Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Adelaide Granada Motor Inn

493 Portrush Road, Glenunga, Fullarton, Adelaide, Australija 5064 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Kupaonica Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Interijer hotela Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Eksterijer hotela Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Eksterijer hotela Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Eksterijer hotela Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Bazen Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba
Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba
Područje Fullarton Broj soba: 55
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 287recenzija

Vrijednost za novac:
8,7
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (287)
Razvrstati po:
Pauline B. Solo putnici Australia, 14. svibnja 2015.
value for money. Everything you need. spacious.

R
8
Roomy. Good value. Helpful staff.
Stephen H. Parovi Australia, 6. svibnja 2015.
Overnight stay

value comfort room size
8,7
Very comfortable
Dylan G. Parovi Australia, 19. travnja 2015.
Dissatisfied

Location, television, out door area
5,7
It would of been a lovely stay if the room had been cleaned properly. Marks on the walls, urine on the toilet seat, dirty vanity, crumbs on table. Etc. the bed was comfortable but there was hair in there aswell. If the room had been clean i would have gladly given a 4 star rating.
Aaron S. Parovi Malta, 6. travnja 2015.
Motel at 4* hotel standard!

Modern with all facilities available and very clean. Nothing more to ask for
10
Perfect. Nothing more to ask for. Highly recommended!
Bing J. Obitelji sa odraslom djecom China, 3. travnja 2015.
nice

quiet!nice guy!nice place!
9
Karen S. Parovi Australia, 25. ožujka 2015.
Comfort

Big room
9,3
Frank T. Parovi Australia, 15. ožujka 2015.
upgrade needed for sure

nice and quiet and good restaurant for dinner
7
Our room was positioned in a nice quiet area. We did appreciate being given milk and biscuits every day. The carpets, towels and blanket were very old and smelly. The tiling job in the bathroom was appalling. The leaking from the floor above was a bit disturbing. Pity we could not sleep with the windows open as there was no security.
Helen J. Parovi New Zealand, 13. ožujka 2015.
Nicely Situated Close to Mall

Location, quiet, comfortable
6,3
This hotel was fine for our one night stay but the carpet in our room was very badly stained and made the room feel unclean. Bed was comfortable and we did have a good sleep. Being an upstairs unit, carrying a heavy suitcase upstairs was an effort. For being on a fairly busy main road the room was surprisingly quiet.
David W. Solo putnici Australia, 8. ožujka 2015.
Nice place

Staff, food & rooms
9,7
realy enjoyed my stay.
Julie L. Parovi Australia, 2. ožujka 2015.
CONVENIENT LOCATION AND COMFORTABLE ROOM

Location to Shops and Transport, Restaurant next door, Room had everything we needed.
9
The room was comfortable including the bed and the room was clean throughout. We were surprised there was a spa bath as it wasn't in the description on the net. The pool looked clean and inviting but we were too busy to swim. We enjoyed our stay as it had the Mexican restaurant next door and the food was great including the breakfast delivered to our room in morning. The motel was close to public transport which is what we needed. Would definitely stay there again and recommend to friends.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

SG-AGWEB-6B01