Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

60 West Hotel

60-64 Des Voeux Road West, Sheung Wan, Hong Kong Central, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba 60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba 60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba 60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba 60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba 60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba 60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba 60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba 60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba 60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba 60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba 60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba 60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba 60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba 60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba 60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
60 West Hotel Hong Kong - Kupaonica 60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba 60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba 60 West Hotel Hong Kong - Predvorje 60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba 60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba 60 West Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness 60 West Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness 60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba 60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba 60 West Hotel Hong Kong - Predvorje 60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Hong Kong Central Broj soba: 60

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 3620recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (3620)
Razvrstati po:
Kimberlee I. Obitelji sa malom djecom United States of America, 6. veljače 2016.
Great Place to stay

Location, room size
10
Great location. Right across from the tram stop, 2 minute walk to airport bus stop, 5 minute walk to Macau ferry terminal, 5 minute walk to shueng wan metro stop, 10 minute walk to mid levels escalators. Decent gym, nice big room with comfortable bed. Only negative is the construction noise during the day, but it's not too bad. I would definitely stay here again.
Prijavi ovu recenziju
Ceasar M. Parovi Philippines, 6. veljače 2016.
great stay

modern big and clean
10
Prijavi ovu recenziju
Siu F. Parovi Hong Kong, 26. siječnja 2016.
Overall ok but room full of smoking smell

Clear, quiet and staff friendly
7,7
Prijavi ovu recenziju
Tseng H. Poslovni putnici Taiwan, 16. siječnja 2016.
Not comfortable
4,3
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Prijavi ovu recenziju
Lau A. Parovi Hong Kong, 6. siječnja 2016.
Service Apartment Style Hotel

Location, Polite Staff, Budgetable
10
Nice exp with my husband. Polite staff, big twin room with such budgetable price. Wifi strong. Apart from microwave, chopsticks,forks, bowls, are also provided.
Prijavi ovu recenziju
Nataliia P. Solo putnici Russia, 1. siječnja 2016.
nice and comfortable

nice big comfortable room, friendly staff and good location
7
It was OK!
Prijavi ovu recenziju
Ho C. Parovi Hong Kong, 24. prosinca 2015.
Not a bad choice

Spacious room and good location
5,7
Next to MTR Exit. Bed was huge and the room was quite big. There was a microwave over and a little pantry in the room. It's a bonus of the room. But the maintenance of the toilet is not so well however it's acceptable. Overall we had a good stay in west 60 for 3 days.
Prijavi ovu recenziju
Benyamin H. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 24. prosinca 2015.
Friendly Staff

Spacious room, Friendly and Helpful staff, Clean and comfy
8,7
Our stay were great. Nice bed and clean room. The staff are all friendly and helpful. A good choice if you have to stay in Central or Hong Kong. It's about 5-7 minutes walk to Sai Ying Pun MTR Station.
Prijavi ovu recenziju
Susan L. Solo putnici Singapore, 23. prosinca 2015.
excellent value.

great price; great location; comfortable room.
8
comfortable; great location; third stay - however, this time traffic noise from street a little obtrusive.
Prijavi ovu recenziju
William W. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 15. prosinca 2015.
A Pleasant Stay

Comfortable space for a family of four; Good distance to the nearest MTR Station; Not crowded surroundings
6,7
The 4 nights stay in 60 West Hotel is very pleasant. The room is clean and the toilet is of good space. However, laundry has to be done at Level 3 and there are only 2 washing machines and 2 dryers. So if I happen to bring a handful of dirty clothes down to the laundry room and the machines are all in use, I have no choice but to bring all the clothes back up and try my luck again in say half an hour's time. There's no indicator to tell me how long more the clothes in the machines will be done. The worse is there are so few laundry baskets at the laundry area. When some of the clothes are done washing or drying, the owner is not around to remove them, and there's no empty baskets around for me to transfer the clean clothes out of the machines. So I either have to stand there and wait for the owner to come or go back to the room again and try my luck later. Quite a hassle. Besides this small laundry matter, the hotel is overall value for money.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

60 West Hotel Hong Kong60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Kupaonica60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Predvorje60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness60 West Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Predvorje60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Sadržaji60 West Hotel Hong Kong - Kupaonica60 West Hotel Hong Kong - Kupaonica60 West Hotel Hong Kong - Interijer hotela60 West Hotel Hong Kong - Interijer hotela60 West Hotel Hong Kong - Interijer hotela60 West Hotel Hong Kong - Recepcija60 West Hotel Hong Kong - Recepcija60 West Hotel Hong Kong - Recepcija60 West Hotel Hong Kong - Ulaz60 West Hotel Hong Kong - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01