ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Acesite Knutsford Hotel

No. 8 Observatory Court, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interijer hotela Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Bazen Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pub/salon Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Restoran Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Restoran Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Restoran Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Posao Centar Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Posao Centar Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Kupaonica Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Kupaonica Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Ulaz Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Ulaz Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interijer hotela Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 28

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,8

od 3099recenzija

Vrijednost za novac:
7,1
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
6,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,1
Udobnost/standard sobe:
6,8
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (3099)
Razvrstati po:
Ke J. Poslovni putnici Hong Kong, 25. kolovoza 2014.
Reasonable price and nice location

Price, location, staff
7,7
Kwanchanok N. Solo putnici Thailand, 24. kolovoza 2014.
Clean and not expensive

Clean,Cheap,good location
7,7
Graeme B. Solo putnici United Kingdom, 20. kolovoza 2014.
Is Acesite Ace?

Value or money, location, and quick check-in/out
7
Generally, fine. A little disappointed that they did not supply soap. When I asked I was given one and also an extra pillow. So no problem just again disappointed that they warned me if I wanted more I would need to pay extra. Also no wifi in the room. I will stay again though - price and location.
Dailue C. Poslovni putnici China, 20. kolovoza 2014.
Value for money

Clean, tidy and convenient
7,7
Comfort
Ebrahim G. Poslovni putnici South Africa, 18. kolovoza 2014.
perfect budget hotel

POOL ROOM LAYOUT TIDY
8,3
was great , good staff , awesome pool , will definitely be back
Khuat L. Poslovni putnici Malaysia, 13. kolovoza 2014.
tsim sha tsui location, small but comfortable

tsim sha tsui location, small comfortable and value
7,7
good tsim sha tsui location, near tst pedestrian bar street, very lively area, small rooms, clean but comfortable and good value. Besides small rooms acceptable for Hong Kong standards, good amenities but sad to not that body lotion will not be provided in the future. This should be re-considered by the hotel. Staff check in was efficient and courteous. overall a good experience.
Kwok K. Solo putnici China, 9. kolovoza 2014.
clean and tidy

clean, service and location
6,3
Ting K. Poslovni putnici Taiwan, 8. kolovoza 2014.
good location. quiet place but near downtown.

room is small but clean.
5,7
Wai K. Parovi Hong Kong, 7. kolovoza 2014.
Good located and bad servcie

Room rate, location, clean
5
that is competitive room rate at the 3 stars hotel in TST. The room is clean and comfortable but too small. also, there have some tussle on the ceiling smoke device by the previous customer and all towel is broken
Dailue C. Poslovni putnici China, 6. kolovoza 2014.
Value exceed expectation

Business area but quiet, convenient and comfort
7,7
Good

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Acesite Knutsford Hotel Hong KongAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interijer hotelaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - BazenAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pub/salonAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - RestoranAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - RestoranAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - RestoranAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Posao CentarAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Posao CentarAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KupaonicaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KupaonicaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - UlazAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - UlazAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interijer hotelaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C05