Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Abion Spreebogen Waterside Hotel

Alt Moabit 99, Tiergarten, Berlin, Njemačka 10559 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : ABION
Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Gostinjska soba Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Eksterijer hotela Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Eksterijer hotela Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Ulaz Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Eksterijer hotela Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Predvorje Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Predvorje Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Dvorana za fitness Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Soba za sastanke Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Soba za sastanke Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Soba za sastanke Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Soba za sastanke Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Interijer hotela Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Restoran Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Restoran Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Restoran
Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Restoran Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Restoran Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Restoran Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Restoran Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Restoran Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Pogled Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Eksterijer hotela Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Restoran Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Restoran Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Restoran Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Eksterijer hotela Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Restoran
Područje Tiergarten Broj soba: 224
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 87recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (87)
Razvrstati po:
Sodov O. Solo putnici Mongolia, 7. lipnja 2015.
nothing

nothing
7
rdtfyghuij jk ygohuoijkp uuih ojkpl ghuioj ko uhpoijk
Prijavi ovu recenziju
Li Y. Solo putnici Taiwan, 6. rujna 2014.
perfect!

nice view near the spree river, great atmosphere both at day and night, excellent location near the public transportation, central station, and attractions
9,3
wonderful experience and will come back again
Prijavi ovu recenziju
Ho C. Grupe Hong Kong, 9. kolovoza 2014.
Good Environment

Good Environment, Good staffs, Location near metro stations
7,7
Everything quite good, but wifi signals very weak at room.
Prijavi ovu recenziju
Law C. Grupe Hong Kong, 8. kolovoza 2014.
Excellent service! and nice comfortable room

Staff performance , nice room, location
9
Very clean adn nice room. Staff are very nice. The only problem is the wifi doesnt work at room, and also bad in lobby.
Prijavi ovu recenziju
Yin T. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 12. srpnja 2014.
Totally love it!

location, good room size, river view
9,3
totally love this river view room!! River cruise reach our hotel too!! Will come back for sure!!
Prijavi ovu recenziju
Yi Z. Poslovni putnici China, 2. svibnja 2014.
Great

service,breakfast,bed
10
Nice experience
Prijavi ovu recenziju
Paul S. Solo putnici United States of America, 17. ožujka 2014.
Beautiful water views

views of water from room, easy access from airport and walking distance to central railway station.
10
Had a restful and pleasant stay, very quiet room with fantastic views of the Spree River. Highly recommended.
Prijavi ovu recenziju
Padraic S. Poslovni putnici Philippines, 27. prosinca 2013.
I did nto relal ylike the hotel

it was way too far from the train station
2
it wasnt really convinient for me and the maps used to locate it was not easy at all
Prijavi ovu recenziju
Wei S. Parovi China, 29. srpnja 2013.
A QUIET HOTEL

QUIET,CLEAN, FREE INTERNET
5
I was staying in the hotel just for one night. The aircon was not working and it was very hot and humid.The hotel staff changed the room for us, the air con for the whole hotel was not working properly. And hotel is old and really needs to be renovated. The rooms are clean and comfortable otherwise. Especially there is a complimentary internet, which helps.
Prijavi ovu recenziju
Chun N. Parovi Hong Kong, 28. srpnja 2013.
A little bit far away from the main train station.

Good Bed and Environment. Good breakfast
7,3
It was about 37 degree celsius when I entered this Hotel. I ask the helpdesk is there any air condition in my room (my room is the riverside room) and they say yes. Finally I get there and the air condition is out of order. The room is too hot and I get back to help desk to change the room. They say the riverside room with functioning air condition is all occupied. Finally I got the basic room. Everything is okay and I get an extra breakfast for compensation. I am upset that the helpdesk obvious know my room's air condition is not working and still put me in even it is 37 degree hot.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Abion Spreebogen Waterside Hotel BerlinAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Gostinjska sobaAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Eksterijer hotelaAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Eksterijer hotelaAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - UlazAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Eksterijer hotelaAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - PredvorjeAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - PredvorjeAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Dvorana za fitnessAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Soba za sastankeAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Soba za sastankeAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Soba za sastankeAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Soba za sastankeAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Interijer hotelaAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - RestoranAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - RestoranAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - RestoranAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - RestoranAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - RestoranAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - RestoranAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - RestoranAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - RestoranAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - PogledAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Eksterijer hotelaAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - RestoranAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - RestoranAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - RestoranAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Eksterijer hotelaAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - RestoranAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Gostinjska sobaAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Interijer hotelaAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - KupaonicaAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Gostinjska sobaAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Eksterijer hotelaAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Interijer hotelaAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Interijer hotelaAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Eksterijer hotelaAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Interijer hotelaAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Interijer hotelaAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Gostinjska sobaAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Gostinjska sobaAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Gostinjska sobaAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Gostinjska sobaAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Soba za sastankeAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - RestoranAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Gostinjska sobaAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Interijer hotelaAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Eksterijer hotelaAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Gostinjska sobaAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Gostinjska sobaAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Dvorana za fitness


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C07