ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

99 Bonham

99 Bonham Strand, Sheung Wan, Hong Kong Centar / Sheung Wan područje, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

99 Bonham Hong Kong - Apartman 99 Bonham Hong Kong - Predvorje 99 Bonham Hong Kong - Apartman 99 Bonham Hong Kong - Apartman 99 Bonham Hong Kong - Apartman 99 Bonham Hong Kong - Pogled 99 Bonham Hong Kong - Apartman 99 Bonham Hong Kong - Apartman 99 Bonham Hong Kong - Apartman 99 Bonham Hong Kong - Apartman 99 Bonham Hong Kong - Apartman 99 Bonham Hong Kong - Dvorana za fitness 99 Bonham Hong Kong - Eksterijer hotela 99 Bonham Hong Kong - Okružje 99 Bonham Hong Kong - Sadržaji 99 Bonham Hong Kong - Sadržaji
99 Bonham Hong Kong - Predvorje 99 Bonham Hong Kong - Ulaz
Područje Hong Kong Centar / Sheung Wan područje Broj soba: 84
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 805recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
5,9
Sve recenzije (805)
Razvrstati po:
Wei C. Parovi Taiwan, 1. ožujka 2015.
Nice place

Nice location near to the MRT station. Clean room with nice view in the high floor room
9,7
Josephine T. Grupe Singapore, 24. veljače 2015.
Its a great stay!

Service, quality products, pricing
8,3
we stayed at 99 Bonham for 4 nights. We arrived early, the night shift staff Gurmin is very helpful. Helping to check on the room details, help us to store the luaggages and answer our queries on where to get breakfast. Then after checking in, rooms are great! Comfortable and cosy with good quality products use. self service Laundry service is available too! Great stay!
Wai Y. Obitelji sa malom djecom China, 24. veljače 2015.
Out of my expectation

Comfortable and convenient enough for families
9,3
Jing S. Parovi Australia, 15. veljače 2015.
Sweeping skyline view

location, view and quality of room
9
extremely accommodating staff, magnificent views and convenient location
Grace W. Poslovni putnici United Kingdom, 14. veljače 2015.
Good

Good service, clean, nice decor
10
Jonathan M. Poslovni putnici Australia, 11. veljače 2015.
Bonham 99

Location, room size, staff
8,7
Very good
Jason W. Poslovni putnici Singapore, 6. veljače 2015.
Good value in a great location

Location, Location, Location
8
Doesn't deserve 4 stars as they don't have any facilities or room service, but it is a great service apartment in a good location. Room is very nice and staff are vey friendly
Kian H. Poslovni putnici Singapore, 31. siječnja 2015.
Spacious apartment at an affordable rate

Spacious room, High floors, Comfortable bed
9,3
Excellent, except for the pillows. Way too soft. Gives me a bad neck-ache.
Robert W. Poslovni putnici Singapore, 28. siječnja 2015.
Great aparthotel

Room facilities, location to IFC, self-catering
8,3
Staying healthy while traveling is largely down to minimizing changes from your daily routine. Which is why I prefer to stay in aparthotels where I can make my own breakfast.
Tang C. Poslovni putnici Singapore, 22. siječnja 2015.
Good location, cosy and comfortable room...

The room is very comfortable and just 2 minutes walk away from the MTR.
6,3
Stay was close to perfect. Consider a service apartment.. With no breakfast but is fine as surrounding is with good foods. Reception was like a security desk and I was shocked initially.. given a lift access card and a traditional key... not sure which year we live in. Nevertheless my stay has been comfortable and I enjoy it.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

99 Bonham Hong Kong99 Bonham Hong Kong - Apartman99 Bonham Hong Kong - Predvorje99 Bonham Hong Kong - Apartman99 Bonham Hong Kong - Apartman99 Bonham Hong Kong - Apartman99 Bonham Hong Kong - Pogled99 Bonham Hong Kong - Apartman99 Bonham Hong Kong - Apartman99 Bonham Hong Kong - Apartman99 Bonham Hong Kong - Apartman99 Bonham Hong Kong - Apartman99 Bonham Hong Kong - Dvorana za fitness99 Bonham Hong Kong - Eksterijer hotela99 Bonham Hong Kong - Okružje99 Bonham Hong Kong - Sadržaji99 Bonham Hong Kong - Sadržaji99 Bonham Hong Kong - Predvorje99 Bonham Hong Kong - Ulaz


AS-AGWEB-3A07