Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Airport Mansion & Restaurant

66/8 Moo. 6 Tambon Maikhao Amphur Thalang,, Zračna luka Phuket, Phuket, Tajland 83110 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Airport Mansion & Restaurant Phuket - Gostinjska soba Airport Mansion & Restaurant Phuket - Gostinjska soba Airport Mansion & Restaurant Phuket - Gostinjska soba Airport Mansion & Restaurant Phuket - Gostinjska soba Airport Mansion & Restaurant Phuket - Gostinjska soba Airport Mansion & Restaurant Phuket - Gostinjska soba Airport Mansion & Restaurant Phuket - Gostinjska soba Airport Mansion & Restaurant Phuket - Kupaonica Airport Mansion & Restaurant Phuket - Kupaonica Airport Mansion & Restaurant Phuket - Okružje Airport Mansion & Restaurant Phuket - Eksterijer hotela Airport Mansion & Restaurant Phuket - Restoran Airport Mansion & Restaurant Phuket - Restoran Airport Mansion & Restaurant Phuket - Predvorje Airport Mansion & Restaurant Phuket - Eksterijer hotela Airport Mansion & Restaurant Phuket - Recepcija
Airport Mansion & Restaurant Phuket - Eksterijer hotela Airport Mansion & Restaurant Phuket - Eksterijer hotela Airport Mansion & Restaurant Phuket - Eksterijer hotela
Područje Zračna luka Phuket Broj soba: 30
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 143recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
5,9
Sve recenzije (143)
Razvrstati po:
Stephen H. Parovi Australia, 15. svibnja 2015.
A basic room if you have a early flight

Location to airport reasonable cost
7,7
Good
Ka Y. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 3. svibnja 2015.
Very convenient hotel near the airport

location, staff and price
9,3
All good except the aircraft noise.
Kwing H. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 30. travnja 2015.
very convinent for departure and arrival

convinent
8,3
Aurea C. Solo putnici Philippines, 28. travnja 2015.
Super convenient airport hotel!

location, free shuttle, very friendly staff
9
I was surprised to find the driver holding up my name when I went outside the airport in Phuket. It totally set the mood that I was going to have a great vacation. I booked the airport mansion one night as I had to wait for my sister who's flying in early the next day. The free transfers were awesome. I requested to use them the next day to pick up my sister and they were kind enough to do so. We also requested for a drop off to the airport so we can catch the mini vans going to patong beach. Their food in the restaurant was nice during dinner. Breakfast was a set menu of eggs, sausage, toast and jam was ok. Overall it is the perfect place if you need to be near the airport because of the shuttle transfers and friendly reception staff and drivers.
Yucheng M. Obitelji sa malom djecom China, 16. travnja 2015.
Convenient

Good for late flght,5 minutes walk from airport.
7
General hotel
Lui M. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 2. travnja 2015.
Good location

good location
6
Lui M. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 2. travnja 2015.
Good location

Good location
6
Corilou N. Grupe Philippines, 14. ožujka 2015.
Best hotel near the airport!

Location, breakfast and internet connection
8,3
It was good.
Tao Y. Solo putnici United States of America, 9. ožujka 2015.
nothing special

only for airport late or early flights
6
nothing special.
Kapo L. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 24. veljače 2015.
Merchandiser

Location n price
7,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Airport Mansion & Restaurant PhuketAirport Mansion & Restaurant Phuket - Gostinjska sobaAirport Mansion & Restaurant Phuket - Gostinjska sobaAirport Mansion & Restaurant Phuket - Gostinjska sobaAirport Mansion & Restaurant Phuket - Gostinjska sobaAirport Mansion & Restaurant Phuket - Gostinjska sobaAirport Mansion & Restaurant Phuket - Gostinjska sobaAirport Mansion & Restaurant Phuket - Gostinjska sobaAirport Mansion & Restaurant Phuket - KupaonicaAirport Mansion & Restaurant Phuket - KupaonicaAirport Mansion & Restaurant Phuket - OkružjeAirport Mansion & Restaurant Phuket - Eksterijer hotelaAirport Mansion & Restaurant Phuket - RestoranAirport Mansion & Restaurant Phuket - RestoranAirport Mansion & Restaurant Phuket - PredvorjeAirport Mansion & Restaurant Phuket - Eksterijer hotelaAirport Mansion & Restaurant Phuket - RecepcijaAirport Mansion & Restaurant Phuket - Eksterijer hotelaAirport Mansion & Restaurant Phuket - Eksterijer hotelaAirport Mansion & Restaurant Phuket - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3B03