ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ah Shan Hostel

Room 1406, Sincere House, 83 Argyle Street, Mongkok, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Dragon Inn (A-Inn)
Ah Shan Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Ah Shan Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Ah Shan Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Ah Shan Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Ah Shan Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Ah Shan Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Ah Shan Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Ah Shan Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Ah Shan Hostel Hong Kong - Interijer hotela Ah Shan Hostel Hong Kong - Pogled Ah Shan Hostel Hong Kong - Okružje Ah Shan Hostel Hong Kong - Kupaonica Ah Shan Hostel Hong Kong - Kupaonica Ah Shan Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Ah Shan Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Ah Shan Hostel Hong Kong - Gostinjska soba
Ah Shan Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Ah Shan Hostel Hong Kong - Okružje Ah Shan Hostel Hong Kong - Sadržaji Ah Shan Hostel Hong Kong - Prijevoz u blizini Ah Shan Hostel Hong Kong - Prijevoz u blizini Ah Shan Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Ah Shan Hostel Hong Kong - Okružje Ah Shan Hostel Hong Kong - Sadržaji Ah Shan Hostel Hong Kong - Okružje Ah Shan Hostel Hong Kong - Okružje Ah Shan Hostel Hong Kong - Sadržaji Ah Shan Hostel Hong Kong - Okružje
Područje Mongkok Broj soba: 66
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 2509recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
5,9
Sve recenzije (2509)
Razvrstati po:
Jun K. Solo putnici Malaysia, 26. siječnja 2015.
Good location

Strategic location, convenience and economic.
7
Nur A. Grupe Malaysia, 25. siječnja 2015.
Good and very pleasant

Very clean, can perform my prayer and very good service
9,7
Very good.. Except there's no heater during winter. So very cold.. Everythig all good. Cause near to sneakers market and ladies market and all.
Ingrid M. Grupe Indonesia, 21. siječnja 2015.
Not bad

I love the location, it's near the MTR, and there is a lot of food nearby
8,7
Not bad, but the toilet is very small and no window. Other than that it's all ok
Thiam F. Grupe Malaysia, 19. siječnja 2015.
Convenient location and friendly staffs

Value of money, friendly and helpful staffs, convenient
8
I stayed here with my friends during Vibram Hong Kong 100 Ultra Race 2015. The location is convenient, it's near to MTR station and various famous shopping areas. The staffs are friendly and helpful. The rooms are clean, wifi is working fine.
Yao S. Parovi Singapore, 17. siječnja 2015.
Cheap and Good

Cheap, Good Location, Clean
6
I always stayed in Ah Shan Hostel whenever I travelled to Hongkong. Less than 5 mins from Mongkok MTR, many good foods.
Adrian T. Grupe Singapore, 14. siječnja 2015.
Hongkong Gourmet Safari

can accommodate 3 travellers.. location.. cleanliness
5,7
Acceptable
Miriam N. Obitelji sa malom djecom Singapore, 12. siječnja 2015.
Good Location but the room so small.

Location
4,7
It was ok, I booked for 4 person room (couple and 2 kids) but the bed and the room too small. The toilet is really small also and no lock. However, still ok because of the location, near to mtr and nite market.
Miriam N. Obitelji sa malom djecom Singapore, 12. siječnja 2015.
Room quite small, but the location is great

Location
4,7
I didn't expect too much about the room as its a hostel, but what I enjoyed was the location that is near to mtr, shops and night market.
Kian S. Poslovni putnici Malaysia, 12. siječnja 2015.
Budget hotel with a great location

Location, friendly staff and budget friendly
8,3
Hotel is centrally location just across mongkok. It was very clean and affordable.
Rudy S. Parovi Indonesia, 11. siječnja 2015.
Good location

Good location, wifi
7,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Ah Shan Hostel Hong KongAh Shan Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaAh Shan Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaAh Shan Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaAh Shan Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaAh Shan Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaAh Shan Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaAh Shan Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaAh Shan Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaAh Shan Hostel Hong Kong - Interijer hotelaAh Shan Hostel Hong Kong - PogledAh Shan Hostel Hong Kong - OkružjeAh Shan Hostel Hong Kong - KupaonicaAh Shan Hostel Hong Kong - KupaonicaAh Shan Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaAh Shan Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaAh Shan Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaAh Shan Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaAh Shan Hostel Hong Kong - OkružjeAh Shan Hostel Hong Kong - SadržajiAh Shan Hostel Hong Kong - Prijevoz u bliziniAh Shan Hostel Hong Kong - Prijevoz u bliziniAh Shan Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaAh Shan Hostel Hong Kong - OkružjeAh Shan Hostel Hong Kong - SadržajiAh Shan Hostel Hong Kong - OkružjeAh Shan Hostel Hong Kong - OkružjeAh Shan Hostel Hong Kong - SadržajiAh Shan Hostel Hong Kong - OkružjeAh Shan Hostel Hong Kong - Eksterijer hotelaAh Shan Hostel Hong Kong - Eksterijer hotelaAh Shan Hostel Hong Kong - RecepcijaAh Shan Hostel Hong Kong - SadržajiAh Shan Hostel Hong Kong - KupaonicaAh Shan Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaAh Shan Hostel Hong Kong - RecepcijaAh Shan Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaAh Shan Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaAh Shan Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaAh Shan Hostel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A08