Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Airport Motor Lodge

Corner Broadway & Hobart Street, Miramar, Zračna luka Wellington, Wellington, Novi Zeland 6033 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Airport Motor Lodge Wellington - Gostinjska soba Airport Motor Lodge Wellington - Gostinjska soba Airport Motor Lodge Wellington - Gostinjska soba Airport Motor Lodge Wellington - Gostinjska soba Airport Motor Lodge Wellington - Gostinjska soba Airport Motor Lodge Wellington - Gostinjska soba Airport Motor Lodge Wellington - Recepcija Airport Motor Lodge Wellington - Okružje Airport Motor Lodge Wellington - Gostinjska soba Airport Motor Lodge Wellington - Gostinjska soba Airport Motor Lodge Wellington - Gostinjska soba Airport Motor Lodge Wellington - Kupaonica Airport Motor Lodge Wellington - Kupaonica Airport Motor Lodge Wellington - Gostinjska soba Airport Motor Lodge Wellington - Eksterijer hotela Airport Motor Lodge Wellington - Gostinjska soba
Airport Motor Lodge Wellington - Gostinjska soba Airport Motor Lodge Wellington - Gostinjska soba Airport Motor Lodge Wellington - Eksterijer hotela Airport Motor Lodge Wellington - Kupaonica Airport Motor Lodge Wellington - Kupaonica Airport Motor Lodge Wellington - Gostinjska soba Airport Motor Lodge Wellington - Kupaonica Airport Motor Lodge Wellington - Kupaonica Airport Motor Lodge Wellington - Gostinjska soba Airport Motor Lodge Wellington - Gostinjska soba Airport Motor Lodge Wellington - Gostinjska soba Airport Motor Lodge Wellington - Kupaonica
Mjesto: Zračna luka Wellington Broj soba: 18

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 12recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
9,3
Uslužnost osoblja:
9,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,3
Sve recenzije (12)
Laurence D. Parovi United Kingdom, 30. ožujka 2014.
Very helpful staff,great location

location,staff,comfort
10
Excellent
Joseph B. Parovi Australia, 28. siječnja 2014.
great location to airport

staff,location,quite
9
Great friendly & help full staff. Close to the airport.
David F. Parovi United Kingdom, 19. siječnja 2014.
very pleasant

close to airport, and venue for our stay, nice room.
7,3
Gabor M. Parovi Australia, 12. siječnja 2014.
overnight stay to catch connecting flight next day

close to airport; airport pick up and drop off
6,7
good - friendly and obliging staff bed could be better- it was a bit like a trampoline. If either my wife or I moved the other bounced
Benny L. Grupe Singapore, 4. siječnja 2014.
Nearest hotel to airport

Nearest to airport, large and comfortable room
9
We had a large comfortable and quiet room. We checked in late and checked out very early in the morning for our morning flight. There's a free shuttle bus to the airport but we didn't get to use it cos our flight was too early for the shuttle. Anyway, there were no issues as the airport is just a short 10 min walk away. Fortunately, we had wheels on our luggage and the weather was fine.
Graham S. Grupe Australia, 6. listopada 2013.
Close to airport - friendly staff

2 minutes to the airport
7,7
Excellent stay, good breakfast and nice room.very handy to the airport so no rush to get there.
Geoff E. Parovi New Zealand, 21. rujna 2013.
Great location close to airport, 5 minutes away.

Location, clean and comfortable
9
The hotel is a very short walk from the airport or if you wish a shuttle pickup. The manager was very courteous and helpful. Highly recommended.
Alfred D. Parovi United States of America, 18. rujna 2013.
Extremely convenient to Wellington Airport

location; family management was very nice and provided prompt shuttle to airport.
8
Very satisfactory for our purpose: convenience to the airport at a reasonable price.
Phillip C. Solo putnici New Zealand, 12. ožujka 2013.
Close to the airport, excellent!

close to airport, comfy bed and nice staff.
6,7
my stay was great i thought there could have been knifes and forks in the room as there were takaway outlets close by plus the addition of maybe a microwave could have been a great help. but overall enjoyable stay spent two nights there.
Rhys K. Parovi New Zealand, 11. siječnja 2013.
Great motel and friendly service

friendly staff and nice rooms.
10
the rooms were very good for their price and had tv, air conditioning and spacious bathroom. rooms were modern and very close to the airport.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Airport Motor Lodge Wellington - Eksterijer hotelaAirport Motor Lodge Wellington - Gostinjska sobaAirport Motor Lodge Wellington - Gostinjska sobaAirport Motor Lodge Wellington - Gostinjska sobaAirport Motor Lodge Wellington - Gostinjska sobaAirport Motor Lodge Wellington - Gostinjska sobaAirport Motor Lodge Wellington - Gostinjska sobaAirport Motor Lodge Wellington - RecepcijaAirport Motor Lodge Wellington - OkružjeAirport Motor Lodge Wellington - Gostinjska sobaAirport Motor Lodge Wellington - Gostinjska sobaAirport Motor Lodge Wellington - Gostinjska sobaAirport Motor Lodge Wellington - KupaonicaAirport Motor Lodge Wellington - KupaonicaAirport Motor Lodge Wellington - Gostinjska sobaAirport Motor Lodge Wellington - Eksterijer hotelaAirport Motor Lodge Wellington - Gostinjska sobaAirport Motor Lodge Wellington - Gostinjska sobaAirport Motor Lodge Wellington - Gostinjska sobaAirport Motor Lodge Wellington - Eksterijer hotelaAirport Motor Lodge Wellington - KupaonicaAirport Motor Lodge Wellington - KupaonicaAirport Motor Lodge Wellington - Gostinjska sobaAirport Motor Lodge Wellington - KupaonicaAirport Motor Lodge Wellington - KupaonicaAirport Motor Lodge Wellington - Gostinjska sobaAirport Motor Lodge Wellington - Gostinjska sobaAirport Motor Lodge Wellington - Gostinjska sobaAirport Motor Lodge Wellington - KupaonicaAirport Motor Lodge Wellington - Gostinjska sobaAirport Motor Lodge Wellington - Kupaonica


AS-AGWEB-3A07