Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Acesite Knutsford Hotel

No. 8 Observatory Court, Tsim Sha Tsui, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,9

od 3923recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
6,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,1
Udobnost/standard sobe:
6,8
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (3923)
Razvrstati po:
Steven O. Solo putnici Malaysia, 20. siječnja 2016.
Good location and room clean

The room is clean. Service were good from the staff. The hotel is near all the shopping area i.e Temple Street, Ladies Market, Tsim Tsa Tsui, etc. walking distant to subway too.
9,3
Room is clean and sufficient for a single traveler. Swimming pool was closed during the stay. Hotel location is great and convenient. A lot of restaurants and bars surrounding.
Prijavi ovu recenziju
Ailene L. Grupe Philippines, 18. siječnja 2016.
Nice location

Place, value for money, clean, nice staffs
8
Good
Prijavi ovu recenziju
Charles P. Poslovni putnici United States of America, 14. siječnja 2016.
No Internet in rooms -period

Nice creative interior decor. Very nice.
7,7
The internet I had no internet also.It did not work in the other rooms. Other guests had the same problem. Do not book here if you need WIFI connections. I had to get out of bed and get dressed to make contact with colleagues in other countries via internet in lobby.
Prijavi ovu recenziju
Cheuk L. Parovi China, 4. siječnja 2016.
Acesite Knutsford Hotel
3,3
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Prijavi ovu recenziju
Caitriona H. Solo putnici United Kingdom, 26. prosinca 2015.
A place to lay your head

Very clean, near Knutsford Terrace and a variety of shopping near by.
6
One of the smallest hotel rooms I have ever seen.
Prijavi ovu recenziju
Sing S. Parovi Malaysia, 21. prosinca 2015.
slope climbing

locations,eatery everywhere
5,3
Prijavi ovu recenziju
Carl H. Parovi Norway, 18. prosinca 2015.
Value for money, a pleasant stay.

Price, location, quality of rooms
8,3
A small hotell tucked away in a quiet back street. 4 min walk from the airport shuttle buss. Located with endless opportunities for dining, bars shopping and several MTR lines close by. I found the room lagres and well maintained the cleaning excellent and the front desk help out with requests. I will consider it when I com back if the price stays the same.
Prijavi ovu recenziju
Nok M. Solo putnici China, 17. prosinca 2015.
convenience

location, price and clean
7,3
good
Prijavi ovu recenziju
Varahenage P. Solo putnici United Kingdom, 14. prosinca 2015.
good location

location, location , location
6,7
comfortable
Prijavi ovu recenziju
Sitthiphon N. Solo putnici Thailand, 13. prosinca 2015.
Nice place in HK

Location is great. Room is very clean and very quiet.
8
I stayed at Single room and i found it great. Nice room although a bit small 9 sq.m but it is very reasonable price and size for hotel in city of HK. You need to walk up to the hill to get to the hotel but very convenience to get to places. Travelling from airport can be dome by Airport Express free shuttle bus that drop you just down the road (Kimberley Road) from the hotel. I will definitely stay at this again for my next HK trip.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Acesite Knutsford Hotel Hong KongAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - BazenAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KupaonicaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KupaonicaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - UlazAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - UlazAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interijer hotelaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interijer hotelaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KupaonicaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - PredvorjeAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - PredvorjeAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - BazenAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - RecepcijaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Posao CentarAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KupaonicaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KupaonicaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KupaonicaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interijer hotelaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - TlocrtiAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KupaonicaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KupaonicaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KupaonicaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AM-AGWEB-4E05