ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof

Platz vor dem Neuen Tor 6, Mitte, Berlin, Njemačka 10115 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Gostinjska soba Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Restoran Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Restoran Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Restoran Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Interijer hotela Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Interijer hotela Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Recepcija Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Interijer hotela Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Gostinjska soba Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Interijer hotela Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Eksterijer hotela Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Gostinjska soba Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Gostinjska soba Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Gostinjska soba Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Interijer hotela Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Predvorje
Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Soba za sastanke Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Soba za sastanke Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Gostinjska soba Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Predvorje Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Restoran Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Predvorje Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Pub/salon Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Restoran Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Gostinjska soba Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Pub/salon Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Restoran Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Bazen
Područje Mitte Broj soba: 139

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,7

od 187recenzija

Vrijednost za novac:
8,7
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
9,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,3
Udobnost/standard sobe:
9,0
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (187)
Razvrstati po:
Bernard B. Obitelji sa malom djecom France, 20. srpnja 2014.
Nice place to stay and drop The stress away.

Room, pool and locality
9
God stay like every time We are coming to Berlin, The only bad thing this time was at The breackfast time a Girl working as a help was very disterbing and give som irritation around The costumer. Have saying That i hoppe That she Will not be working there next time We are coming. Adina hotel is The hotel you want to go to if you are in Berlin
Teofilo D. Parovi Singapore, 20. srpnja 2014.
very comfortable stay

clean, complete with in-room laundry and kitchen facility, very helpful staff
8,7
very comfortable and satisfying stay. will come back again if there is chance. wish they have free wi-fi in the rooms also
Rita W. Grupe Canada, 12. srpnja 2014.
Excellent would stay sgain

Location , area excellent, walking distance to attractions
8,7
Lyris L. Parovi Hong Kong, 9. srpnja 2014.
Very central location and very best apartment

Clean, full kitchenette, small single bed
9
It was a good stay and we love the apartment. However, the single bed is a little bit small.
Man F. Parovi China, 29. lipnja 2014.
Apartment hotel

Room size, location and facilities
8
Apartment hotel with almost every thing included like kitchen and washing machine but the TV though flat screen but not high definition. Though take 8 minutes walk to Berlin central station and 15 minutes walk to city centre but both are direct street therefore easy to access. no free wifi but fitness room is well equipped.
Hugo G. Parovi Australia, 28. lipnja 2014.
Handy to Berlin Hbf

Quiet surroundings, easy walk to historical attractions and just 10 minutes from Central Station.
8,3
Overall a comfortable stay. A few issues that disappointed us. Room was not ready at 3pm for a guaranteed 2 pm check-in. Just as well that our train was 1 hour late arriving from Frankfurt. I had asked for a high room and ended up on the 2nd floor with a view of a car park obstructed by a tree. I then had difficulty opening the balcony door and complained to reception but they didn't tell me that you just needed to turn the handle to only 90 degrees to open the door and all the way down to tilt the door if you just wanted fresh air. Also had trouble with washing machine not turning off and had to call maintenance. I would book the larger 2 bedroom if you want a good front of house balcony.
Melanie B. Parovi Australia, 27. lipnja 2014.
Fantastic Apartment, wonderful staff!

Modern, Fully Equipped, Great Staff
10
We stayed 4 nights at the Adina Apartments Berlin Hauptbahnhof and where not disappointed at all! We where given a free upgrade to a 1 bedroom apartment which was fantastic after traveling a while, having the washing machine and kitchen was great! Staff where fantastic, very attentive and friendly. location was great, we walked from the Hauptbahnhof Station with our luggage as it was not to far. The apartment was very modern and clean, with everything we needed.
Adnan Z. Grupe Malaysia, 23. lipnja 2014.
Berlin is great

Efficiency of staff, comfortable and excellent facilities
7,3
Ho W. Parovi Hong Kong, 22. lipnja 2014.
excellent

big room, kitchen with tools, comfortable bed.
9,3
Wai O. Parovi Hong Kong, 20. lipnja 2014.
very good hotel

convenient, comfort room, good environment
8,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof BerlinAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Gostinjska sobaAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - RestoranAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - RestoranAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - RestoranAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Interijer hotelaAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Interijer hotelaAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - RecepcijaAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Interijer hotelaAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Gostinjska sobaAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Interijer hotelaAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Eksterijer hotelaAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Gostinjska sobaAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Gostinjska sobaAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Gostinjska sobaAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Interijer hotelaAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - PredvorjeAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Soba za sastankeAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Soba za sastankeAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Gostinjska sobaAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - PredvorjeAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - RestoranAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - PredvorjeAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Pub/salonAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - RestoranAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Gostinjska sobaAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Pub/salonAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - RestoranAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - BazenAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - RestoranAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Dvorana za fitnessAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Dječji klubAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Dječji klubAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Pub/salonAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Interijer hotelaAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Eksterijer hotelaAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Pub/salonAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Gostinjska sobaAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - BazenAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Pub/salonAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Gostinjska sobaAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Gostinjska sobaAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C02