ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

99 Bonham

99 Bonham Strand, Sheung Wan, Hong Kong Centar / Sheung Wan područje, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

99 Bonham Hong Kong - Eksterijer hotela 99 Bonham Hong Kong - Apartman 99 Bonham Hong Kong - Apartman 99 Bonham Hong Kong - Interijer hotela 99 Bonham Hong Kong - Interijer hotela 99 Bonham Hong Kong - Pogled 99 Bonham Hong Kong - Apartman 99 Bonham Hong Kong - Apartman 99 Bonham Hong Kong - Apartman 99 Bonham Hong Kong - Apartman 99 Bonham Hong Kong - Okružje 99 Bonham Hong Kong - Interijer hotela 99 Bonham Hong Kong - Dvorana za fitness 99 Bonham Hong Kong - Eksterijer hotela
Područje Hong Kong Centar / Sheung Wan područje Broj soba: 84
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 680recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
5,9
Sve recenzije (680)
Razvrstati po:
Chee H. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 23. listopada 2014.
little gem at sheung wan

cosy studio apartment, great location, clean
6,7
Near to mtr and tram which is a great location. Room is neat and clean. Housekeeping tidy up almost everyday but always forget to replenish the bathroom toiletries.
Augustine S. Parovi Malaysia, 20. listopada 2014.
spacious room and excellent shower

nice shower and good location plus friendly staff.
7
stayed for 2 nights. overall im impressd with their spacious room and used of quality shower products. it could be perfect if they have slightlt better pillows. i prefer not too soft pillows.
Paresh A. Poslovni putnici Australia, 19. listopada 2014.
great for business

location, size and cleanliness
8,7
exceptional for a quick business trip, would suit a longer stay as well as it is a serviced apartment.
Nga B. Poslovni putnici Malaysia, 17. listopada 2014.
Nice and Comfortable Stay

Convenient location, clean and comfortable room and nice staff
8,7
I like the place, it is very near to our office in Hong Kong.
Angelyn L. Poslovni putnici Singapore, 15. listopada 2014.
Well maintained serviced apartment

Location, customer service, excellent water pressure
8,7
Well-maintained luxury serviced apartment with excellent customer service, best bed comforter and high water pressure.
Huang S. Poslovni putnici Taiwan, 14. listopada 2014.
good loction

good room, good location, near MRT
9,3
Helen C. Parovi United Kingdom, 13. listopada 2014.
Good choice

Comfort, location,staff
9
We were recommended the hotel/apartment by a friend and we're very pleased with what we got. The staff were very helpful, the area buzzy and the rooms all we needed. We're returning in a fortnight
Ming C. Poslovni putnici Hong Kong, 7. listopada 2014.
Location

Good
8
Tang Y. Poslovni putnici Hong Kong, 5. listopada 2014.
Revisit, another good stay, will come back

Location, clean and convenient to Central
7,3
This is not the first time of staying. No change of the high standard of cleanliness, good service.
Chee W. Parovi Malaysia, 5. listopada 2014.
Good location and Comfortable Room

Good location, nicely designed and comfortable room, value for money
7
Overall stay if good and comfortable

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

99 Bonham Hong Kong99 Bonham Hong Kong - Eksterijer hotela99 Bonham Hong Kong - Apartman99 Bonham Hong Kong - Apartman99 Bonham Hong Kong - Interijer hotela99 Bonham Hong Kong - Interijer hotela99 Bonham Hong Kong - Pogled99 Bonham Hong Kong - Apartman99 Bonham Hong Kong - Apartman99 Bonham Hong Kong - Apartman99 Bonham Hong Kong - Apartman99 Bonham Hong Kong - Okružje99 Bonham Hong Kong - Interijer hotela99 Bonham Hong Kong - Dvorana za fitness99 Bonham Hong Kong - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3B04