Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof

Platz vor dem Neuen Tor 6, Mitte, Berlin, Njemačka 10115

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,7

od 297recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,8
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
9,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,3
Udobnost/standard sobe:
9,1
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (297)
Razvrstati po:
Jennifer G. Parovi Australia, 22. prosinca 2015.
Everything you need fir a great trip

Service- the reception staff are friendly and helpful. Great facilities in the rooms. Comfortable foyer to relax in.
9,3
I really enjoyed our one night stay . The only thing that u would change is to have free wi-fi in the rooms .
Prijavi ovu recenziju
John C. Parovi United Kingdom, 9. prosinca 2015.
Berlin

Facilities Staff Value
9
Superb nice hotel with great facilities
Prijavi ovu recenziju
See M. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 15. studenog 2015.
spacious, 800m to 1km to the centre station

spacious, washer and dryer
6,7
The stay was fine. But strongly recommend that the Adina management to review their wifi access policy
Prijavi ovu recenziju
John C. Parovi Ireland, 30. listopada 2015.
great hotel

great hotel
8
Great hotel
Prijavi ovu recenziju
Alexander T. Solo putnici United Kingdom, 30. listopada 2015.
Fire alarm

Bed, roomsize, cooking facility
9
While cooking my porridge one morning the fire alarm started in my room with a screeching with a highpitched very aggressive sound. I thought I was the one who had set it off. I left my room and joined dozens of people calmly going down the stairs. Three fire engines arrived within minutes. As I stll didn't know if I was to blame I asked at the reception and they said they weren't allowed to say! Apparently it hadn't been me.
Prijavi ovu recenziju
Hin H. Grupe Germany, 18. listopada 2015.
Group in Berlin

location, space and staff support
9
with the exceptional staff support we could solve the issue with the extra bed. the reception is a little understaffed during the usual check-out times (in the morning )
Prijavi ovu recenziju
Poh H. Grupe Malaysia, 17. listopada 2015.
Amazing staff, awesome place!

The location is really convenient to the train station; the apartment has a washer and a dryer which makes things easier for us to do our laundry; the staff are very helpful and professional!
9,3
We love our stay there! It makes us feel like home... Amenities are at the top of standard. Hotel staff are great. Location is convenient. The lobby area is really beautiful. Just that the room doesn't come with free wifi, we had to use it in the lobby.
Prijavi ovu recenziju
Catherine C. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 14. listopada 2015.
Nice hotel and staff

Room, staff
7,3
Pleasant stay for me and my family. The rooms are nice and clean. Staff were also very nice and helpful. Will choose this hotel again.
Prijavi ovu recenziju
Diana S. Solo putnici Australia, 7. listopada 2015.
Great Short Stay

Clean, spacious, excellent service
8,7
Prijavi ovu recenziju
Fay V. Parovi Australia, 2. listopada 2015.
Great location, easy to get around

Location, size of room (we received an upgrade) clealiness
9
Enjoyable stay
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof BerlinAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Hrana i pićeAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - RestoranAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - RestoranAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Interijer hotelaAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Hrana i pićeAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Interijer hotelaAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Gostinjska sobaAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Interijer hotelaAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - PredvorjeAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Soba za sastankeAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Gostinjska sobaAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - PredvorjeAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - RestoranAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - PredvorjeAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Pub/salonAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - RestoranAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - RestoranAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - BazenAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - RestoranAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Dvorana za fitnessAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Dječji klubAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Dječji klubAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Gostinjska sobaAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Pub/salonAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Interijer hotelaAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Eksterijer hotelaAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Pub/salonAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - BazenAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Pub/salonAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Gostinjska sobaAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Gostinjska sobaAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Gostinjska sobaAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - RecepcijaAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Eksterijer hotelaAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Soba za sastankeAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - RecepcijaAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - PredvorjeAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - RestoranAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Gostinjska sobaAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B02