Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Airlie Beach Hotel

Airlie Esplanade, Airlie plaža, Otočje Whitsunday , Australija 4802 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Airlie Beach Hotel Otočje Whitsunday  - Gostinjska soba Airlie Beach Hotel Otočje Whitsunday  - Gostinjska soba Airlie Beach Hotel Otočje Whitsunday  - Kupaonica Airlie Beach Hotel Otočje Whitsunday  - Pogled Airlie Beach Hotel Otočje Whitsunday  - Eksterijer hotela Airlie Beach Hotel Otočje Whitsunday  - Eksterijer hotela Airlie Beach Hotel Otočje Whitsunday  - Restoran Airlie Beach Hotel Otočje Whitsunday  - Pub/salon Airlie Beach Hotel Otočje Whitsunday  - Gostinjska soba Airlie Beach Hotel Otočje Whitsunday  - Gostinjska soba Airlie Beach Hotel Otočje Whitsunday  - Gostinjska soba Airlie Beach Hotel Otočje Whitsunday  - Gostinjska soba Airlie Beach Hotel Otočje Whitsunday  - Gostinjska soba Airlie Beach Hotel Otočje Whitsunday  - Eksterijer hotela Airlie Beach Hotel Otočje Whitsunday  - Bazen Airlie Beach Hotel Otočje Whitsunday  - Okružje
Airlie Beach Hotel Otočje Whitsunday  - Okružje Airlie Beach Hotel Otočje Whitsunday  - Okružje Airlie Beach Hotel Otočje Whitsunday  - Okružje Airlie Beach Hotel Otočje Whitsunday  - Pogled Airlie Beach Hotel Otočje Whitsunday  - Plaža Airlie Beach Hotel Otočje Whitsunday  - Okružje Airlie Beach Hotel Otočje Whitsunday  - Okružje Airlie Beach Hotel Otočje Whitsunday  - Okružje Airlie Beach Hotel Otočje Whitsunday  - Okružje Airlie Beach Hotel Otočje Whitsunday  - Okružje Airlie Beach Hotel Otočje Whitsunday  - Okružje
Područje Airlie plaža Broj soba: 60

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 101recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
9,4
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (101)
Razvrstati po:
Hueiping G. Parovi Taiwan, 15. siječnja 2016.
Awesome

Nice staff n great location n great view n very clean
9,7
Awesome
Prijavi ovu recenziju
La Y. Parovi China, 31. prosinca 2015.
Excellent location but over-priced

centro location; clean; friendly staffs
7
Airlie beach has excellent location at the center of the town and easily access to most restaurants and bars. We stayed during Christmas time and the rate is too high (USD $467/2 nights). The room is clean but is not too functional. The pool within the hotel is too small and does not have a spa. There are more cost-efficient hotels in town.
Prijavi ovu recenziju
Rachael S. Obitelji sa malom djecom Australia, 19. prosinca 2015.
Overrated old tired hotel

Location
5,3
Staff incredibly rude upon checkib and checkout and any request Our so called executive ocean view room was a dirty stained old hotel room so I'd hate to see what a standard room looks like. Very deceiving hotel .. Not recommended for holidays or family
Prijavi ovu recenziju
Jessica S. Obitelji sa malom djecom Australia, 26. studenog 2015.
Amazing

Service, cleanliness, view
10
Prijavi ovu recenziju
Weasl M. Solo putnici Thailand, 17. listopada 2015.
Awesome location right in the heart of Airlie

Location. Comfort. Service
9
Very pleasant and relaxing
Prijavi ovu recenziju
Nino N. Parovi Australia, 5. rujna 2015.
Relaxing break

Pool, location and free parking
7,7
Room was a generous size with 2x queen size beds....awesome!! Airlie Beach is a great spot for a winter break.
Prijavi ovu recenziju
Monica K. Parovi Australia, 15. kolovoza 2015.
Can't go wrong

Location, staff, value
8,3
Absolutely amazing! - definitely would stay again
Prijavi ovu recenziju
Gail S. Parovi Australia, 2. srpnja 2015.
airlie beach stay

location,cleanliness,staff performance
8,7
The staff were very efficient when we arrived. The accommodation was clean and roomy with a great view of the ocean and surrounding islands,the harbour and the street activity. The location had easy access to the esplanade and main shopping precinct and restrurants we didn't have to take our car out for the 3 days we were there. We were able to walk to Cannonvale along the waterfront past Abel Marina with beautiful views along the way. Have stayed at this hotel many years ago would stay there again.
Prijavi ovu recenziju
Vicki H. Parovi Australia, 28. lipnja 2015.
fantastic place

central location, room servicing, restaurants
9,7
we really enjoyed our stay here,friendly staff,room servicing attention to detail was fantastic,hotel has nearly everything on site, overall a great stay and will definitely be praising the hotel via word of mouth.
Prijavi ovu recenziju
Ji S. Solo putnici South Korea, 27. lipnja 2015.
Great

Location service and view
9
JUNE
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Airlie Beach Hotel Otočje Whitsunday  - Gostinjska sobaAirlie Beach Hotel Otočje Whitsunday  - Gostinjska sobaAirlie Beach Hotel Otočje Whitsunday  - KupaonicaAirlie Beach Hotel Otočje Whitsunday  - PogledAirlie Beach Hotel Otočje Whitsunday  - Eksterijer hotelaAirlie Beach Hotel Otočje Whitsunday  - Eksterijer hotelaAirlie Beach Hotel Otočje Whitsunday  - RestoranAirlie Beach Hotel Otočje Whitsunday  - Pub/salonAirlie Beach Hotel Otočje Whitsunday  - Gostinjska sobaAirlie Beach Hotel Otočje Whitsunday  - Gostinjska sobaAirlie Beach Hotel Otočje Whitsunday  - Gostinjska sobaAirlie Beach Hotel Otočje Whitsunday  - Gostinjska sobaAirlie Beach Hotel Otočje Whitsunday  - Gostinjska sobaAirlie Beach Hotel Otočje Whitsunday  - Eksterijer hotelaAirlie Beach Hotel Otočje Whitsunday  - BazenAirlie Beach Hotel Otočje Whitsunday  - OkružjeAirlie Beach Hotel Otočje Whitsunday  - OkružjeAirlie Beach Hotel Otočje Whitsunday  - OkružjeAirlie Beach Hotel Otočje Whitsunday  - OkružjeAirlie Beach Hotel Otočje Whitsunday  - PogledAirlie Beach Hotel Otočje Whitsunday  - PlažaAirlie Beach Hotel Otočje Whitsunday  - OkružjeAirlie Beach Hotel Otočje Whitsunday  - OkružjeAirlie Beach Hotel Otočje Whitsunday  - OkružjeAirlie Beach Hotel Otočje Whitsunday  - OkružjeAirlie Beach Hotel Otočje Whitsunday  - OkružjeAirlie Beach Hotel Otočje Whitsunday  - Okružje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C03