ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

56 Hotel

Lot 2228 & 2229 Section 64 KTLD Jalan Tun Jugah, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93350 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Kupaonica 56 Hotel Kuching - Kafić 56 Hotel Kuching - Eksterijer hotela
Područje Gradski centar Kuching Broj soba: 155
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 259recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (259)
Razvrstati po:
Kee I. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 18. ožujka 2015.
Enjoyable Stay

Room, Car Park, Breakfast
8
Francis N. Poslovni putnici Malaysia, 17. ožujka 2015.
Nice Stay

Room comfort, breakfast and free van shuttle
9
Sing J. Parovi Malaysia, 16. ožujka 2015.
Comfortable and clean room

location, cleanliness, comfort
9
It was a one night stay. The room was clean and comfortable. Most of all, the size of the bed was awesome! Guarantee no falling off the bed at night! The food was good with quite a number of choices. Would definitely go back!
Siong H. Obitelji sa malom djecom Singapore, 24. veljače 2015.
Good Value

Location, Room Amendities and Cleanliness
7,7
Pleasant stay, value for money.
Chan H. Parovi Malaysia, 23. veljače 2015.
Room rate increased 30% !!!

Breakfast, Room, Location
7,7
This is my fourth time stayed at this hotel, like previous, the room was clean and comfortable. The only thing not satisfactory was the WIFI, keep disconnecting itself. Breakfast was acceptable. And by the way room rate has increased 30% from my last stay, what a shame!
Leong T. Poslovni putnici Malaysia, 22. veljače 2015.
Comfort

Bed, location & staff
7
Great
Syariffanor H. Poslovni putnici Malaysia, 7. veljače 2015.
i will definitely recommend this hotel

i like the food, comfort and cleanliness
8
I like the service except its location a bit far frm the main attractions of Kuching.
Eugene S. Solo putnici Malaysia, 2. veljače 2015.
-

-
8,3
Tan E. Solo putnici Malaysia, 2. veljače 2015.
just ok

nothing special.
4,3
Just ok.
Shao K. Poslovni putnici Singapore, 22. siječnja 2015.
worth recommending

cleanliness
7,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

56 Hotel Kuching56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Kupaonica56 Hotel Kuching - Kafić56 Hotel Kuching - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3B04