Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Airport Mansion & Restaurant

66/8 Moo. 6 Tambon Maikhao Amphur Thalang,, Zračna luka Phuket, Phuket, Tajland 83110 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Airport Mansion & Restaurant Phuket - Gostinjska soba Airport Mansion & Restaurant Phuket - Gostinjska soba Airport Mansion & Restaurant Phuket - Gostinjska soba Airport Mansion & Restaurant Phuket - Gostinjska soba Airport Mansion & Restaurant Phuket - Gostinjska soba Airport Mansion & Restaurant Phuket - Gostinjska soba Airport Mansion & Restaurant Phuket - Gostinjska soba Airport Mansion & Restaurant Phuket - Kupaonica Airport Mansion & Restaurant Phuket - Kupaonica Airport Mansion & Restaurant Phuket - Okružje Airport Mansion & Restaurant Phuket - Eksterijer hotela Airport Mansion & Restaurant Phuket - Restoran Airport Mansion & Restaurant Phuket - Restoran Airport Mansion & Restaurant Phuket - Predvorje Airport Mansion & Restaurant Phuket - Eksterijer hotela Airport Mansion & Restaurant Phuket - Recepcija
Airport Mansion & Restaurant Phuket - Eksterijer hotela Airport Mansion & Restaurant Phuket - Eksterijer hotela Airport Mansion & Restaurant Phuket - Eksterijer hotela
Područje Zračna luka Phuket Broj soba: 30

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 202recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (202)
Razvrstati po:
Peter W. Solo putnici United Kingdom, 30. siječnja 2016.
very very pleasent,

friendly clean and ideal position
9,7
Very good
Prijavi ovu recenziju
Pui K. Parovi Thailand, 21. siječnja 2016.
Nice shelter for late flight

Location near the airport, free shuttle taxi to the airport, big room
6,7
Prijavi ovu recenziju
Peter W. Solo putnici United Kingdom, 9. siječnja 2016.
very good

spotless, clean
9,7
In one word, will come again, every time.
Prijavi ovu recenziju
Ron R. Solo putnici Australia, 7. siječnja 2016.
Good for a night

Food, staff, free airport pickup
8,3
Good for a 1 day/night layover. Note that this is place is close to the airport so expect some noise from the airport. There's a few shops within 2 minute walking distance. Coffee/tea/ water and kettle provided. Pillows were a but hard. Breakfast included was tasty and staff friendly.
Prijavi ovu recenziju
Graeme A. Parovi Australia, 2. siječnja 2016.
Service

Ease of check in. Check out. Professional staff. Free shuttle service
8,3
Over and above what I was expecting
Prijavi ovu recenziju
Ronice S. Parovi Australia, 26. prosinca 2015.
Great value for money

Close to airport, breakfast included, pickup from airport.
9,3
We thought it was great value for money considering we got into the airport at 9pm and just wanted somewhere quick to stay. We emailed the hotel and they were waiting at the airport with our name written on a sign, we found this really comforting seeing as it was our first time in Thailand. The rooms are air conditioned and come with bottled water and instant coffee. Would stay again.
Prijavi ovu recenziju
Paul R. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 20. prosinca 2015.
Comfortable

Convenient comfortable and clean
7,7
Good clean and close to the airport
Prijavi ovu recenziju
Ka H. Parovi China, 7. prosinca 2015.
good

close to airport
7,7
Cheap price and close airport
Prijavi ovu recenziju
Ho C. Parovi Hong Kong, 6. prosinca 2015.
Location desirable

Location, room, service
6,3
Good location but I think it's a bit expensive since there is only an empty room and suitable for those passerby who head to other destination.
Prijavi ovu recenziju
Brad C. Solo putnici New Zealand, 6. prosinca 2015.
Good for a stopover

Across the road from airport. Free drop off.
9
Good. One night stop. Walked from terminal in less than 5 mins
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Airport Mansion & Restaurant PhuketAirport Mansion & Restaurant Phuket - Gostinjska sobaAirport Mansion & Restaurant Phuket - Gostinjska sobaAirport Mansion & Restaurant Phuket - Gostinjska sobaAirport Mansion & Restaurant Phuket - Gostinjska sobaAirport Mansion & Restaurant Phuket - Gostinjska sobaAirport Mansion & Restaurant Phuket - Gostinjska sobaAirport Mansion & Restaurant Phuket - Gostinjska sobaAirport Mansion & Restaurant Phuket - KupaonicaAirport Mansion & Restaurant Phuket - KupaonicaAirport Mansion & Restaurant Phuket - OkružjeAirport Mansion & Restaurant Phuket - Eksterijer hotelaAirport Mansion & Restaurant Phuket - RestoranAirport Mansion & Restaurant Phuket - RestoranAirport Mansion & Restaurant Phuket - PredvorjeAirport Mansion & Restaurant Phuket - Eksterijer hotelaAirport Mansion & Restaurant Phuket - RecepcijaAirport Mansion & Restaurant Phuket - Eksterijer hotelaAirport Mansion & Restaurant Phuket - Eksterijer hotelaAirport Mansion & Restaurant Phuket - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B07