ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

99 Bonham

99 Bonham Strand, Sheung Wan, Hong Kong Centar / Sheung Wan područje, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

99 Bonham Hong Kong - Apartman 99 Bonham Hong Kong - Predvorje 99 Bonham Hong Kong - Apartman 99 Bonham Hong Kong - Apartman 99 Bonham Hong Kong - Apartman 99 Bonham Hong Kong - Pogled 99 Bonham Hong Kong - Apartman 99 Bonham Hong Kong - Apartman 99 Bonham Hong Kong - Apartman 99 Bonham Hong Kong - Apartman 99 Bonham Hong Kong - Apartman 99 Bonham Hong Kong - Dvorana za fitness 99 Bonham Hong Kong - Eksterijer hotela 99 Bonham Hong Kong - Okružje 99 Bonham Hong Kong - Sadržaji 99 Bonham Hong Kong - Sadržaji
99 Bonham Hong Kong - Predvorje 99 Bonham Hong Kong - Ulaz
Područje Hong Kong Centar / Sheung Wan područje Broj soba: 84
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 824recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
5,9
Sve recenzije (824)
Razvrstati po:
Alex S. Solo putnici Malaysia, 27. ožujka 2015.
Great location. Convenient

great location, convenient, clean
10
Great location. Nice clean comfortable rooms. Staff were friendly.
Jennifer P. Parovi United Kingdom, 22. ožujka 2015.
Excellent

Location - Staff helpfulness -Standard of accommodation
10
Excellent in every way.
Evelyn L. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 20. ožujka 2015.
Hotel was not visible enough to locate .

Nice comfortable bed and clean linens
7
Quite pleasant with exception of sink was quite tight space.
Nan N. Poslovni putnici New Zealand, 17. ožujka 2015.
Quiet private hotel appartnent

Quiet, simple, clean
7,7
It was great apt hotel, private and quiet, I stayed during Art Barsel and the hotel gave me a peaceful mind during those days.
Ivan C. Parovi Australia, 14. ožujka 2015.
4 day stay.

great bathroom, good furniture, great fitout.
8
the stay was comfortable and enjoyable, location was convenient for walking and sightseeing. rooms are a little tight but comfortable and modern with great finishes.
Jose L. Poslovni putnici Mexico, 8. ožujka 2015.
Great location, cool rooms

Location, room design, room comfort.
8,7
I spent 9 night at Bonham. Great location for business or tourism. Comfortable and well appointed room. Luminous and roomy for HK standards. No hotel service but this did not bother me since the area is great for dining out.
Rudy M. Solo putnici France, 6. ožujka 2015.
Good but no breakfast

loc, confort, style
8,3
Sam B. Obitelji sa malom djecom New Zealand, 5. ožujka 2015.
Great location and friendly staff

Great neighbourhood, lots of good food and transport close to by. Staff were really accommodating to our requests. Rooms on the small side but clean and modern plus great views from the higher floors.
8,3
Would recommend this place to anyone who needs a central hotel close to transport and great food. Rooms are on the small side but really clean and modern. No real problems here. Solid experience for the money.
Jae-Eun O. Poslovni putnici South Korea, 1. ožujka 2015.
great location and nicely designed hotel

Room is big and nice. Location is awesome. Sheung Wan MTR station is a minute away. Friendly staff
9,7
I am a regular guest here. I always trust their service.
Wei C. Parovi Taiwan, 1. ožujka 2015.
Nice place

Nice location near to the MRT station. Clean room with nice view in the high floor room
9,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

99 Bonham Hong Kong99 Bonham Hong Kong - Apartman99 Bonham Hong Kong - Predvorje99 Bonham Hong Kong - Apartman99 Bonham Hong Kong - Apartman99 Bonham Hong Kong - Apartman99 Bonham Hong Kong - Pogled99 Bonham Hong Kong - Apartman99 Bonham Hong Kong - Apartman99 Bonham Hong Kong - Apartman99 Bonham Hong Kong - Apartman99 Bonham Hong Kong - Apartman99 Bonham Hong Kong - Dvorana za fitness99 Bonham Hong Kong - Eksterijer hotela99 Bonham Hong Kong - Okružje99 Bonham Hong Kong - Sadržaji99 Bonham Hong Kong - Sadržaji99 Bonham Hong Kong - Predvorje99 Bonham Hong Kong - Ulaz


AS-AGWEB-3A02