Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Adelaide Granada Motor Inn

493 Portrush Road, Glenunga, Fullarton, Adelaide, Australija 5064 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Kupaonica Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Interijer hotela Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Eksterijer hotela Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Eksterijer hotela Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Eksterijer hotela Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Bazen Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba
Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba
Područje Fullarton Broj soba: 55
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 290recenzija

Vrijednost za novac:
8,7
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (290)
Razvrstati po:
Margaret W. Solo putnici Australia, 22. srpnja 2015.
Great location

Location, helpful staff, value for money
8,7
Located on Portrush road it is easy to find just off the highway from Melbourne.There is a bus stop outside so it is easy to get into the city without having to find parking. Be aware that many rooms are upstairs and parking may not be outside your room.
Prijavi ovu recenziju
Martyn P. Parovi Australia, 20. srpnja 2015.
Good place to stay

Good location for needs, Clean and tidy, Very good value
8,3
Enjoyed my stay as usual.
Prijavi ovu recenziju
Pauline B. Solo putnici Australia, 14. svibnja 2015.
value for money. Everything you need. spacious.

R
8
Roomy. Good value. Helpful staff.
Prijavi ovu recenziju
Stephen H. Parovi Australia, 6. svibnja 2015.
Overnight stay

value comfort room size
8,7
Very comfortable
Prijavi ovu recenziju
Dylan G. Parovi Australia, 19. travnja 2015.
Dissatisfied

Location, television, out door area
5,7
It would of been a lovely stay if the room had been cleaned properly. Marks on the walls, urine on the toilet seat, dirty vanity, crumbs on table. Etc. the bed was comfortable but there was hair in there aswell. If the room had been clean i would have gladly given a 4 star rating.
Prijavi ovu recenziju
Aaron S. Parovi Malta, 6. travnja 2015.
Motel at 4* hotel standard!

Modern with all facilities available and very clean. Nothing more to ask for
10
Perfect. Nothing more to ask for. Highly recommended!
Prijavi ovu recenziju
Bing J. Obitelji sa odraslom djecom China, 3. travnja 2015.
nice

quiet!nice guy!nice place!
9
Prijavi ovu recenziju
Karen S. Parovi Australia, 25. ožujka 2015.
Comfort

Big room
9,3
Prijavi ovu recenziju
Frank T. Parovi Australia, 15. ožujka 2015.
upgrade needed for sure

nice and quiet and good restaurant for dinner
7
Our room was positioned in a nice quiet area. We did appreciate being given milk and biscuits every day. The carpets, towels and blanket were very old and smelly. The tiling job in the bathroom was appalling. The leaking from the floor above was a bit disturbing. Pity we could not sleep with the windows open as there was no security.
Prijavi ovu recenziju
Helen J. Parovi New Zealand, 13. ožujka 2015.
Nicely Situated Close to Mall

Location, quiet, comfortable
6,3
This hotel was fine for our one night stay but the carpet in our room was very badly stained and made the room feel unclean. Bed was comfortable and we did have a good sleep. Being an upstairs unit, carrying a heavy suitcase upstairs was an effort. For being on a fairly busy main road the room was surprisingly quiet.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Adelaide Granada Motor Inn AdelaideAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - KupaonicaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Interijer hotelaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Eksterijer hotelaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Eksterijer hotelaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Eksterijer hotelaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - BazenAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B02