Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

60 West Hotel

60-64 Des Voeux Road West, Sheung Wan, Hong Kong Centar / Sheung Wan područje, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba 60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba 60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba 60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba 60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba 60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba 60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba 60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba 60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba 60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba 60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba 60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba 60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba 60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba 60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba 60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
60 West Hotel Hong Kong - Kupaonica 60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba 60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba 60 West Hotel Hong Kong - Predvorje 60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba 60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba 60 West Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness 60 West Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness 60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba 60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba 60 West Hotel Hong Kong - Predvorje 60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Hong Kong Centar / Sheung Wan područje Broj soba: 60
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 3463recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (3463)
Razvrstati po:
Nigel C. Solo putnici New Zealand, 26. srpnja 2015.
Excellent Location

Location; the room and amenities
9,3
My stay here was excellent. The location is fantastic and so close to everything in Central; the rooms are spacious and clean. The staff are good but sometimes can be a bit unfriendly!
Prijavi ovu recenziju
Scott J. Parovi Australia, 25. srpnja 2015.
Large rooms for a small price in a great location

Great staff, great location, large rooms, clean, within walking distance of MTR, great price.
9,7
This was the fourth time I have stayed at 60 West and it again was great. I highly recommend this hotel. It is not the high end fancy type, but definately clean, well maintained, large rooms with a small kitchen type area. I cannot speak highly enough of this hotel.
Prijavi ovu recenziju
Nesmie R. Grupe Philippines, 3. srpnja 2015.
huge, clean, and furnished room

huge room, furnished, location
8,7
It was great.... love the bed and the room... staffs are polite and efficient
Prijavi ovu recenziju
Ping F. Parovi Hong Kong, 30. lipnja 2015.
speedy, efficient, comfortable, quiet

convenient transportation, good stores and restaurants, good tv
8,7
I gave a rating of 9 during my last visit. I was satisfied with the service provided by this hotel. My rating is still 9.I liked the internet service. The housekeeping facilities (laundry, kettle, ironing, oven) make a person feel at home.
Prijavi ovu recenziju
Jay H. Parovi United Kingdom, 20. lipnja 2015.
Excellent Facilities and Location

Location, Room size, Decor
8,3
Excellent facilities and cleanliness in the hotel. Good gym and front desk service. The rooms are tastefully decorated in a modern style and are spacious. The location is next to the Western Market and the Macau Ferry Terminal with many restaurants and cafes nearby.
Prijavi ovu recenziju
Sok C. Solo putnici Portugal, 6. lipnja 2015.
good

good, convenience, clean
6
good and convenience, clean
Prijavi ovu recenziju
Ho W. Parovi Hong Kong, 3. lipnja 2015.
Spacious and cool. Good location

Location, spacious, clean
8
Prijavi ovu recenziju
Iqmal S. Solo putnici Singapore, 31. svibnja 2015.
Prime location

Spacious, Apartment style, Accessible
8
If you are looking for a simple and accessible via transportation. This would be the perfect hotel for you. A hotel that caters like an apartment as it provides a small kitchen area, refrigerator and a microwave. All these are tuck in in one spacious room. As it is at a prime location, roaming around is definitely easy. Tram and Bus stop is just right infront of the hotel and train station is 5 mins away. Convenience store such as 7-11 and coffee lovers searching for starbucks, no worries, it just around the area. Staff there are well-versed in English and courteous as always. Do note, their TV channels are limited.
Prijavi ovu recenziju
Cyrene J. Obitelji sa malom djecom Philippines, 29. svibnja 2015.
Very accomodating to the need and friendly staffs

Clean, friendly and accomodating
9,7
Very nice
Prijavi ovu recenziju
Dennis L. Parovi Malaysia, 26. svibnja 2015.
Worth every cent

Cleanliness location and worth the value
7,7
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

60 West Hotel Hong Kong60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Kupaonica60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Predvorje60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness60 West Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Predvorje60 West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba60 West Hotel Hong Kong - Sadržaji60 West Hotel Hong Kong - Kupaonica60 West Hotel Hong Kong - Kupaonica60 West Hotel Hong Kong - Interijer hotela60 West Hotel Hong Kong - Interijer hotela60 West Hotel Hong Kong - Interijer hotela60 West Hotel Hong Kong - Recepcija60 West Hotel Hong Kong - Recepcija60 West Hotel Hong Kong - Recepcija60 West Hotel Hong Kong - Ulaz60 West Hotel Hong Kong - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C01