ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

56 Hotel

Lot 2228 & 2229 Section 64 KTLD Jalan Tun Jugah, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93350 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Kupaonica 56 Hotel Kuching - Kafić 56 Hotel Kuching - Eksterijer hotela
Područje Gradski centar Kuching Broj soba: 155
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 242recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (242)
Razvrstati po:
Shao K. Poslovni putnici Singapore, 22. siječnja 2015.
worth recommending

cleanliness
7,7
Thi T. Parovi Vietnam, 21. siječnja 2015.
Not worth
4
We stayed there one night enjoying discount so we paid instead of (normal price). And we found out that it was not worth it. Dirty floor. No tooth brush. No toothpaste. No hairdryer. Dirty Soap Holder. Aircon was not functioning well because it worked even when we turned it off.
Ricky C. Poslovni putnici Malaysia, 21. siječnja 2015.
hotel service improvement

location, design and enviroment are good
5,7
counter service, security guard and car park arrangement doesnt meet satisfactory stage. Did give customer the feeling of welcome or relax.
Sue T. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 12. siječnja 2015.
Nice & Comfortable

The king size bed, the room cleanliness, the good service provided.
9,3
Good value for money..
Stanley W. Parovi Malaysia, 11. siječnja 2015.
Comfort

Quiet, good location, friendly staff
8,7
Nice
Suhanizan M. Poslovni putnici Malaysia, 10. siječnja 2015.
Satisfactory

Shuttle service very good.
5,7
Everything is OK except water pressure for shower very low and not refill food after its finished during breakfast. Left the food container empty.
Siek L. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 28. prosinca 2014.
clean hotel

shopping center,near airport,clean
7,3
very clean,good location,easy parking,near airport
Wenqian T. Solo putnici Singapore, 27. prosinca 2014.
Recommend!

Free WIFI, Shuttle services, Friendly staff
8,3
The stay here has been enjoyable with beautiful Christmas tree decorations. The hotel's shuttle services made the places we wanted to go easily accessible. The bed however was a bit hard for my comfort and there is only one long pillow which is not enough for me. Nonetheless, free wifi is great and easy to use here. This made our lives in the planning of activities so much easier.
Kho N. Parovi Malaysia, 23. prosinca 2014.
clean & quiet

clean & quiet
8,7
Mohd Z. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 23. prosinca 2014.
it is suitable hotel within the price

the price is value for money, suitable for family and good for staying at the hotel
9,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

56 Hotel Kuching56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Kupaonica56 Hotel Kuching - Kafić56 Hotel Kuching - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3C03