ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

99 Bonham

99 Bonham Strand, Sheung Wan, Hong Kong Centar / Sheung Wan područje, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

99 Bonham Hong Kong - Apartman 99 Bonham Hong Kong - Predvorje 99 Bonham Hong Kong - Apartman 99 Bonham Hong Kong - Apartman 99 Bonham Hong Kong - Apartman 99 Bonham Hong Kong - Pogled 99 Bonham Hong Kong - Apartman 99 Bonham Hong Kong - Apartman 99 Bonham Hong Kong - Apartman 99 Bonham Hong Kong - Apartman 99 Bonham Hong Kong - Apartman 99 Bonham Hong Kong - Dvorana za fitness 99 Bonham Hong Kong - Eksterijer hotela 99 Bonham Hong Kong - Okružje 99 Bonham Hong Kong - Sadržaji 99 Bonham Hong Kong - Sadržaji
99 Bonham Hong Kong - Predvorje 99 Bonham Hong Kong - Ulaz
Područje Hong Kong Centar / Sheung Wan područje Broj soba: 84
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 834recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
5,9
Sve recenzije (834)
Razvrstati po:
Sin H. Poslovni putnici Malaysia, 13. travnja 2015.
Will come back again!

Cleanand decent location and big room
9,3
It was fantastic, it was completely worth it for the size of room and price I paid for. It will be my home everytime I stay in Hong Kong next time, a huge plus point that they use Loccitane product!
Eunjung C. Poslovni putnici South Korea, 30. ožujka 2015.
Discovering Soho

Location, cleanness and value for money
8,3
It was my second time and it was as great as the previous one.
Neil G. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 30. ožujka 2015.
Great hotel for family exploring

location, size of room, kitchen
9,3
Brilliant hotel in a wonderful location. The room was large for Hong Kong. View from floor 35 was spectacular. Having the kitchen really helped with bottles etc for 10mth old baby. Cot was provided free of charge - just contact in advance to book. Easy to find but take a business card to show taxis the address in Chinese. Very close to MTR station and the Wellcome western supermarket (they have all the baby bits you need). Mid-level escalator a short walk up a hill. Staff very helpful and fluent English. Highly recommend.
Alex S. Solo putnici Malaysia, 27. ožujka 2015.
Great location. Convenient

great location, convenient, clean
10
Great location. Nice clean comfortable rooms. Staff were friendly.
Jennifer P. Parovi United Kingdom, 22. ožujka 2015.
Excellent

Location - Staff helpfulness -Standard of accommodation
10
Excellent in every way.
Evelyn L. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 20. ožujka 2015.
Hotel was not visible enough to locate .

Nice comfortable bed and clean linens
7
Quite pleasant with exception of sink was quite tight space.
Nan N. Poslovni putnici New Zealand, 17. ožujka 2015.
Quiet private hotel appartnent

Quiet, simple, clean
7,7
It was great apt hotel, private and quiet, I stayed during Art Barsel and the hotel gave me a peaceful mind during those days.
Ivan C. Parovi Australia, 14. ožujka 2015.
4 day stay.

great bathroom, good furniture, great fitout.
8
the stay was comfortable and enjoyable, location was convenient for walking and sightseeing. rooms are a little tight but comfortable and modern with great finishes.
Jose L. Poslovni putnici Mexico, 8. ožujka 2015.
Great location, cool rooms

Location, room design, room comfort.
8,7
I spent 9 night at Bonham. Great location for business or tourism. Comfortable and well appointed room. Luminous and roomy for HK standards. No hotel service but this did not bother me since the area is great for dining out.
Rudy M. Solo putnici France, 6. ožujka 2015.
Good but no breakfast

loc, confort, style
8,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

99 Bonham Hong Kong99 Bonham Hong Kong - Apartman99 Bonham Hong Kong - Predvorje99 Bonham Hong Kong - Apartman99 Bonham Hong Kong - Apartman99 Bonham Hong Kong - Apartman99 Bonham Hong Kong - Pogled99 Bonham Hong Kong - Apartman99 Bonham Hong Kong - Apartman99 Bonham Hong Kong - Apartman99 Bonham Hong Kong - Apartman99 Bonham Hong Kong - Apartman99 Bonham Hong Kong - Dvorana za fitness99 Bonham Hong Kong - Eksterijer hotela99 Bonham Hong Kong - Okružje99 Bonham Hong Kong - Sadržaji99 Bonham Hong Kong - Sadržaji99 Bonham Hong Kong - Predvorje99 Bonham Hong Kong - Ulaz


AS-AGWEB-3C08