ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

56 Hotel

Lot 2228 & 2229 Section 64 KTLD Jalan Tun Jugah, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93350 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Kupaonica 56 Hotel Kuching - Kafić 56 Hotel Kuching - Eksterijer hotela
Područje Gradski centar Kuching Broj soba: 155
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 189recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (189)
Razvrstati po:
Deck H. Parovi Malaysia, 22. studenog 2014.
56 Hotel

value for money.
4,3
Shouhong S. Grupe Malaysia, 18. studenog 2014.
clean & tidy

food, parking lot, tidy
8
quite near to town and many food stall/shop nearby
Leong T. Poslovni putnici Malaysia, 15. studenog 2014.
Great location

Location, near shopping mall and comfort
7
Roger G. Poslovni putnici Malaysia, 15. studenog 2014.
nice hotel..

location, comfort room, nice food
8
Feel comfortable
Sook B. Poslovni putnici Malaysia, 14. studenog 2014.
Convenience stay

convenience, suitable for business traveller, value for money
6,7
Julia J. Poslovni putnici Malaysia, 3. studenog 2014.
comfortable, clean room, good food.

location, comfort & cleanliness
7,7
Nor S. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 3. studenog 2014.
A night in 56

Comfort, Spacious, Privacy
9,3
Good.I likle it.
Ariel L. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 3. studenog 2014.
Pleasant stay, Excellent location

Excellent location, Helpful staff, Comfortable room
9
My family had a pleasant stay in the hotel. Excellent location which near to the city centre and the airport. The room is quite spacious and clean, and the bed is so comfortable. Besides, the staffs are very friendly and helpful especially the receptionist. I would definitely recommend this hotel to my friends, and of course to visit again during my next trip to Kuching.
Lin L. Parovi Malaysia, 29. listopada 2014.
Comfortable & satisfied breakfast

room, breakfast,free shuttle
7,3
the room is clean and come with basic facilities, the breakfast buffet that provided with variety choices. There is sufficient of parking loads. The hotel does provide free shuttle to the shopping malls, The Spring & One City. Definitely will visit the hotel again if i do visit Kuching again.
Wong P. Parovi Malaysia, 27. listopada 2014.
Nice and comfortable hotel

location, room confort & price
7,7
Nice and comfortable

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

56 Hotel Kuching56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Kupaonica56 Hotel Kuching - Kafić56 Hotel Kuching - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3C05