ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Abian Kokoro Hotel

Jalan. Cemara beach No. 9, Sanur, Bali, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Abian Kokoro Hotel Bali - Gostinjska soba Abian Kokoro Hotel Bali - Kupaonica Abian Kokoro Hotel Bali - Hrana i piće Abian Kokoro Hotel Bali - Gostinjska soba Abian Kokoro Hotel Bali - Gostinjska soba Abian Kokoro Hotel Bali - Restoran Abian Kokoro Hotel Bali - Gostinjska soba Abian Kokoro Hotel Bali - Restoran Abian Kokoro Hotel Bali - Gostinjska soba Abian Kokoro Hotel Bali - Restoran Abian Kokoro Hotel Bali - Restoran Abian Kokoro Hotel Bali - Gostinjska soba Abian Kokoro Hotel Bali - Eksterijer hotela Abian Kokoro Hotel Bali - Restoran Abian Kokoro Hotel Bali - Gostinjska soba
Područje Sanur Broj soba: 3
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 304recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (304)
Razvrstati po:
Laurie C. Solo putnici Australia, 16. ožujka 2015.
good value for sanur

location staff and fast consistent wifi
6,3
On the whole good.well positioned.staff were helpful and friendly and the breakfast was very good for this standard of hotel.
Deirdre W. Parovi Canada, 14. ožujka 2015.
Older motel close to the beach

Location, cleanliness, breakfast selection.
7,7
Laurie C. Solo putnici Australia, 27. veljače 2015.
Well located

Location,value,facilities
6,3
I thought it was good value for money and located close to the beach and all amenities.rooms were spacious and clean and the balconies were pleasant to sit out on and watch the sun rise.good value for money
Laurie C. Solo putnici Australia, 26. veljače 2015.
Good location near beach

Location staff breakfast
6,3
I thought it was good value well located to the beach and all amenities.the staff were helpful and welcoming and the breakfast variety was also good.
Adiyoso A. Poslovni putnici Indonesia, 30. siječnja 2015.
Strategic Location, nice breakfast and clean

Cheap for nice location
8
Tight sleep
Nataliya L. Grupe Ukraine, 29. siječnja 2015.
Very nise

I like to stay in hotell
9,3
Nise
Anthony M. Parovi Australia, 18. siječnja 2015.
value

breakfast ...clean friendly
9
good
Robert S. Parovi United States of America, 3. siječnja 2015.
peaceful

24hr reception staff with safe boxes behind the counter, hot shower, new a/c units, quiet at night, mini marts and cafes 2min walking
6,3
Good place to sleep in out of the chaos of downtown Sanur
Andreja B. Parovi Italy, 1. prosinca 2014.
Perfect!

Food staff and Cleen
10
The best place where we stayed in Indonesia!
Takashi H. Parovi Japan, 21. studenog 2014.
Best value for money in that area

Bed, Tv, Fridge
8,7
Bright rooms, nice breakfast, big bathroom and even a fridge in the room!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Abian Kokoro Hotel BaliAbian Kokoro Hotel Bali - Gostinjska sobaAbian Kokoro Hotel Bali - KupaonicaAbian Kokoro Hotel Bali - Hrana i pićeAbian Kokoro Hotel Bali - Gostinjska sobaAbian Kokoro Hotel Bali - Gostinjska sobaAbian Kokoro Hotel Bali - RestoranAbian Kokoro Hotel Bali - Gostinjska sobaAbian Kokoro Hotel Bali - RestoranAbian Kokoro Hotel Bali - Gostinjska sobaAbian Kokoro Hotel Bali - RestoranAbian Kokoro Hotel Bali - RestoranAbian Kokoro Hotel Bali - Gostinjska sobaAbian Kokoro Hotel Bali - Eksterijer hotelaAbian Kokoro Hotel Bali - RestoranAbian Kokoro Hotel Bali - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B07