Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Acesite Knutsford Hotel

No. 8 Observatory Court, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Bazen Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Kupaonica Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Kupaonica Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Ulaz Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Ulaz Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interijer hotela Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interijer hotela Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Kupaonica Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Predvorje Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Predvorje Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Prijevoz u blizini Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Bazen Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Recepcija Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Posao Centar Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Kupaonica Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Kupaonica Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Kupaonica Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interijer hotela Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Tlocrti Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Kupaonica Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Kupaonica
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 28
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,9

od 3759recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
6,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,1
Udobnost/standard sobe:
6,8
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (3759)
Razvrstati po:
Ming Y. Solo putnici Malaysia, 30. kolovoza 2015.
The room is clean but have a damp smell.

Near the train station
6,3
The location is in central but it is a bit difficult to carry your luggage up the hills.
Prijavi ovu recenziju
Leksan T. Poslovni putnici Malaysia, 27. kolovoza 2015.
location

clenliness, comfort and value for money
6,7
Great
Prijavi ovu recenziju
Hing F. Grupe China, 18. kolovoza 2015.
very good, nice view, nice dinning

very good, nice view, nice dinning
10
Prijavi ovu recenziju
Claudia T. Solo putnici United Kingdom, 12. kolovoza 2015.
Fantastic stay

Great use of space. Very clean. Centrally located.
10
I felt very comfortable and safe when walking around the area as there are many tourists and I was not far from Tsim Sha Tsui station and East Tsim Sha Tsui station. The only thing that bothered me was the extra 500 dollars I was asked to pay as a deposit which I was unaware of. Perhaps I failed to read the email properly. But luckily that was paid back once the hotel was certain that the room was clean when I checked out. The room itself was very clean and comfortable. The pillow was a little uncomfortable but I think that's down to personal preference. Overall really good stay especially for a solo traveller. Beware of the hill if you have heavy luggage.
Prijavi ovu recenziju
Phoomphat K. Solo putnici Thailand, 31. srpnja 2015.
Single room

Nice room,clean,free wifi
8,3
Good
Prijavi ovu recenziju
Michael O. Poslovni putnici Philippines, 25. srpnja 2015.
Great experience!

Size of room, bathroom, staff
8,7
Great experienced, well kept cleaned room and staff friendly...
Prijavi ovu recenziju
Ting S. Solo putnici Hong Kong, 23. srpnja 2015.
Nice, clean and good value

Nice, clean and good value
6
Prijavi ovu recenziju
Jintae H. Poslovni putnici South Korea, 19. srpnja 2015.
so so

place. korean street. small hotel
4
Prijavi ovu recenziju
Chi H. Parovi Hong Kong, 15. srpnja 2015.
Good Hotel

comfortable, convenient
6,3
Prijavi ovu recenziju
Atthita K. Solo putnici Thailand, 10. srpnja 2015.
I love this hotel

near by shopping center, transportation,sightseeing
9
near by shopping center, transportation,sightseeing
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Acesite Knutsford Hotel Hong KongAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - BazenAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KupaonicaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KupaonicaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - UlazAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - UlazAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interijer hotelaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interijer hotelaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KupaonicaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - PredvorjeAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - PredvorjeAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - BazenAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - RecepcijaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Posao CentarAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KupaonicaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KupaonicaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KupaonicaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interijer hotelaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - TlocrtiAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KupaonicaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KupaonicaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KupaonicaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04