Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

99 Bonham

99 Bonham Strand, Sheung Wan, Hong Kong Centar / Sheung Wan područje, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

99 Bonham Hong Kong - Apartman 99 Bonham Hong Kong - Predvorje 99 Bonham Hong Kong - Apartman 99 Bonham Hong Kong - Apartman 99 Bonham Hong Kong - Apartman 99 Bonham Hong Kong - Pogled 99 Bonham Hong Kong - Apartman 99 Bonham Hong Kong - Apartman 99 Bonham Hong Kong - Apartman 99 Bonham Hong Kong - Apartman 99 Bonham Hong Kong - Apartman 99 Bonham Hong Kong - Dvorana za fitness 99 Bonham Hong Kong - Eksterijer hotela 99 Bonham Hong Kong - Okružje 99 Bonham Hong Kong - Sadržaji 99 Bonham Hong Kong - Sadržaji
99 Bonham Hong Kong - Predvorje 99 Bonham Hong Kong - Ulaz
Područje Hong Kong Centar / Sheung Wan područje Broj soba: 84
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 879recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
5,9
Sve recenzije (879)
Razvrstati po:
Siripong S. Poslovni putnici Thailand, 24. kolovoza 2015.
Clean, but the room is too small.

Clean, good reception, and safe.
6,3
Prijavi ovu recenziju
Melissa P. Poslovni putnici Indonesia, 23. kolovoza 2015.
A gem in the middle of Sheung Wan

Space, Room, Location
9,7
Prijavi ovu recenziju
Rushabh S. Poslovni putnici India, 17. kolovoza 2015.
Quite a good location

Location , rooms and bathrooms :)
8,7
Juat a minute walk to hk nightlife hub...
Prijavi ovu recenziju
Lei K. Parovi Portugal, 16. kolovoza 2015.
Comfortable and convenient

good location of the hotel, it's clean and comfortable
8,7
Prijavi ovu recenziju
Lim H. Parovi Singapore, 11. kolovoza 2015.
Modern comfortable hotel

Clean, stylish furnishing and good location
8,7
Excellent
Prijavi ovu recenziju
Mervyn T. Parovi Singapore, 8. kolovoza 2015.
Overrated Hotel

Room size, proximity to MTR, close to local foods
5,7
We were abit disappointed with Bonham99, as it was highly rated. Firstly, our request for a shower stall instead of bath was not attentioned. On entering the room, they was rattling noise from the air-con and we were told not to increase the fan speed above low. Our daily bottles of mineral water were not replenished and face & hand towels were not replaced. We found the location surroundings unsavoury and pedestrian unfriendly. Also difficult to get taxis.
Prijavi ovu recenziju
Noelle C. Poslovni putnici Portugal, 7. kolovoza 2015.
Stylish hotel

Stylish clean spacious
8
It's a stylish boutique hotel with quite spacious area. Room is tidy and clean with dining table.
Prijavi ovu recenziju
Ker S. Obitelji sa malom djecom Singapore, 3. kolovoza 2015.
best hotel in sheung wan

location, room and attentive staffs
8
A five star boutique hotel! Location is very good, 2min walk to mtr. A short walking distance to ferry terminal. Would consider to stay there again for my next visit to HK.
Prijavi ovu recenziju
Lynn C. Grupe Indonesia, 21. srpnja 2015.
Need new refreshment everyday

Big room, kithen, laundry
7,7
It was nice place to stay after long travel.
Prijavi ovu recenziju
Rachel K. Parovi Singapore, 18. srpnja 2015.
Value for money

Loccitane bath gels , location and comfortable beds
7
Staff were friendly , room was clean
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

99 Bonham Hong Kong99 Bonham Hong Kong - Apartman99 Bonham Hong Kong - Predvorje99 Bonham Hong Kong - Apartman99 Bonham Hong Kong - Apartman99 Bonham Hong Kong - Apartman99 Bonham Hong Kong - Pogled99 Bonham Hong Kong - Apartman99 Bonham Hong Kong - Apartman99 Bonham Hong Kong - Apartman99 Bonham Hong Kong - Apartman99 Bonham Hong Kong - Apartman99 Bonham Hong Kong - Dvorana za fitness99 Bonham Hong Kong - Eksterijer hotela99 Bonham Hong Kong - Okružje99 Bonham Hong Kong - Sadržaji99 Bonham Hong Kong - Sadržaji99 Bonham Hong Kong - Predvorje99 Bonham Hong Kong - Ulaz


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03