ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

56 Hotel

Lot 2228 & 2229 Section 64 KTLD Jalan Tun Jugah, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93350 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Kupaonica 56 Hotel Kuching - Kafić 56 Hotel Kuching - Eksterijer hotela
Područje Gradski centar Kuching Broj soba: 155
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 169recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (169)
Razvrstati po:
Wong P. Parovi Malaysia, 27. listopada 2014.
Nice and comfortable hotel

location, room confort & price
7,7
Nice and comfortable
Daisy C. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 26. listopada 2014.
Value for money

Clean, comfortable and value for money
7,7
Zaimah Z. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 19. listopada 2014.
Good buffet breakfast

Breakfast, service and staff
7
Buffet breakfast is really good although not so many choices but enough to make us full and satisfy. The room is ok but the tv channel were limited and the local tv cannot watch really clear; even our home is better. Overall nice stay at this hotel.
Yik M. Poslovni putnici Malaysia, 17. listopada 2014.
Value for money

Good location, clean and new
6
Chan H. Parovi Malaysia, 7. listopada 2014.
Second Stay

Breakfast, attentive staff and clean.
8,3
It was my second stay in this hotel. The hotel still clean and tidy, and the breakfast is a plus with the budget price. The only problem I faced was the poor wifi connectivity, it was always on connect and disconnect condition which piss me off. However, the staff allowed me to change room for better wifi connectivity which I not keen on. The room is relatively small but with this kind of price what else to expect. Overall experience still feel good.
Angelina E. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 6. listopada 2014.
56 hotel

Nice staff, can get breakfast for 2, clean
9,3
Worth the money
Peck T. Solo putnici Malaysia, 5. listopada 2014.
Value for money

Cleanliness, comfort and friendly staff.
7,3
Nice. Happy. But air cond very noisy.
Mohd Z. Solo putnici Malaysia, 28. rujna 2014.
Great Hotel

Clean, Comfort, Feel Luxury
8
Overall it was a good stay at the hotel. The room especially the bathroom is clean & tidy. There is element of luxury feels once you step inside the hotel and its room despite being rated 3-star hotel. Good combination of colours and does help to boost your mood. There is also extra water tap inside the bathroom for Muslims to perform water absolution, really appreciate this. Great hotel at affordable price.
Wong F. Parovi Malaysia, 28. rujna 2014.
Comfort and clean

Location, dining & shopping
10
Comfort and nice hotel
Wong F. Parovi Malaysia, 28. rujna 2014.
NIce & comfort

Shopping, dining, relaxing
10

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

56 Hotel Kuching56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Kupaonica56 Hotel Kuching - Kafić56 Hotel Kuching - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3A04