Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

60 West Hotel

60-64 Des Voeux Road West, Sheung Wan, Hong Kong Central, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 3751recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (3751)
Razvrstati po:
Heon-Jun J. Poslovni putnici South Korea, 30. travnja 2016.
Worth every penny and excellent service
5,7
I have been staying this hotel several times, and they have made several improvements. Clean, location is good. Considering distance, it is very convenient to go to HKCC. Umbrella was available anytime (HK is rainy season). Worth every penny.
Prijavi ovu recenziju
Jayant K. Poslovni putnici India, 29. travnja 2016.
Hotel was okay
3,7
Hotel was okay
Prijavi ovu recenziju
Chik M. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 26. travnja 2016.
Pretty Good- if they would further adjust the pric
5,3
Nice and clean room. 2nd time booking this hotel.
Prijavi ovu recenziju
Dominic C. Solo putnici United Kingdom, 25. travnja 2016.
Returning customer!!
5
This is not my first stay here and will be returning!! Location to public transport, airport express and local eateries is very decent. Far enough away from Central / crowds yet close enough to get there in 20 minutes!!
Prijavi ovu recenziju
Salvatore S. Obitelji sa malom djecom Italy, 25. travnja 2016.
Great place for families
5,3
Comfortable and well equipped rooms, ideal for families and conveniently located close to MTR station, Macau Ferry terminal and Western Market. Sometimes the prices are too high though.
Prijavi ovu recenziju
Yeeun J. Parovi South Korea, 20. travnja 2016.
good place to stay
6
This hotel is located near by sheunwan station (easy to move to other places). The room was enough clean.
Prijavi ovu recenziju
Hob S. Solo putnici Hong Kong, 18. travnja 2016.
Very good hotel
5,7
Room size is big
Prijavi ovu recenziju
Jennie L. Grupe Singapore, 16. travnja 2016.
Feedback
4,3
Everything is ok; but no soap/shower cap in the bathroom. Location is not ideal for both young n old. Getting a cab one needs to walk to nearby Ibis hotel to get one.
Prijavi ovu recenziju
Normita G. Obitelji sa malom djecom Philippines, 13. travnja 2016.
Worth every penny!
6,3
Rooms are big and location is very near MTR. However, there is one staff that is very rude. Otherwise, we are all happy we chose this hotel. I will still recommend it to my friends.
Prijavi ovu recenziju
Kai C. Solo putnici China, 11. travnja 2016.
Room size so big and clean
5
STAFF NICE
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
60 West Hotel Hong Kong60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Kupaonica60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Predvorje60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness60 West Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Predvorje60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Sadržaji60 West Hotel Hong Kong - Kupaonica60 West Hotel Hong Kong - Kupaonica60 West Hotel Hong Kong - Interijer hotela60 West Hotel Hong Kong - Interijer hotela60 West Hotel Hong Kong - Interijer hotela60 West Hotel Hong Kong - Recepcija60 West Hotel Hong Kong - Recepcija60 West Hotel Hong Kong - Recepcija60 West Hotel Hong Kong - Ulaz60 West Hotel Hong Kong - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A02