Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

56 Hotel

Lot 2228 & 2229 Section 64 KTLD Jalan Tun Jugah, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93350 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Gostinjska soba 56 Hotel Kuching - Kupaonica 56 Hotel Kuching - Kafić 56 Hotel Kuching - Eksterijer hotela
Područje Gradski centar Kuching Broj soba: 155
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 281recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (281)
Razvrstati po:
Jocelyn L. Parovi Malaysia, 17. svibnja 2015.
Clean and comfortable

Clean
10
Comfy n good service
Nazrin C. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 3. svibnja 2015.
Value hotel

Value, comfort and location
8,7
Great.
Ling W. Solo putnici Malaysia, 3. svibnja 2015.
Ok

New
5,3
Fine
Lingam M. Parovi Malaysia, 3. svibnja 2015.
Good ... Limited choice for food..need improvement

Room spaces, clean n comfortable
8
Good
Chaan Y. Poslovni putnici Malaysia, 1. svibnja 2015.
Good Try

Parking place available, Comfortable and Clean.
6
Siti E. Poslovni putnici Malaysia, 23. travnja 2015.
clean, comfort and quietly

new and near to the airport
8,7
Henry N. Poslovni putnici Malaysia, 12. travnja 2015.
Value for money

Friendly staff, comfort room, clean environment
7,3
Chua K. Poslovni putnici Malaysia, 12. travnja 2015.
Value for money

Good location. Not congested. Convenient access.
7,3
Hardly stay in the room during the stay. But it is good for rest after the whole day outdoor activities. It is at strategic location where easily accessible to most of the places we go. The hotel environment is great as it has its own spacious area for parking. Staff team is professional and welcoming. It is still my first choice of hotel when I visit Kuching again.
Jane E. Parovi Malaysia, 30. ožujka 2015.
Good location, clean, helpful staf, quiet area

clean, quiet and good location
9,3
It was a pleasant stay at this hotel. The staff are very helpful and always smile. Glad there is shuttle to OneCity Mall (free) and paid shuttle to City. Quiet place to stay, restaurants are easy to find nearby hotel. Only for the breakfast, not that fond of. Need improvement. Thank you. But overall, good hotel. Will stay there again.
Dayang K. Poslovni putnici Malaysia, 30. ožujka 2015.
A nice gem for budget travelers

The staff is helpful, the room is clean and the laksa Sarawak is quite good.
9
It was nice and comfortable. I have a really good time staying there. The staff even helped me a couple of times and not fail of being friendly as well as helpful.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

56 Hotel Kuching56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Gostinjska soba56 Hotel Kuching - Kupaonica56 Hotel Kuching - Kafić56 Hotel Kuching - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3B06