Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Airlie Apartments

22-24 Airlie Crescent, Airlie plaža, Whitsundays, Australija 4802 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Airlie Apartments Whitsundays - Balkon/terasa Airlie Apartments Whitsundays - Gostinjska soba Airlie Apartments Whitsundays - Eksterijer hotela Airlie Apartments Whitsundays - Gostinjska soba Airlie Apartments Whitsundays - Gostinjska soba Airlie Apartments Whitsundays - Bazen Airlie Apartments Whitsundays - Interijer hotela Airlie Apartments Whitsundays - Interijer hotela Airlie Apartments Whitsundays - Vrt Airlie Apartments Whitsundays - Gostinjska soba Airlie Apartments Whitsundays - Gostinjska soba Airlie Apartments Whitsundays - Gostinjska soba Airlie Apartments Whitsundays - Gostinjska soba Airlie Apartments Whitsundays - Kuhinja Airlie Apartments Whitsundays - Interijer hotela Airlie Apartments Whitsundays - Interijer hotela
Airlie Apartments Whitsundays - Interijer hotela Airlie Apartments Whitsundays - Bazen Airlie Apartments Whitsundays - Kupaonica Airlie Apartments Whitsundays - Balkon/terasa Airlie Apartments Whitsundays - Gostinjska soba Airlie Apartments Whitsundays - Gostinjska soba Airlie Apartments Whitsundays - Bazen Airlie Apartments Whitsundays - Gostinjska soba Airlie Apartments Whitsundays - Kuhinja Airlie Apartments Whitsundays - Eksterijer hotela Airlie Apartments Whitsundays - Balkon/terasa Airlie Apartments Whitsundays - Interijer hotela
Područje Airlie plaža Broj soba: 14

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 55recenzija

Vrijednost za novac:
8,8
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
9,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (55)
Razvrstati po:
Dl D. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 20. kolovoza 2015.
Aug 2015

Hot water, clean.
4,7
Average
Prijavi ovu recenziju
Chris M. Solo putnici United States of America, 3. kolovoza 2015.
Onsite Manager really makes you feel at home

Tour Assistance, Location, Pool
9
It was excellent and wish I could have stayed longer. Definitely a place to go if you like to save money eating out. The Manager was great in giving advice on different tour agents in area and fitting them into my limited stay. I gave food/dining a 3 since they don't have a restaurant but do supply basic cooking condiments and coffee!
Prijavi ovu recenziju
Rodger G. Parovi Australia, 27. srpnja 2015.
GullyRJ

Comfort, facilities, location
9
Very pleasing. It was a pleasure to walk in and relax in the apartment. The apartment delivered in everything it offered.
Prijavi ovu recenziju
Darren C. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 8. travnja 2015.
Very Relaxing

The view,the location the service
10
Very enjoyable stay .Our manager Cathy was a pleasure to deal with and very obliging nothing was an issue for her.The location and view were superb,close to town and very comfortable swimming pool right outside our door was fantastic.Thank you Airlie Apartments for having us
Prijavi ovu recenziju
Ana G. Parovi Australia, 14. ožujka 2015.
Close to everything

close to everthing, convenient
9,3
Great stay
Prijavi ovu recenziju
Blair C. Parovi New Zealand, 3. veljače 2015.
Very good value and great views.

Nice spacious unit, great views, helpful staff
9
Loved our stay here. Would stay again. Walking into town easy but a bit of a struggle back up the steep hill in the heat. Parking available so we rented a car which was great. Nice pool.
Prijavi ovu recenziju
Ming W. Parovi Taiwan, 26. siječnja 2015.
good

spacious clean close to centre
8,3
Comfortable, and well range of cookware
Prijavi ovu recenziju
David L. Parovi Australia, 10. studenog 2014.
Review

Price, location, staff
9
Prijavi ovu recenziju
Rachael B. Parovi United Kingdom, 16. rujna 2014.
Best apartments we stayed in!

Great views, great pool, clean and modern apartments, lots of utensils to cook with and really friendly and helpful staff
10
Absolutely great thanks to the staff and the beautiful apartments, quiet location with great views! But only a 5 min walk to get to where its busy
Prijavi ovu recenziju
Sandra T. Parovi Australia, 19. lipnja 2014.
The accommodation was adequate.

location, ground floor, access to pool
7
The accommodation was adequate. Some fittings and fixtures needed repair. Compared to accommodation that I booked through Agoda in New Zealand, it was underwhelming.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Airlie Apartments WhitsundaysAirlie Apartments Whitsundays - Balkon/terasaAirlie Apartments Whitsundays - Gostinjska sobaAirlie Apartments Whitsundays - Eksterijer hotelaAirlie Apartments Whitsundays - Gostinjska sobaAirlie Apartments Whitsundays - Gostinjska sobaAirlie Apartments Whitsundays - BazenAirlie Apartments Whitsundays - Interijer hotelaAirlie Apartments Whitsundays - Interijer hotelaAirlie Apartments Whitsundays - VrtAirlie Apartments Whitsundays - Gostinjska sobaAirlie Apartments Whitsundays - Gostinjska sobaAirlie Apartments Whitsundays - Gostinjska sobaAirlie Apartments Whitsundays - Gostinjska sobaAirlie Apartments Whitsundays - KuhinjaAirlie Apartments Whitsundays - Interijer hotelaAirlie Apartments Whitsundays - Interijer hotelaAirlie Apartments Whitsundays - Interijer hotelaAirlie Apartments Whitsundays - BazenAirlie Apartments Whitsundays - KupaonicaAirlie Apartments Whitsundays - Balkon/terasaAirlie Apartments Whitsundays - Gostinjska sobaAirlie Apartments Whitsundays - Gostinjska sobaAirlie Apartments Whitsundays - BazenAirlie Apartments Whitsundays - Gostinjska sobaAirlie Apartments Whitsundays - KuhinjaAirlie Apartments Whitsundays - Eksterijer hotelaAirlie Apartments Whitsundays - Balkon/terasaAirlie Apartments Whitsundays - Interijer hotelaAirlie Apartments Whitsundays - Interijer hotelaAirlie Apartments Whitsundays - Gostinjska sobaAirlie Apartments Whitsundays - KuhinjaAirlie Apartments Whitsundays - KuhinjaAirlie Apartments Whitsundays - Balkon/terasa


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C01