Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

A&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain

Boxhagener Street 73, Friedrichshain, Berlin, Njemačka 10245 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

A&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - Eksterijer hotela A&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - Eksterijer hotela A&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - Eksterijer hotela A&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - Eksterijer hotela A&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - Recepcija A&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - Eksterijer hotela A&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - Recepcija A&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - Rekreacijski sadržaji A&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - Pub/salon A&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - Interijer hotela A&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - Bife A&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - Kafić A&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - Bife A&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - Gostinjska soba A&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - Gostinjska soba A&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - Kupaonica
A&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - Kupaonica A&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - Gostinjska soba A&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - Restoran A&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - Restoran A&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - Gostinjska soba A&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - Pub/salon A&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - Interijer hotela A&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - Gostinjska soba A&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - Gostinjska soba A&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - Gostinjska soba A&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - Interijer hotela A&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - Gostinjska soba
Područje Friedrichshain Broj soba: 233

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 17recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (17)
Razvrstati po:
Seunghwan C. Obitelji sa malom djecom South Korea, 14. lipnja 2015.
No elevator to the room at 4th. Too hot in room

Nothing, I believe, as a family traveller .
6
I saw many parking lots and I wanted to purchase the spot but I wasn't because i was told no spot. They could be kinder when they said it.
Prijavi ovu recenziju
Jayden F. Solo putnici Australia, 21. siječnja 2015.
Clean, comfortable budget rooms

Location, price, cleanliness
8
Pleasant - rooms were kept clean and were comfortable with adequate heating. The locations is fantastic - a great, vibrant neighbourhood with good food and only 2 blocks from the ever useful ostkreuz station. One thing to note however is that the walls between rooms however are very thin - noise from guests staying next door was very audible and cigarette smoke somehow made its way into my room through the wall. Another minor complaint is that the wifi internet is quite slow and not suitable for skyping or streaming videos.
Prijavi ovu recenziju
Frank O. Solo putnici Norway, 8. travnja 2013.
Absolut nothing positive

silence, its hard to find other positive-
3
Prijavi ovu recenziju
Clayton D. Solo putnici Australia, 17. kolovoza 2012.
Clean, slick, well priced, well organised

Clean and modern
9
A&O provide reasonably sized, clean, quiet, new rooms in a nice building complex that has a bar and chill out area very accessible. The train line is very close making it is very easy to get around town.
Prijavi ovu recenziju
Twan B. Parovi Netherlands, 9. srpnja 2012.
Cheap, GREAT location, cleanish

In the heart of the most vibrant area of Berlin, Cheap
7,3
We had a two person room, which, for the price is what to expect. Clean enough, but basic. Which is fine because, sleep is waste in Friedrichshain.
Prijavi ovu recenziju
Rob T. Poslovni putnici Netherlands, 5. rujna 2010.
A & O Friedrichshain Hotel
7
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Prijavi ovu recenziju
Stefan S. Grupe Sweden, 22. kolovoza 2010.
A & O Friedrichshain Hotel
7
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Prijavi ovu recenziju
Alessandro T. Parovi Italy, 17. lipnja 2012.
Hotel piacevole ed economico

Essenziale, pulito, economico, buona posizione rispetto ai mezzi pubblici ed all'aeroporto
8
Il soggiorno è stato di quattro giorni e l'unico piccolo neo riguarda il mancato cambio degli asciugamani da bagno. Per il resto l'edificio è moderno e la camera era spaziosa e pulita. Il servizio alla reception è stato molto cortese. Erano presenti nella struttura numerosi gruppi di ragazzi. Rapporto qualità prezzo ottimo.
Prijavi ovu recenziju
Fabio T. Poslovni putnici Italy, 20. siječnja 2012.
Hotel con ottimo rapporto qualità/prezzo !!

camere spaziose e pulite , posizione vicinissima alla metro e personale disponibile
9,7
Avevo già utilizzato questa catena di alberghi e confermano i loro aspetti positivi , la pulizia e cortesia del personale . di negativo direi il prezzo della colazione che è salito a 7 euro ... cmq sotto l'hotel ci stà un mega supermercato biologico e anche lidl .
Prijavi ovu recenziju
Ulrich O. Parovi Germany, 19. listopada 2012.
Das Hotel hat uns gefallen nur Parken ist schlecht

Frühstick ausreichend gut service gut
10
Für die Anreise mit dem Auto ist es nicht die beste Lage da es Probleme mit dem Abstellen des Autos gibt
Hotel Feature Tip: Ich werde das Hotel weiter empfehlen
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

A&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain BerlinA&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - Eksterijer hotelaA&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - Eksterijer hotelaA&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - Eksterijer hotelaA&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - Eksterijer hotelaA&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - RecepcijaA&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - Eksterijer hotelaA&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - RecepcijaA&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - Rekreacijski sadržajiA&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - Pub/salonA&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - Interijer hotelaA&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - BifeA&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - KafićA&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - BifeA&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - Gostinjska sobaA&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - Gostinjska sobaA&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - KupaonicaA&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - KupaonicaA&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - Gostinjska sobaA&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - RestoranA&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - RestoranA&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - Gostinjska sobaA&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - Pub/salonA&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - Interijer hotelaA&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - Gostinjska sobaA&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - Gostinjska sobaA&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - Gostinjska sobaA&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - Interijer hotelaA&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - Gostinjska sobaA&O Hotel und Hostel Berlin Friedrichshain Berlin - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A06