Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Adelaide Granada Motor Inn

493 Portrush Road, Glenunga, Fullarton, Adelaide, Australija 5064 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Kupaonica Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Interijer hotela Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Eksterijer hotela Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Eksterijer hotela Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Eksterijer hotela Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Bazen Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba
Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba Adelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba
Područje Fullarton Broj soba: 55

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 303recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,7
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (303)
Razvrstati po:
Pinky A. Parovi Hong Kong, 24. prosinca 2015.
Wonderful stay with them at Christmas

Comfortable bed, big room, very clean
10
That hotel is very value for money. You will get unexpected room. We think that it would be a small room. However, receptionist put us free upgrade to a business suite. The room is fantastic, almost like a studio. They got a share kitchen. The room is not noisy at all. Very clean room, comfortable bed. Just one thing need to mention, the shower is quite funny in our room, sometimes too hot sometimes too cold. The rest is fantastic. We definitely recommend.
Prijavi ovu recenziju
Lam H. Parovi Singapore, 9. prosinca 2015.
Great and clean accommodation

Clean, easy to find and great service!
9,7
Reception person was very helpful. Room is clean and well maintained. Great place to stay!
Prijavi ovu recenziju
Tarina R. Obitelji sa malom djecom New Zealand, 28. studenog 2015.
Granada Motor Inn

BBQ area, Swimming Pool, Wifi
7,7
I enjoyed my time there, everything was within distance to where I had to go. Great location.
Prijavi ovu recenziju
Yeon S. Obitelji sa malom djecom Singapore, 27. studenog 2015.
A comfortable enough place for short-term stay

Clean, comfortable, and economical
8,3
I travelled with my husband and 2-year old daughter. We used the Agoda offer of AUD100 per night and stayed 1 night as the location was near a friend's place. The room is clean and comfortable which was what we would have expected. The room was also pretty big although the bathroom was pretty small. Nonetheless our family had a very good night's rest there. Travellers may want to note that ground floor may be a little noisy if people are using the pool... Our room was facing the pool but as it was cool weather, thankfully there was no one in the pool. Overall, a good place to stay for the price!
Prijavi ovu recenziju
Helen C. Parovi Australia, 26. studenog 2015.
Great location, quiet.

Clean sheets, located near restaurants,price
8,3
I had a great stay, the room had great amenities, cutlery,plates, microwave.The room was ok it had clean sheets and but the doors on the bathroom were dirty and the walkways and stairs were filthy. I was happy with the room tho and the facilities it had.The sheets were clean and the location was great for restaurants and shopping. I would stay there again for the same price, I had the special of the day....It looks pretty basic but was clean where it needed to be. It was quiet too. I would recomend it if you wer,nt looking for a romantic stay
Prijavi ovu recenziju
George M. Parovi Australia, 18. listopada 2015.
Enjoyable Stay

clean spacious room
8
Prijavi ovu recenziju
Carol S. Poslovni putnici Thailand, 8. listopada 2015.
Not as good as I would have liked

location was handy
6,7
Very basic standard.
Prijavi ovu recenziju
Gail L. Parovi Australia, 6. listopada 2015.
value for money

upgrade, staff and location
7,7
Very enjoyable stay, with convenience to the city
Prijavi ovu recenziju
Chris M. Solo putnici New Zealand, 17. rujna 2015.
Adelaide's best? Pretty close.

Even on a busy main road, my room was quiet; staff (owners) were very helpful; superb water pressure in shower.
8,7
Made to feel welcome from the first minute of arrival. A very enjoyable few days, with nothing more than a couple of very minor queries to affect the total experience. I can't rate the food/dining because I didn't eat there. This questionnaire needs to have a "Not Applicable" box as well to cover situations like this.
Prijavi ovu recenziju
Alexandra G. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 12. rujna 2015.
Very happy with overall stay.

Size of rooms, cleaniness and quietness
10
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Adelaide Granada Motor Inn AdelaideAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - KupaonicaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Interijer hotelaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Eksterijer hotelaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Eksterijer hotelaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Eksterijer hotelaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - BazenAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska sobaAdelaide Granada Motor Inn Adelaide - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06