ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Adelaide Granada Motor Inn

493 Portrush Road, Glenunga, Adelaide, Adelaide, Australija 5064 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Kupaonica Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Interijer hotela Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Eksterijer hotela Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Eksterijer hotela Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Eksterijer hotela Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Bazen Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba
Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba
Područje Adelaide Broj soba: 55
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 267recenzija

Vrijednost za novac:
8,7
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (267)
Razvrstati po:
Rosslyn C. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 7. siječnja 2015.
Value for Money

Cleanliness of the room. Nice fresh clean linen daily. Very comfortable beds.
9,3
Parking is a real issue. There were industrial waste bins out the front of the Motel which made it impossible for cars to park in the is area. One night I had to park in front of a neighbouring business. There needs to be numbered and marked car parks for each Room.
Robert V. Solo putnici Australia, 17. prosinca 2014.
Meow

Facilities, nice rooms, quiet and comfortable
8
Enjoyable, relaxing.
Siwaporn H. Obitelji sa malom djecom Thailand, 14. prosinca 2014.
Good Hotel

Cleanliness, Friendly, Comfortable
7,3
It was nice. We enjoy our stay.
Jane B. Solo putnici Australia, 11. prosinca 2014.
Clean and comfortable

Clean rooms comfortable bed good location
7,7
Pleasant stay no real problems, rooms serviced daily ( quite surprised ) Only issue was limited parking at night.
Shaun P. Poslovni putnici Australia, 24. studenog 2014.
Great place just out of the city!

Clean Friendly Cheap
8,7
Great 3 night stay. This is the second time I have stayed here and both times it has been great value for money. It's just outside the city but still close enough to shops, cinemas, restaurants and the city itself!
Max C. Parovi Australia, 11. studenog 2014.
our stay in Adelaide

Location (close to family), price (very good), room size
8,3
We have stayed here a number of times. We are definitely repeat clients of Granada Motor Inn. Only drawback is the parking when fully booked....can be challenging.
Susan A. Solo putnici Australia, 10. studenog 2014.
Overnight stay

Staff were very helpful and efficient, Bed was very comfortable and room was big and very good value for money
8,7
Was only there overnight, checked in late and out at 4.30am as I had an early flight but bed was comfortable and room very good value fir what I paid
Swee Y. Grupe Malaysia, 10. studenog 2014.
clean room, easy access to attraction places

room is big and comfortable, staff is helpful, the location is quite good and with free car parking since we are self-drive
8
We stay in this motor inn for 3 nights. It is just like home. Very comfortable. My friends and me like this motor inn very much.
Carolyn S. Solo putnici Australia, 8. studenog 2014.
granada motor inn

spacious room, very clean, nice modern bathroom
7,7
enjoyable stay, car parking was an issue, not enough spaces for everyone.
Jenny N. Parovi Australia, 2. studenog 2014.
One of the best for the price!

View from 113 bedroom window.
8,3
It was good...but we arrived home late at night after a wedding and there was no car park, so I had to park hallway over a driveway.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Adelaide Granada Motor Inn AdelaideAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - KupaonicaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Interijer hotelaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Eksterijer hotelaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Eksterijer hotelaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Eksterijer hotelaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - BazenAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B04