ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Addar Hotel

10 St. George's Street, istočni Jeruzalem, Jerusalem, Izrael (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Addar Hotel Jerusalem - Restoran Addar Hotel Jerusalem - Recepcija Addar Hotel Jerusalem - Kupaonica Addar Hotel Jerusalem - Eksterijer hotela Addar Hotel Jerusalem - Apartman Addar Hotel Jerusalem - Interijer hotela Addar Hotel Jerusalem - Gostinjska soba Addar Hotel Jerusalem - Gostinjska soba Addar Hotel Jerusalem - Gostinjska soba Addar Hotel Jerusalem - Eksterijer hotela Addar Hotel Jerusalem - Predvorje Addar Hotel Jerusalem - Interijer hotela Addar Hotel Jerusalem - Eksterijer hotela Addar Hotel Jerusalem - Recepcija Addar Hotel Jerusalem - Gostinjska soba Addar Hotel Jerusalem - Eksterijer hotela
Addar Hotel Jerusalem - Eksterijer hotela Addar Hotel Jerusalem - Predvorje Addar Hotel Jerusalem - Gostinjska soba Addar Hotel Jerusalem - Interijer hotela Addar Hotel Jerusalem - Eksterijer hotela Addar Hotel Jerusalem - Gostinjska soba Addar Hotel Jerusalem - Interijer hotela Addar Hotel Jerusalem - Apartman
Područje istočni Jeruzalem Broj soba: 30
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,6

od 143recenzija

Vrijednost za novac:
6,9
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
6,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,3
Udobnost/standard sobe:
6,4
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (143)
Razvrstati po:
Irma B. Solo putnici Croatia, 14. srpnja 2014.
Ugodan boravak s vrlo ljubaznim osobljem

Lokacija, predivan vrt i uslužno osoblje
8,7
Nemam nikakvih pritužbi, osim da bi doručak mogao biti na malo višoj razini
Dionisio C. Obitelji sa odraslom djecom Canada, 21. svibnja 2014.
Fairly normal

cleanliness
7
Wifi was not available and functional, staff could have been friendlier and courteous, action on the shuttle bus service to the Airport took time to confirm
Laurin H. Poslovni putnici United States of America, 11. svibnja 2014.
Terrible

Nothing
3
It was a dump. I feel taken advantage of and cheated. This place was awful
Chaudry M. Grupe Uruguay, 27. travnja 2014.
bad mouth and behavior

bad bad worst manager,, very cheap. almost insulting guests.
5,3
this was worst experience.
Stephan V. Obitelji sa malom djecom Belgium, 15. travnja 2014.
Old 4 stars, poor breakfast, low cleaning standard

Some people did all the best to compensate the living conditions, good location
3,7
Bad experience! Very old hotel, staff not at all at the required level, very poor breakfast served in dirty conditions!
Thomas R. Poslovni putnici United States of America, 9. travnja 2014.
Very nice accomidationg staff, reasonable for rate

Staff, rate and location
9,3
Great staff, we had 4 rooms, the 2 doubles were very nice, the 2 singles were disappointing. Breakfast was good and the staff excellent. Short walk to light rail line and only a few stops to old city. Would highly recommend for any budget traveler looking for a good value.
Filip F. Parovi Russia, 5. travnja 2014.
Noisy, dusty

Room size, big TV
6
Bad breakfast, no internet in the room, we asked 3 days in a row to wake us up but it never happened.
Tsang K. Solo putnici Hong Kong, 14. ožujka 2014.
Value for money

Centrally located, Friendly staff
8
It was a pleasant experience to stay with Addar. The room is spacious and at a very reasonable price, given that Jerusalem is an expensive city in general. The staff can speak fluent English and they are very helpful. You can walk to Old City (Damascus Gate) in 10 mins.
Inesis K. Obitelji sa odraslom djecom Lithuania, 5. ožujka 2014.
Somewhat better than expected

Hotel is in a walking distance them the Old City Jerusalem. Room was significantly bigger than I would have expected for the price paid. Staff was forthcoming in addressing our special requests.
7,7
We used the hotel as a place to recuperate after extend walking tours in Jerusalem, and it served the purpose well. It should be noted, however, that the entrance to hotel is from Nablus Road, in front of American Colony hotel, although the formal address is on St. George street. Also, I have to mention that wi-fi was not stable during our stay, and at one point it took almost 12 hours to fix the problem.
Jenna M. Poslovni putnici Barbados, 14. prosinca 2013.
Decent

Size of room, free breakfast, free wi-fi
6,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Addar Hotel JerusalemAddar Hotel Jerusalem - RestoranAddar Hotel Jerusalem - RecepcijaAddar Hotel Jerusalem - KupaonicaAddar Hotel Jerusalem - Eksterijer hotelaAddar Hotel Jerusalem - ApartmanAddar Hotel Jerusalem - Interijer hotelaAddar Hotel Jerusalem - Gostinjska sobaAddar Hotel Jerusalem - Gostinjska sobaAddar Hotel Jerusalem - Gostinjska sobaAddar Hotel Jerusalem - Eksterijer hotelaAddar Hotel Jerusalem - PredvorjeAddar Hotel Jerusalem - Interijer hotelaAddar Hotel Jerusalem - Eksterijer hotelaAddar Hotel Jerusalem - RecepcijaAddar Hotel Jerusalem - Gostinjska sobaAddar Hotel Jerusalem - Eksterijer hotelaAddar Hotel Jerusalem - Eksterijer hotelaAddar Hotel Jerusalem - PredvorjeAddar Hotel Jerusalem - Gostinjska sobaAddar Hotel Jerusalem - Interijer hotelaAddar Hotel Jerusalem - Eksterijer hotelaAddar Hotel Jerusalem - Gostinjska sobaAddar Hotel Jerusalem - Interijer hotelaAddar Hotel Jerusalem - Apartman


AS-AGWEB-3A05