Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

99 Bonham

99 Bonham Strand, Sheung Wan, Hong Kong Centar / Sheung Wan područje, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

99 Bonham Hong Kong - Apartman 99 Bonham Hong Kong - Predvorje 99 Bonham Hong Kong - Apartman 99 Bonham Hong Kong - Apartman 99 Bonham Hong Kong - Apartman 99 Bonham Hong Kong - Pogled 99 Bonham Hong Kong - Apartman 99 Bonham Hong Kong - Apartman 99 Bonham Hong Kong - Apartman 99 Bonham Hong Kong - Apartman 99 Bonham Hong Kong - Apartman 99 Bonham Hong Kong - Dvorana za fitness 99 Bonham Hong Kong - Eksterijer hotela 99 Bonham Hong Kong - Okružje 99 Bonham Hong Kong - Sadržaji 99 Bonham Hong Kong - Sadržaji
99 Bonham Hong Kong - Predvorje 99 Bonham Hong Kong - Ulaz
Područje Hong Kong Centar / Sheung Wan područje Broj soba: 84
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 869recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
5,9
Sve recenzije (869)
Razvrstati po:
Lynn C. Grupe Indonesia, 21. srpnja 2015.
Need new refreshment everyday

Big room, kithen, laundry
7,7
It was nice place to stay after long travel.
Prijavi ovu recenziju
Rachel K. Parovi Singapore, 18. srpnja 2015.
Value for money

Loccitane bath gels , location and comfortable beds
7
Staff were friendly , room was clean
Prijavi ovu recenziju
Jennifer S. Parovi Australia, 16. srpnja 2015.
Return to Bonham

Position position position
10
Very pleasant, staff are efficient and the apartment style, low key approach with a touch of luxury suits us perfectly
Prijavi ovu recenziju
Eiling L. Parovi Malaysia, 14. srpnja 2015.
Comfortable stay

Location, comfort, good service
8
It was a very pleasant stay. The rooms are spacious with a small kitchen (microwave, sink, fridge, induction with pots and utensils). There is also a Nespresso machine. The location is very good, 3-5 minutes to Sheung Wan MTR and about 10-15 minutes walk to Central, IFC Mall and Landmark shopping centre. There are also a few good places to eat around this area. The staff speaks good English and are helpful.
Prijavi ovu recenziju
Jerry W. Solo putnici United States of America, 12. srpnja 2015.
Decent but service okay

Location, bed,
5,7
Kinda annoying they don't have a key card for door and you have to carry both a key card for elevator and a normal key.
Prijavi ovu recenziju
Noelle C. Poslovni putnici Portugal, 9. srpnja 2015.
stylish hotel

stylish clean large
8
It's a nice clean and stylish hotel. Rooms is quite big with kitchen and long table.
Prijavi ovu recenziju
Grace T. Solo putnici Singapore, 24. lipnja 2015.
Love the apartment, spacious, modern and clean.

The cleanliness, spaciousness and homely
9,7
I really enjoyed my stay here and would definitely come back again! It's a place I can imagine staying for long because it feels like how I would have done up my apartment. For a HK hotel, it definitely is spacious. The only thing i would improve is to make the pillows a little more firm.
Prijavi ovu recenziju
Oliver D. Solo putnici Switzerland, 13. lipnja 2015.
99 Bonham

Room size, view and very clean. Staff was very friendly and very helpful. Snacks were provided and I felt at home there.
8,3
I stayed there twice in upgraded corner room. loved my room. BIG! With nespresso machine, snacks some complimentary drinks. Staff was always VERY friendly and helpful. Hotel does not have a restaurant - so there is no breakfast or dining option - but there is so much food in HK - so who cares. My stay there was great and I will return.
Prijavi ovu recenziju
Batalha L. Poslovni putnici Macau, 11. lipnja 2015.
big room

excellent room size
8,7
love it , always back again to stay
Prijavi ovu recenziju
Jason P. Solo putnici United States of America, 10. lipnja 2015.
Felt more like a serviced partment

CLose to Central and very large room for HK
8,7
Enjoyed my stay although i dont think they have a restaurant. Only small problem is that none of the taxi drivers were familiar with the street
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

99 Bonham Hong Kong99 Bonham Hong Kong - Apartman99 Bonham Hong Kong - Predvorje99 Bonham Hong Kong - Apartman99 Bonham Hong Kong - Apartman99 Bonham Hong Kong - Apartman99 Bonham Hong Kong - Pogled99 Bonham Hong Kong - Apartman99 Bonham Hong Kong - Apartman99 Bonham Hong Kong - Apartman99 Bonham Hong Kong - Apartman99 Bonham Hong Kong - Apartman99 Bonham Hong Kong - Dvorana za fitness99 Bonham Hong Kong - Eksterijer hotela99 Bonham Hong Kong - Okružje99 Bonham Hong Kong - Sadržaji99 Bonham Hong Kong - Sadržaji99 Bonham Hong Kong - Predvorje99 Bonham Hong Kong - Ulaz


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C05