ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Adelaide Granada Motor Inn

493 Portrush Road, Glenunga, Adelaide, Adelaide, Australija 5064 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Kupaonica Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Interijer hotela Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Eksterijer hotela Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Eksterijer hotela Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Eksterijer hotela Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Bazen Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba
Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba
Područje Adelaide Broj soba: 55
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 235recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (235)
Razvrstati po:
Melissa D. Parovi Australia, 23. kolovoza 2014.
Perfect Hotel Room for our needs

Comfortable bed, hot shower, car park at the door
9,3
Lovely welcome, quick check in, great room, comfortable bed, hot shower, very quiet in the back room, car park at the door and lovely Thai restaurant over the road.
Naveen S. Poslovni putnici Thailand, 25. srpnja 2014.
No title

Nice approchable helpful staff
9,3
Brief value for money
Ian H. Solo putnici Australia, 30. lipnja 2014.
Value for Money

Clean, fair Value, quite
7
Excatly what I paid for...
Mr C. Obitelji sa malom djecom Thailand, 22. lipnja 2014.
Good location and price, efficient helpful staff

Good location, quiet rooms, helpful staff, good value for money
8,7
Ken H. Solo putnici Australia, 6. lipnja 2014.
Enjoyable

Clean, Good service, Internet.
9,3
I have stayed a few times and enjoyed each one. Only complaint is the internet was of poor standard.
Yaw L. Parovi Malaysia, 3. lipnja 2014.
Nice room

Big and clean
8
I love the hotel so much and the staff are friendly and we ll come bck again
Mareena B. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 28. svibnja 2014.
Very clean motel with excellent price.

The squeaky clean toilets, comfortable bed and nice staffs
8,3
Wonderful stay. Check in was a breeze with a lady already waiting for us at the reception. The rooms were absolutely clean n comfortable
Sandra D. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 23. svibnja 2014.
comfortable and affordable

cleanliness, close to public transport. helpful staff
9,3
only problem was accessing our room upstairs with a large suitcase. also there should have been a directory of local numbers etc. in the room I would happily recommend the hotel to friends staying in adelaide
Bew H. Parovi Malaysia, 15. svibnja 2014.
Comfortable, well equipped room

The receptionist is friendly, helpful, nice man. Free car park right infront of your room and quiet. Easy check out, just leave the key in your room.
8
Everything is smooth sailing in this motel.
Melissa M. Parovi United States of America, 27. travnja 2014.
Stay was nice

I liked our room, the reception staff, and quiteness of the area
7,3
Me and my Husband had stayed here during our honeymoon in Australia was very nice although we werent there long enough to fully enjoy everything and was really only there to sleep. The staff had been helpful when we were needing help calling a cab, and navigating the city. The only complaint I had was that the hot tub was down for maintenance and the walls of the rooms were very thin. But other than that it was good value for the money and we would most likely stay again

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Adelaide Granada Motor Inn AdelaideAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - KupaonicaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Interijer hotelaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Eksterijer hotelaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Eksterijer hotelaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Eksterijer hotelaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - BazenAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C03