ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

7Days Hotel

404/2 Chiangmai-Lampang Super Highway T.Nongpakrang A.Muang, Nawarat, Chiang Mai, Tajland 50000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

7Days Hotel Chiang Mai - Okružje 7Days Hotel Chiang Mai - Recepcija 7Days Hotel Chiang Mai - Predvorje 7Days Hotel Chiang Mai - Predvorje 7Days Hotel Chiang Mai - Predvorje 7Days Hotel Chiang Mai - Okružje 7Days Hotel Chiang Mai - Recepcija 7Days Hotel Chiang Mai - Recepcija 7Days Hotel Chiang Mai - Recepcija 7Days Hotel Chiang Mai - Okružje 7Days Hotel Chiang Mai - Gostinjska soba 7Days Hotel Chiang Mai - Gostinjska soba 7Days Hotel Chiang Mai - Gostinjska soba 7Days Hotel Chiang Mai - Predvorje 7Days Hotel Chiang Mai - Predvorje 7Days Hotel Chiang Mai - Predvorje
7Days Hotel Chiang Mai - Predvorje 7Days Hotel Chiang Mai - Predvorje 7Days Hotel Chiang Mai - Predvorje 7Days Hotel Chiang Mai - Okružje 7Days Hotel Chiang Mai - Okružje 7Days Hotel Chiang Mai - Predvorje 7Days Hotel Chiang Mai - Eksterijer hotela 7Days Hotel Chiang Mai - Gostinjska soba 7Days Hotel Chiang Mai - Gostinjska soba 7Days Hotel Chiang Mai - Gostinjska soba 7Days Hotel Chiang Mai - Gostinjska soba 7Days Hotel Chiang Mai - Gostinjska soba
Područje Nawarat Broj soba: 44
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 155recenzija

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (155)
Razvrstati po:
Lynn K. Solo putnici United Kingdom, 12. studenog 2014.
Exactly what I wanted for a nuggt

Clean Modern Price
6,3
My stay was exactly what I needed. After coming off of a bus ride, tired and sick-I wanted somewhere to lay my head to recoup before dealing with staying at hostels again. Decent food nearby at the star avenue plaza. Wifi unreliable and very far from center. Dogs outside a little noisy at times. But for a clean place to sleep-it met my needs and I would stay again.
Edge H. Parovi Canada, 8. studenog 2014.
Nice room but staff could be better

Near a mall and bus stop area
4,3
Staff could be much better and understand engilsh better Room and area around cleaner
Boping L. Solo putnici China, 24. kolovoza 2014.
Very near to the bus terminal, no vibe at all

Location, price
5
7min walk to the arcade terminal, not much food around except for the terminal area, big-c is just across the street, but you probably have to walk 30min to get there as you cannot cross directly. I booked superior room, Room is very small but clean, no window, with rather new facilities. TV doesn't work very well, most of the English Channels are snow flowered. Wifi speed in room is ok. Staff are terrible, very few of them speak English. Don't really care about guest's need.
Narinnate M. Parovi Thailand, 6. srpnja 2014.
Good location

clean ,near the city,new,cheap
8,7
There are clean rooms ,The hotel is near the city. This's thenew hotel.The prise is very cheap .
Waraporn S. Poslovni putnici Thailand, 5. srpnja 2014.
Near bus station

1.Clean 2.cheap 3. comfortable
5,3
Very cheap & save money, small room, comfortable bed, near community center & bus station,
Amnard R. Obitelji sa malom djecom Thailand, 8. lipnja 2014.
worth your money, near shopping mall

close to Chiangmai Super Highway, Close to Central Festival, good price
8,3
I have a pleasnt stay.
Thee A. Parovi Thailand, 2. lipnja 2014.
I'm high,maintenance... but this is the BEST!!!!!!

=== worth my money === === VERY CLEAN === === nice staff ===
9,7
nice, clean and cozy... clean bathroom... clean bedsheath... comfy bed... helpful staff... I HIGHLY RECOMMEND this hotel!!!
Gabriel D. Parovi Switzerland, 25. svibnja 2014.
nice rooms but bad location

stylish room, good internet, ...
6,3
Hotel is outside of town and you have to take a taxi for everything (~200 bath per way). The rooms look nice, however, some smell a little odd and they didn't clean them perfectly - some hairs on the ground. The next time, we'd rather take a guesthouse in the city center.
Nicole V. Parovi Malaysia, 17. svibnja 2014.
Value for money!!!

Near to bus station!
7
A good hotel! Coffee n milo are prepared!! Friendly staff!
Amornthep P. Parovi Thailand, 10. svibnja 2014.
Very confortable hotel

1. Room rate 2. Easy access to any attraction 3. Good car park
7,7
It is a stayable hotel, clean and comfort, good staffs

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

7Days Hotel Chiang Mai7Days Hotel Chiang Mai - Okružje7Days Hotel Chiang Mai - Recepcija7Days Hotel Chiang Mai - Predvorje7Days Hotel Chiang Mai - Predvorje7Days Hotel Chiang Mai - Predvorje7Days Hotel Chiang Mai - Okružje7Days Hotel Chiang Mai - Recepcija7Days Hotel Chiang Mai - Recepcija7Days Hotel Chiang Mai - Recepcija7Days Hotel Chiang Mai - Okružje7Days Hotel Chiang Mai - Gostinjska soba7Days Hotel Chiang Mai - Gostinjska soba7Days Hotel Chiang Mai - Gostinjska soba7Days Hotel Chiang Mai - Predvorje7Days Hotel Chiang Mai - Predvorje7Days Hotel Chiang Mai - Predvorje7Days Hotel Chiang Mai - Predvorje7Days Hotel Chiang Mai - Predvorje7Days Hotel Chiang Mai - Predvorje7Days Hotel Chiang Mai - Okružje7Days Hotel Chiang Mai - Okružje7Days Hotel Chiang Mai - Predvorje7Days Hotel Chiang Mai - Eksterijer hotela7Days Hotel Chiang Mai - Gostinjska soba7Days Hotel Chiang Mai - Gostinjska soba7Days Hotel Chiang Mai - Gostinjska soba7Days Hotel Chiang Mai - Gostinjska soba7Days Hotel Chiang Mai - Gostinjska soba7Days Hotel Chiang Mai - Gostinjska soba7Days Hotel Chiang Mai - Gostinjska soba7Days Hotel Chiang Mai - Kupaonica7Days Hotel Chiang Mai - Gostinjska soba7Days Hotel Chiang Mai - Interijer hotela7Days Hotel Chiang Mai - Gostinjska soba7Days Hotel Chiang Mai - Kupaonica7Days Hotel Chiang Mai - Gostinjska soba7Days Hotel Chiang Mai - Gostinjska soba7Days Hotel Chiang Mai - Kupaonica7Days Hotel Chiang Mai - Gostinjska soba7Days Hotel Chiang Mai - Gostinjska soba7Days Hotel Chiang Mai - Gostinjska soba7Days Hotel Chiang Mai - Okružje7Days Hotel Chiang Mai - Gostinjska soba7Days Hotel Chiang Mai - Gostinjska soba7Days Hotel Chiang Mai - Vrt


AM-AGWEB-4A01