Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Airport Mansion & Restaurant

66/8 Moo. 6 Tambon Maikhao Amphur Thalang,, Zračna luka Phuket, Phuket, Tajland 83110 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Airport Mansion & Restaurant Phuket - Gostinjska soba Airport Mansion & Restaurant Phuket - Gostinjska soba Airport Mansion & Restaurant Phuket - Gostinjska soba Airport Mansion & Restaurant Phuket - Gostinjska soba Airport Mansion & Restaurant Phuket - Gostinjska soba Airport Mansion & Restaurant Phuket - Gostinjska soba Airport Mansion & Restaurant Phuket - Gostinjska soba Airport Mansion & Restaurant Phuket - Kupaonica Airport Mansion & Restaurant Phuket - Kupaonica Airport Mansion & Restaurant Phuket - Okružje Airport Mansion & Restaurant Phuket - Eksterijer hotela Airport Mansion & Restaurant Phuket - Restoran Airport Mansion & Restaurant Phuket - Restoran Airport Mansion & Restaurant Phuket - Predvorje Airport Mansion & Restaurant Phuket - Eksterijer hotela Airport Mansion & Restaurant Phuket - Recepcija
Airport Mansion & Restaurant Phuket - Eksterijer hotela Airport Mansion & Restaurant Phuket - Eksterijer hotela Airport Mansion & Restaurant Phuket - Eksterijer hotela
Područje Zračna luka Phuket Broj soba: 30
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 155recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (155)
Razvrstati po:
Imelda L. Parovi Philippines, 7. srpnja 2015.
The Airport Mansion

location is just in front of airport. free shuttle to airport
7,7
location is just in front of airport. free shuttle to airport
Prijavi ovu recenziju
Gerald J. Parovi Australia, 2. srpnja 2015.
convenient stopover

convenient secure and clean
9
As we arrived in Phuket late at night we required somewhere to stay just for the night until the next day when we were being picked up to go to Khao Lak. The Airport Mansion and Restaurant was located very close to the airport, in fact we walked to it. We also found the staff very helpful and friendly, the room extremely clean and beautifully cool. We had a comfortable night.
Prijavi ovu recenziju
Jonathan W. Parovi Australia, 16. lipnja 2015.
Clean tidy. Good for what you pay

clean and tidy. Can walk to from airport
7
Prijavi ovu recenziju
Kyle R. Poslovni putnici United States of America, 14. lipnja 2015.
Jon taffer

Clean, friendly, location
10
Great! Staff is friendly and the hotel is clean.
Prijavi ovu recenziju
Jill F. Solo putnici United States of America, 14. lipnja 2015.
Picked us up at the airport for free

Location, room size, free airport transportation
9,7
On my reservation, I told the hotel the flight number my daughter and I would be arriving on. There was a hotel employee at the airport with our name on a sign to take us to the hotel. We were arriving late in the evening and wanted to stay very close to the airport that night. The room was very large and clean. Our room had a tiny patio which was nice. The hotel staff also took us back to the airport the next day so we could catch an airport bus to Karon beach. The airline lost our luggage but we were able to walk approximately half a mile to a Seven Eleven to get toiletries.
Prijavi ovu recenziju
Firen L. Parovi Hong Kong, 10. lipnja 2015.
Good for late flight arrival

close to the airport
6
Nice for travellers who arrive late to the airport and need a place to crash in
Prijavi ovu recenziju
Bin Y. Obitelji sa malom djecom China, 9. lipnja 2015.
good location, poor equipment, basic service

very good location, airport transfers
5
bag experiences
Prijavi ovu recenziju
Chi K. Parovi Hong Kong, 27. svibnja 2015.
Airport hotel

Price good, clean , close to airport
8,3
Clean , so close to airport
Prijavi ovu recenziju
Chi K. Parovi Hong Kong, 27. svibnja 2015.
Convenience hotel

Convenience, clean and reasonable hotel
9
Very clean hotel with reasonable price, and easy to find the location
Prijavi ovu recenziju
Stephen H. Parovi Australia, 15. svibnja 2015.
A basic room if you have a early flight

Location to airport reasonable cost
7,7
Good
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Airport Mansion & Restaurant PhuketAirport Mansion & Restaurant Phuket - Gostinjska sobaAirport Mansion & Restaurant Phuket - Gostinjska sobaAirport Mansion & Restaurant Phuket - Gostinjska sobaAirport Mansion & Restaurant Phuket - Gostinjska sobaAirport Mansion & Restaurant Phuket - Gostinjska sobaAirport Mansion & Restaurant Phuket - Gostinjska sobaAirport Mansion & Restaurant Phuket - Gostinjska sobaAirport Mansion & Restaurant Phuket - KupaonicaAirport Mansion & Restaurant Phuket - KupaonicaAirport Mansion & Restaurant Phuket - OkružjeAirport Mansion & Restaurant Phuket - Eksterijer hotelaAirport Mansion & Restaurant Phuket - RestoranAirport Mansion & Restaurant Phuket - RestoranAirport Mansion & Restaurant Phuket - PredvorjeAirport Mansion & Restaurant Phuket - Eksterijer hotelaAirport Mansion & Restaurant Phuket - RecepcijaAirport Mansion & Restaurant Phuket - Eksterijer hotelaAirport Mansion & Restaurant Phuket - Eksterijer hotelaAirport Mansion & Restaurant Phuket - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04