Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Acesite Knutsford Hotel

No. 8 Observatory Court, Tsim Sha Tsui, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,9

od 4014recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
6,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
6,8
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (4014)
Razvrstati po:
Jose A. Solo putnici Australia, 4. svibnja 2016.
Basic
4,7
Not bad for the price you pay. Clean and quiet. The swimming pool was 'under maintenance'. I wonder if it has ever been available for use or it's just a marketing strategy... No restaurant or bars in the hotel, but outside.
Prijavi ovu recenziju
Joanne C. Solo putnici Singapore, 1. svibnja 2016.
Simple hotel in TST
4
Simple hotel. If u just need a bed, this is sufficient. At TST exit towards Mira mall. Pass thru knutsford terrace n up the slope.
Prijavi ovu recenziju
Charles H. Solo putnici United States of America, 25. travnja 2016.
Great value and nice room
6,3
This hotel offered a great value for a 2 night stay. The room was efficient and functional despite being a bit small. Bed was short and would require anyone taller than 5'10 to bend their legs to sleep. Bathroom was clean and modern. Shower had good water pressure and temperature control. Rooms a/c worked well. Hotel is near a good selection of restaurants and convenience stores. Location is not far from metro stop, however if you have heavy or large luggage, I would recommend a taxi rather than attempting to walk. There are hills, steps, and road crossings to reach the hotel. I can definitely recommend this hotel for solo or business travelers and would return if I visit HK again.
Prijavi ovu recenziju
Miki C. Poslovni putnici Hong Kong, 21. travnja 2016.
Value for money
5,7
Value for money
Prijavi ovu recenziju
Tung M. Poslovni putnici Hong Kong, 19. travnja 2016.
OK
4
OK
Prijavi ovu recenziju
Roderick W. Solo putnici Singapore, 16. travnja 2016.
Average Hotel
2,7
The rooms were nice, neat and classy. It was very comfortable despite the single room being small. As for the location, it wasn't that bad. Just a 10 minutes walk to the closest MTR Line (Jordan Station). The staff were pretty average, seemed a little unapproachable to me. The swimming pool was closed for maintenance works. Slight overpriced for a night's stay.
Prijavi ovu recenziju
Chin S. Solo putnici Hong Kong, 13. travnja 2016.
Good
4,3
Good
Prijavi ovu recenziju
Kian N. Solo putnici Malaysia, 12. travnja 2016.
Location
4
All the rest are satisfactory.. Except the location to the MTR station is of some distance & the path to the hotel is hilly.. Not so convenient for traveler with heavy or bulky luggage.
Prijavi ovu recenziju
Ilona D. Solo putnici China, 8. travnja 2016.
Simple but comfortable
4,3
Good value for money if you pay up to 40 euro's a night. The swimming pool was closed, reception informed it might be opened next month (seasonal closure I guess). My room was good but I found hairs of previous guests in the bed and bathroom. I would come back when I can find a good deal and after I checked the swimming pool is open.
Prijavi ovu recenziju
Franklin W. Poslovni putnici Canada, 8. travnja 2016.
absolute value for money
4,3
good location good price acceptable conditions
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Acesite Knutsford Hotel Hong KongAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - BazenAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KupaonicaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KupaonicaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - UlazAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - UlazAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interijer hotelaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interijer hotelaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KupaonicaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - PredvorjeAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - PredvorjeAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - BazenAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - RecepcijaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Posao CentarAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KupaonicaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KupaonicaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KupaonicaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interijer hotelaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - TlocrtiAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KupaonicaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KupaonicaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KupaonicaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C03