ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Adelaide Granada Motor Inn

493 Portrush Road, Glenunga, Adelaide, Adelaide, Australija 5064 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Kupaonica Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Interijer hotela Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Eksterijer hotela Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Eksterijer hotela Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Eksterijer hotela Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Bazen Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba
Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba
Područje Adelaide Broj soba: 55
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 242recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (242)
Razvrstati po:
Roger S. Parovi Australia, 7. rujna 2014.
Three day stay

spacious room/value for money/wi-fi internet
7,3
Pleasant motel with everything you need. Little hard to find a park if returning late at night, but always found a park somewhere. Staff are very friendly and professional. Rooms are clean and tidy. Will stay there again.
Bradley P. Solo putnici Australia, 31. kolovoza 2014.
Granada Motor Inn

Price, Location Free Wifi
8
Overall was quite good, only thing that needed improvement was to keep up on the maintenance and cleanliness of the rooms.
Melissa D. Parovi Australia, 23. kolovoza 2014.
Perfect Hotel Room for our needs

Comfortable bed, hot shower, car park at the door
9,3
Lovely welcome, quick check in, great room, comfortable bed, hot shower, very quiet in the back room, car park at the door and lovely Thai restaurant over the road.
Danah K. Solo putnici Australia, 17. kolovoza 2014.
affordable comfort

cleanliness, location, affordability
9,3
Loved it! The room was not only affordable but also really clean, comfortable and functional. I was pleasently surprised with the value for money. Only suggestion would be to do something about the parking situation and both nights I was unable to get a park when I came back late and exhausted.
Lorraine K. Parovi Australia, 10. kolovoza 2014.
great ho;iday

clean comfortable quiet
9
peaceful
Naveen S. Poslovni putnici Thailand, 25. srpnja 2014.
No title

Nice approchable helpful staff
9,3
Brief value for money
Ian H. Solo putnici Australia, 30. lipnja 2014.
Value for Money

Clean, fair Value, quite
7
Excatly what I paid for...
Mr C. Obitelji sa malom djecom Thailand, 22. lipnja 2014.
Good location and price, efficient helpful staff

Good location, quiet rooms, helpful staff, good value for money
8,7
Ken H. Solo putnici Australia, 6. lipnja 2014.
Enjoyable

Clean, Good service, Internet.
9,3
I have stayed a few times and enjoyed each one. Only complaint is the internet was of poor standard.
Yaw L. Parovi Malaysia, 3. lipnja 2014.
Nice room

Big and clean
8
I love the hotel so much and the staff are friendly and we ll come bck again

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Adelaide Granada Motor Inn AdelaideAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - KupaonicaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Interijer hotelaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Eksterijer hotelaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Eksterijer hotelaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Eksterijer hotelaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - BazenAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B08