Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

56 Hotel

Lot 2228 & 2229 Section 64 KTLD Jalan Tun Jugah, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93350 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Kupaonica 56 Hotel Kuching - Eksterijer hotela 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba
56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Soba za sastanke 56 Hotel Kuching - Soba za sastanke 56 Hotel Kuching - Kafić
Područje Gradski centar Kuching Broj soba: 155
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 302recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (302)
Razvrstati po:
Siang S. Solo putnici Malaysia, 26. srpnja 2015.
Good Hotel with reasonable rate

Friendly Staff / Clean Room / Near To Town
7,7
Was there for 3days, overall was not bad ( more than i expected )
Prijavi ovu recenziju
Miziana A. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 26. srpnja 2015.
Worth the money

Strategic location, comfortable and clean rooms
8,3
Prijavi ovu recenziju
Agustina W. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 24. srpnja 2015.
Bathroom smell not good thru all the room

Staff, location,
5,3
Easy to find
Prijavi ovu recenziju
Tiong C. Parovi Malaysia, 17. srpnja 2015.
food , cleaniness n services

cleaniness, services n atmosphere
7,3
the breakfast not so good as before, the sausage change to low,quality n just boiled to served. the bread is not fresh, quite hard. refilling is very slow due to waiter unawareness..d other ok..
Prijavi ovu recenziju
Roberta C. Parovi Malaysia, 14. srpnja 2015.
The place was rather strategic and it is clean

Clean. Staffs were friendly. Place strategic
8,7
Great
Prijavi ovu recenziju
Lisa H. Poslovni putnici Australia, 10. srpnja 2015.
Business trip

Location,
7
I did not seem to get the room that was in the picture on your web site, the internet was to week some my work files I could not open
Prijavi ovu recenziju
Yuswari Y. Parovi Malaysia, 29. lipnja 2015.
Nice hotel

Clean, Cheap, and comfortable
9,3
Clean, Cheap, and comfortable
Prijavi ovu recenziju
Ng S. Poslovni putnici Malaysia, 17. lipnja 2015.
nice

location, comfort, clean
8,3
comfortable
Prijavi ovu recenziju
Voon S. Grupe Malaysia, 14. lipnja 2015.
Clean and Friendly Staff

Friendly staff, awsome breakfast, clean room
8
It was nice. I booked a king size bed room. The room was big. Even tho the combine 2 single bed for this king size bed but it was comfortable. Clean bathroom. Lots of towel and cloth. Breakfast was great. I extended another 3 hours stay after 12 and they charged only rm10 per hour. Friendly staff. Would highly recommend.
Prijavi ovu recenziju
George K. Poslovni putnici Malaysia, 12. lipnja 2015.
Good

Nie,friendly,good
10
feeling like i staying in home..!!
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

56 Hotel Kuching56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Kupaonica56 Hotel Kuching - Eksterijer hotela56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Soba za sastanke56 Hotel Kuching - Soba za sastanke56 Hotel Kuching - Kafić


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B03