Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Abell Hotel

22, Jalan Tunku Abdul Rahman, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Abell Hotel Kuching - Gostinjska soba Abell Hotel Kuching - Gostinjska soba Abell Hotel Kuching - Gostinjska soba Abell Hotel Kuching - Gostinjska soba Abell Hotel Kuching - Gostinjska soba Abell Hotel Kuching - Gostinjska soba Abell Hotel Kuching - Gostinjska soba Abell Hotel Kuching - Gostinjska soba Abell Hotel Kuching - Gostinjska soba Abell Hotel Kuching - Gostinjska soba Abell Hotel Kuching - Gostinjska soba Abell Hotel Kuching - Gostinjska soba Abell Hotel Kuching - Kupaonica Abell Hotel Kuching - Kupaonica Abell Hotel Kuching - Kupaonica Abell Hotel Kuching - Kupaonica
Abell Hotel Kuching - Kupaonica Abell Hotel Kuching - Kupaonica Abell Hotel Kuching - Kupaonica Abell Hotel Kuching - Predvorje Abell Hotel Kuching - Predvorje Abell Hotel Kuching - Predvorje Abell Hotel Kuching - Predvorje Abell Hotel Kuching - Interijer hotela Abell Hotel Kuching - Recepcija Abell Hotel Kuching - Interijer hotela Abell Hotel Kuching - Interijer hotela Abell Hotel Kuching - Restoran
Područje Gradski centar Kuching Broj soba: 80

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 874recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (874)
Razvrstati po:
Pei C. Poslovni putnici Malaysia, 29. siječnja 2016.
One of the Best Hotel in Kuching

Location, Room, Staff
8,3
It was just few steps away from best Sarawak Laksa in town, and old town and the river. Room was clean and comfortable. Staffs were all friendly and helpful.
Prijavi ovu recenziju
Poh K. Poslovni putnici Malaysia, 19. siječnja 2016.
Good location

Location, cleanliness and excellent staff
8
Above expectation
Prijavi ovu recenziju
Paik L. Parovi Malaysia, 17. siječnja 2016.
Old hotel that needs some renovation

Friendly staff, and location
6,7
Generally, this hotel was ok. Staff was friendly and proactively asked if we needed taxis to the airport, which was nice. However, the hotel is very old and the bathroom has water leaking from the ceiling. Also, every time we bathed, the toilet would become flooded as the water would not drain until 10-15 minutes later.
Prijavi ovu recenziju
Belinda Y. Poslovni putnici Malaysia, 13. siječnja 2016.
Good overall

Good location and clean hotel
8
Good
Prijavi ovu recenziju
Yih J. Parovi Singapore, 11. siječnja 2016.
A good valued hotel

Location, staff, shower
8
Prijavi ovu recenziju
Malvinna L. Grupe Malaysia, 10. siječnja 2016.
Yeayyyy for my stay at Abell Hotel..

location, help desk service and nice/clean room..
9
It was a good stay I would say and it worth the money that I've spent..it was the best location I could get because I was in Kuching to attend some function..other places was just a walk away.. :) will definitely stay here again next time..p/s : I couldn't comment much on the food coz I stay without breakfast..
Prijavi ovu recenziju
Vengades C. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 9. siječnja 2016.
Acceptable

Location. Location. Location.
7
Fair. However one of the lift is under maintenance. Only one lift is serving the whole hotel. Good location. The wifi in the room is not fast enough..
Prijavi ovu recenziju
Elfirah A. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 8. siječnja 2016.
Good services but queen room too small for solah

Location
7,3
Room too small to perform solah.. Leaking at carpet in front of toilet, fortunately easy to change other room. Near waterfront & dining area... A lot of atm nearby & shopping complex/mall...
Prijavi ovu recenziju
Ling J. Grupe Malaysia, 3. siječnja 2016.
city centre hotel

clean, convenient, friendly staff
8,7
Prijavi ovu recenziju
Tan K. Parovi Malaysia, 3. siječnja 2016.
pleasant stay at Abell Hotel

clean, comfortable, friendly staff
8
The location is good. Easy to get food and transport. The room is confortable. Staffs are friendly.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Abell Hotel KuchingAbell Hotel Kuching - Gostinjska sobaAbell Hotel Kuching - Gostinjska sobaAbell Hotel Kuching - Gostinjska sobaAbell Hotel Kuching - Gostinjska sobaAbell Hotel Kuching - Gostinjska sobaAbell Hotel Kuching - Gostinjska sobaAbell Hotel Kuching - Gostinjska sobaAbell Hotel Kuching - Gostinjska sobaAbell Hotel Kuching - Gostinjska sobaAbell Hotel Kuching - Gostinjska sobaAbell Hotel Kuching - Gostinjska sobaAbell Hotel Kuching - Gostinjska sobaAbell Hotel Kuching - KupaonicaAbell Hotel Kuching - KupaonicaAbell Hotel Kuching - KupaonicaAbell Hotel Kuching - KupaonicaAbell Hotel Kuching - KupaonicaAbell Hotel Kuching - KupaonicaAbell Hotel Kuching - KupaonicaAbell Hotel Kuching - PredvorjeAbell Hotel Kuching - PredvorjeAbell Hotel Kuching - PredvorjeAbell Hotel Kuching - PredvorjeAbell Hotel Kuching - Interijer hotelaAbell Hotel Kuching - RecepcijaAbell Hotel Kuching - Interijer hotelaAbell Hotel Kuching - Interijer hotelaAbell Hotel Kuching - RestoranAbell Hotel Kuching - RestoranAbell Hotel Kuching - RestoranAbell Hotel Kuching - RestoranAbell Hotel Kuching - Eksterijer hotelaAbell Hotel Kuching - Eksterijer hotelaAbell Hotel Kuching - Eksterijer hotelaAbell Hotel Kuching - Eksterijer hotelaAbell Hotel Kuching - Soba za sastankeAbell Hotel Kuching - Eksterijer hotelaAbell Hotel Kuching - RestoranAbell Hotel Kuching - Eksterijer hotelaAbell Hotel Kuching - Eksterijer hotelaAbell Hotel Kuching - Eksterijer hotelaAbell Hotel Kuching - RestoranAbell Hotel Kuching - RestoranAbell Hotel Kuching - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A02