free wifi service in my room (2nd floor) too slow that i can't even establish my private network connection.
Prijavi ovu recenziju
Teo L. Parovi Singapore, 22. veljače 2016.
summary
3,3
The television program almost channel out of tune. can't receive or hang half way when watching movie. The toilet is very dirty ,specially the bath area. yellow stains Compare to the first time when is new is totally different. Breakfast never change food, always the same everyday.
Prijavi ovu recenziju
Pang Y. Poslovni putnici Malaysia, 17. veljače 2016.
Satisfactory
4,7
Clean and tidy.
Prijavi ovu recenziju
Patsy C. Solo putnici Malaysia, 13. veljače 2016.
Good hotel

Clean, comfortable and good service
7,3
Good
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
56 Hotel Kuching56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Kupaonica56 Hotel Kuching - Eksterijer hotela56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Soba za sastanke56 Hotel Kuching - Soba za sastanke56 Hotel Kuching - Kafić56 Hotel Kuching - Eksterijer hotela56 Hotel Kuching - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B07