ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Adelaide Granada Motor Inn

493 Portrush Road, Glenunga, Adelaide, Adelaide, Australija 5064 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Kupaonica Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Interijer hotela Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Eksterijer hotela Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Eksterijer hotela Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Eksterijer hotela Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Bazen Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba
Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba
Područje Adelaide Broj soba: 55
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 259recenzija

Vrijednost za novac:
8,7
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (259)
Razvrstati po:
Shaun P. Poslovni putnici Australia, 24. studenog 2014.
Great place just out of the city!

Clean Friendly Cheap
8,7
Great 3 night stay. This is the second time I have stayed here and both times it has been great value for money. It's just outside the city but still close enough to shops, cinemas, restaurants and the city itself!
Max C. Parovi Australia, 11. studenog 2014.
our stay in Adelaide

Location (close to family), price (very good), room size
8,3
We have stayed here a number of times. We are definitely repeat clients of Granada Motor Inn. Only drawback is the parking when fully booked....can be challenging.
Susan A. Solo putnici Australia, 10. studenog 2014.
Overnight stay

Staff were very helpful and efficient, Bed was very comfortable and room was big and very good value for money
8,7
Was only there overnight, checked in late and out at 4.30am as I had an early flight but bed was comfortable and room very good value fir what I paid
Swee Y. Grupe Malaysia, 10. studenog 2014.
clean room, easy access to attraction places

room is big and comfortable, staff is helpful, the location is quite good and with free car parking since we are self-drive
8
We stay in this motor inn for 3 nights. It is just like home. Very comfortable. My friends and me like this motor inn very much.
Carolyn S. Solo putnici Australia, 8. studenog 2014.
granada motor inn

spacious room, very clean, nice modern bathroom
7,7
enjoyable stay, car parking was an issue, not enough spaces for everyone.
Jenny N. Parovi Australia, 2. studenog 2014.
One of the best for the price!

View from 113 bedroom window.
8,3
It was good...but we arrived home late at night after a wedding and there was no car park, so I had to park hallway over a driveway.
Lorraine K. Parovi Australia, 29. listopada 2014.
homely

quiet comfy clean
9,3
Terry S. Grupe Australia, 24. listopada 2014.
Stay

Convenience, friendly, good bed linen
8
Daryl T. Parovi Australia, 23. listopada 2014.
Great value for money.

Large room, on site parking, excellent value for money.
8
We stayed here for 3 nights, staff were very friendly, large rooms, excellent value for money especially as rooms were serviced daily, on site parking was a big plus for us aswell. Only a few minutes drive to cbd.
Ferdinand F. Poslovni putnici Malaysia, 15. listopada 2014.
Great value for money

Value for money, nice food choices around.
7,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Adelaide Granada Motor Inn AdelaideAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - KupaonicaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Interijer hotelaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Eksterijer hotelaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Eksterijer hotelaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Eksterijer hotelaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - BazenAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B03