ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Acesite Knutsford Hotel

No. 8 Observatory Court, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interijer hotela Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Bazen Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pub/salon Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Restoran Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Restoran Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Restoran Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Posao Centar Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Posao Centar Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Kupaonica Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Kupaonica Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Ulaz Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Ulaz Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interijer hotela Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 28

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,8

od 3223recenzija

Vrijednost za novac:
7,1
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
6,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,1
Udobnost/standard sobe:
6,8
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (3223)
Razvrstati po:
Shin J. Poslovni putnici South Korea, 14. listopada 2014.
Value for Money

Price, TST Location, quite location
4,3
just wifi used lobby, room can't connect line. Quite location. nice staff.
Nitin G. Poslovni putnici India, 7. listopada 2014.
good stay

overall , there is no complain about this hotel
8
can stay next time
Mei Y. Solo putnici China, 5. listopada 2014.
Acesite Knutsford Hotel
5
ok
Lou P. Solo putnici Australia, 4. listopada 2014.
Adequate accommodation

Basic samll room with adequate ensuite
7
Mirian J. Solo putnici Philippines, 28. rujna 2014.
nice room

proximity to other establishments, nice room, clean towels
7,7
staying was okay. i wanted to stay longer but the receptionist said to book at agoda again because the hotel is fully booked if booking will be done at the reception. but if booking will be done thru agoda, there are still available. just a little weird. but i'd like to stay for a couple of days had there been available rooms.
Sebastian M. Poslovni putnici Chile, 27. rujna 2014.
Nice Hotel

location
7,7
This hotel is very crazy. At the beginning I didn’t have any good hope for this hotel, is cheap and a little far located, but when arrive see was very good. Air condition is good, room small but is just for sleep, location finally was very good, and near all. The only problem don’t have internet, only in lobby. But anyway, price location is good. Recommended when traveling on a budget
Josephine S. Poslovni putnici Canada, 26. rujna 2014.
Budget hotel - this is the best.

location, price, service
9
Very good. N time to return her for my b trip in HK. 100% for sure will come bk.
Cheng Y. Solo putnici Malaysia, 23. rujna 2014.
Clean, small but adequate, good location

Clean room, good location and friendly staff
6
Generally good. Wish someone had replied my message when I informed early check in. No room was available. Small room but can't expect much in HK. Prime location to MTR, pubs and food.
Ping Y. Poslovni putnici Malaysia, 22. rujna 2014.
excellent

good location, price reasonable, convenience
9,3
good
Hsiao C. Solo putnici Taiwan, 21. rujna 2014.
OK

-
6

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Acesite Knutsford Hotel Hong KongAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interijer hotelaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - BazenAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pub/salonAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - RestoranAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - RestoranAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - RestoranAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Posao CentarAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Posao CentarAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KupaonicaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KupaonicaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - UlazAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - UlazAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interijer hotelaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A06