Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

ABAC Restaurant Hotel

Avenida Tibidabo 1, Sant Gervasi, Barcelona, Španjolska 08022 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

ABAC Restaurant Hotel Barcelona - Hrana i piće ABAC Restaurant Hotel Barcelona - Hrana i piće ABAC Restaurant Hotel Barcelona - Restoran ABAC Restaurant Hotel Barcelona - Spa centar ABAC Restaurant Hotel Barcelona - Gostinjska soba ABAC Restaurant Hotel Barcelona - Gostinjska soba ABAC Restaurant Hotel Barcelona - Vrt ABAC Restaurant Hotel Barcelona - Gostinjska soba ABAC Restaurant Hotel Barcelona - Gostinjska soba ABAC Restaurant Hotel Barcelona - Restoran ABAC Restaurant Hotel Barcelona - Luksuzni salon ABAC Restaurant Hotel Barcelona - Restoran ABAC Restaurant Hotel Barcelona - Gostinjska soba ABAC Restaurant Hotel Barcelona - Soba za sastanke ABAC Restaurant Hotel Barcelona - Gostinjska soba ABAC Restaurant Hotel Barcelona - Gostinjska soba
ABAC Restaurant Hotel Barcelona - Balkon/terasa ABAC Restaurant Hotel Barcelona - Restoran ABAC Restaurant Hotel Barcelona - Restoran ABAC Restaurant Hotel Barcelona - Gostinjska soba ABAC Restaurant Hotel Barcelona - Restoran ABAC Restaurant Hotel Barcelona - Gostinjska soba ABAC Restaurant Hotel Barcelona - Gostinjska soba ABAC Restaurant Hotel Barcelona - Vrt ABAC Restaurant Hotel Barcelona - Gostinjska soba ABAC Restaurant Hotel Barcelona - Gostinjska soba ABAC Restaurant Hotel Barcelona - Gostinjska soba ABAC Restaurant Hotel Barcelona - Gostinjska soba
Područje Sant Gervasi Broj soba: 15

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

9,0

od 24recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
9,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,7
Udobnost/standard sobe:
9,6
Hrana/objedi:
9,8
Sve recenzije (24)
Razvrstati po:
Dolores W. Parovi United States of America, 10. rujna 2015.
Beautiful hotel and great customer service

The staff was great and the food was unbelievable
9
Loved our room as we stayed in a suite. It was great. The staff especially Christina was so helpful and accommodating. They made our stay even better!
Prijavi ovu recenziju
Jimmy L. Poslovni putnici Singapore, 8. rujna 2015.
None
9,3
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Prijavi ovu recenziju
Rashida S. Parovi United Kingdom, 16. srpnja 2015.
6th birthday trip

Food! Amazing service! beautiful room!
9
Prijavi ovu recenziju
Lap C. Parovi Macau, 28. lipnja 2015.
one of the best

food, friendly staffs, parking space
8
amazing food, but expensive, you will get what you paid by. there is parking space, not very expensive to park per day, if you pay more for better room, then you don't have to go through their kitchen for the lift to your floor, only the more expensive room are located near the check in counter. the only issue is location, it is remote sort of, if you do not drive, you might not want to choose this hotel, as it is not close by the beach or shopping area, meaning once you head out, you simply can't go back to drop off your goodies then head out again. i stayed a few nights, i would recommend staying no more then 2 nights, or may be 1 night is good enough, just to experience their restaurant.
Prijavi ovu recenziju
Saday K. Obitelji sa odraslom djecom India, 12. lipnja 2015.
5 star Boutique hotel

Rooms and staff
9,3
Excellent
Prijavi ovu recenziju
Jade W. Parovi United States of America, 25. svibnja 2015.
Exceptionally pleased!!!

Service, beautiful ambiance, food
9,7
Prijavi ovu recenziju
Abdulla A. Parovi United Arab Emirates, 30. ožujka 2015.
Mr

Good Food , clean, quite
9,3
Fantastic
Prijavi ovu recenziju
Lee H. Parovi Malaysia, 18. svibnja 2013.
Relaxing

It's a very relaxing hotel and wonderful food , eventhough it's a little far from Central but hotel is really nice.
9
Great
Prijavi ovu recenziju
Kyu J. Parovi South Korea, 4. svibnja 2013.
best resrauarnat hotel ever seeen

romance, restaruant, welcoming
9,3
beautiful place for honymooners.. restaurant serves vest food spa and rounge comfortable
Prijavi ovu recenziju
Stephen T. Parovi United States of America, 24. siječnja 2013.
Great hotel - service with a smile

restaurant, residential neighborhood background
9,3
loved our stay in the hotel. treated well, very private and exclusive. A little bit away from city center but great living in barcelona feeling
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

ABAC Restaurant Hotel BarcelonaABAC Restaurant Hotel Barcelona - Hrana i pićeABAC Restaurant Hotel Barcelona - Hrana i pićeABAC Restaurant Hotel Barcelona - RestoranABAC Restaurant Hotel Barcelona - Spa centarABAC Restaurant Hotel Barcelona - Gostinjska sobaABAC Restaurant Hotel Barcelona - Gostinjska sobaABAC Restaurant Hotel Barcelona - VrtABAC Restaurant Hotel Barcelona - Gostinjska sobaABAC Restaurant Hotel Barcelona - Gostinjska sobaABAC Restaurant Hotel Barcelona - RestoranABAC Restaurant Hotel Barcelona - Luksuzni salonABAC Restaurant Hotel Barcelona - RestoranABAC Restaurant Hotel Barcelona - Gostinjska sobaABAC Restaurant Hotel Barcelona - Soba za sastankeABAC Restaurant Hotel Barcelona - Gostinjska sobaABAC Restaurant Hotel Barcelona - Gostinjska sobaABAC Restaurant Hotel Barcelona - Balkon/terasaABAC Restaurant Hotel Barcelona - RestoranABAC Restaurant Hotel Barcelona - RestoranABAC Restaurant Hotel Barcelona - Gostinjska sobaABAC Restaurant Hotel Barcelona - RestoranABAC Restaurant Hotel Barcelona - Gostinjska sobaABAC Restaurant Hotel Barcelona - Gostinjska sobaABAC Restaurant Hotel Barcelona - VrtABAC Restaurant Hotel Barcelona - Gostinjska sobaABAC Restaurant Hotel Barcelona - Gostinjska sobaABAC Restaurant Hotel Barcelona - Gostinjska sobaABAC Restaurant Hotel Barcelona - Gostinjska sobaABAC Restaurant Hotel Barcelona - Gostinjska sobaABAC Restaurant Hotel Barcelona - Gostinjska sobaABAC Restaurant Hotel Barcelona - RestoranABAC Restaurant Hotel Barcelona - RestoranABAC Restaurant Hotel Barcelona - Spa centarABAC Restaurant Hotel Barcelona - RestoranABAC Restaurant Hotel Barcelona - Balkon/terasaABAC Restaurant Hotel Barcelona - Gostinjska sobaABAC Restaurant Hotel Barcelona - Gostinjska sobaABAC Restaurant Hotel Barcelona - KupaonicaABAC Restaurant Hotel Barcelona - VrtABAC Restaurant Hotel Barcelona - RestoranABAC Restaurant Hotel Barcelona - RestoranABAC Restaurant Hotel Barcelona - Soba za sastankeABAC Restaurant Hotel Barcelona - Gostinjska sobaABAC Restaurant Hotel Barcelona - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B05