Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Adagio Berlin Kurfurstendamm Hotel

Lietzenburger Strasse 89 a, Charlottenburg, Berlin, Njemačka 10719 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Adagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Apartman Adagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Predvorje Adagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Bife Adagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Gostinjska soba Adagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Recepcija Adagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Gostinjska soba Adagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Restoran Adagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Recepcija Adagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Gostinjska soba Adagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Gostinjska soba Adagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Soba za sastanke Adagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Soba za sastanke Adagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Eksterijer hotela Adagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Soba za sastanke Adagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Interijer hotela Adagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Gostinjska soba
Adagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Interijer hotela Adagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Gostinjska soba Adagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Gostinjska soba Adagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Gostinjska soba Adagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Gostinjska soba Adagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Gostinjska soba Adagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Gostinjska soba Adagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Gostinjska soba Adagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Gostinjska soba Adagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Gostinjska soba Adagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Gostinjska soba Adagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Gostinjska soba
Područje Charlottenburg Broj soba: 133

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 37recenzija

Vrijednost za novac:
8,7
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (37)
Razvrstati po:
Gregory B. Solo putnici United Kingdom, 5. srpnja 2015.
Just Excellent

Everything works, everything is clean and tidy, the staff are friendly and helpful
9,7
My stay at the hotel was excellent, I cannot think of one criticism. Everything that I required was in the room, people were friendly and helpful, location is good, I only ate breakfast there, but it was fine. Good value for money
Prijavi ovu recenziju
Sandy W. Poslovni putnici Taiwan, 7. svibnja 2015.
Pillows need to be changed. Too soft and flat.

Kitchen and location.
8,7
Room 518 Water pipes next room were noisy at times but overall was good. Pillow too flat and soft.
Prijavi ovu recenziju
Florian H. Poslovni putnici Germany, 24. veljače 2015.
Comfortable hotel with small kitchen in room

small kitchen, modern and functional lobby targeted to tourists, super clean rooms
3,7
I stayed one night for business purposes and due to time limitations, I was unable to enjoy the great facilities. The kitchen looks ideal for single travelers with small children and the lobby is designed to allow travelers to meet and explore the city together.
Prijavi ovu recenziju
Laura D. Parovi Ireland, 14. studenog 2014.
good value

quiet, good size room and cheap
8,7
Great stay. Very quiet. Well sized rooms. Cheap. Having the kitchen area was very handy. Close to metro and great areas for eating. Only improvement I would suggest is better pillows but nothing major
Prijavi ovu recenziju
Jean C. Parovi Canada, 28. kolovoza 2014.
Satisfied

Location. Front desk staff. Kitchen
7,7
Prijavi ovu recenziju
Delina B. Parovi United Kingdom, 24. srpnja 2014.
A good option in the heart of the West

Location, Kitchen facilities, space
8,7
Great location within an easy walk to the Ku'damm, U-Bahn, S-Bahn and bus stops. We didn't make use of the fully equipped kitchen, other than the kettle and coffee machine, but this would be an excellent option for anyone wanting to make their own breakfast - especially as there are two supermarkets 1 minute across the road.
Prijavi ovu recenziju
Audra M. Grupe United Kingdom, 11. svibnja 2014.
Great Hotel, very reasonably priced

Fantastic Rooms, Friendly Staff and Centrally located.
9,7
Have just spent the weekend at the Adagio Berlin Kurfurstendamm and was very impressed. We were a group of 6 visiting for a weekend. The hotel was so convenient being within walking distance of great restaurants, shops etc. The rooms were of excellent quality with everything you could need. They were very clean and comfortable with a fully kitted out kitchenette. We all enjoyed our stay and found the staff to be very helpful and would happily stay there again.
Prijavi ovu recenziju
Martin P. Parovi United Kingdom, 21. travnja 2014.
A brilliant weekend break

Cleanliness, location, friendly staff
8
Very good indeed
Prijavi ovu recenziju
Shanthan B. Parovi India, 31. prosinca 2013.
Comfortable aparthotel..

Well equipped kitchen, clean rooms, nice city view
7,7
A very pleasant stay. Very good kitchen. I definitely recommend this hotel for families. About 5 mins walk to the nearest bus stop and about 15 mins walk to the nearest metro station.
Prijavi ovu recenziju
Wai P. Parovi Hong Kong, 25. rujna 2013.
A good apartment for long stay

Comfortable studio room with nice kitchen having all kitchenware available.
8
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Adagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Eksterijer hotelaAdagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - ApartmanAdagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - PredvorjeAdagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - BifeAdagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Gostinjska sobaAdagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - RecepcijaAdagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Gostinjska sobaAdagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - RestoranAdagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - RecepcijaAdagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Gostinjska sobaAdagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Gostinjska sobaAdagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Soba za sastankeAdagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Soba za sastankeAdagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Eksterijer hotelaAdagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Soba za sastankeAdagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Interijer hotelaAdagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Gostinjska sobaAdagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Interijer hotelaAdagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Gostinjska sobaAdagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Gostinjska sobaAdagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Gostinjska sobaAdagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Gostinjska sobaAdagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Gostinjska sobaAdagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Gostinjska sobaAdagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Gostinjska sobaAdagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Gostinjska sobaAdagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Gostinjska sobaAdagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Gostinjska sobaAdagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Gostinjska sobaAdagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Dvorana za fitnessAdagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Interijer hotelaAdagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Gostinjska sobaAdagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Hrana i pićeAdagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Gostinjska sobaAdagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Eksterijer hotelaAdagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Gostinjska sobaAdagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Gostinjska sobaAdagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Soba za sastankeAdagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Interijer hotelaAdagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Interijer hotelaAdagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Eksterijer hotelaAdagio Berlin Kurfurstendamm Hotel Berlin - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B02