ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Airport Motor Lodge

Corner Broadway & Hobart Street, Miramar, Zračna luka Wellington, Wellington, Novi Zeland 6033 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Airport Motor Lodge Wellington - Gostinjska soba Airport Motor Lodge Wellington - Gostinjska soba Airport Motor Lodge Wellington - Gostinjska soba Airport Motor Lodge Wellington - Okružje Airport Motor Lodge Wellington - Recepcija Airport Motor Lodge Wellington - Gostinjska soba Airport Motor Lodge Wellington - Gostinjska soba Airport Motor Lodge Wellington - Gostinjska soba Airport Motor Lodge Wellington - Gostinjska soba Airport Motor Lodge Wellington - Gostinjska soba Airport Motor Lodge Wellington - Gostinjska soba Airport Motor Lodge Wellington - Kupaonica Airport Motor Lodge Wellington - Kupaonica Airport Motor Lodge Wellington - Gostinjska soba Airport Motor Lodge Wellington - Eksterijer hotela Airport Motor Lodge Wellington - Kupaonica
Airport Motor Lodge Wellington - Gostinjska soba Airport Motor Lodge Wellington - Kupaonica Airport Motor Lodge Wellington - Gostinjska soba Airport Motor Lodge Wellington - Gostinjska soba Airport Motor Lodge Wellington - Gostinjska soba Airport Motor Lodge Wellington - Kupaonica Airport Motor Lodge Wellington - Kupaonica Airport Motor Lodge Wellington - Gostinjska soba Airport Motor Lodge Wellington - Kupaonica Airport Motor Lodge Wellington - Kupaonica Airport Motor Lodge Wellington - Eksterijer hotela Airport Motor Lodge Wellington - Gostinjska soba
Područje Zračna luka Wellington Broj soba: 18

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 20recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
9,3
Uslužnost osoblja:
9,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (20)
Razvrstati po:
Bernaridho H. Poslovni putnici Indonesia, 13. prosinca 2014.
Lacking: too limited web access and TV channels

Location, cleanliness, double key
9,7
In general ok. The web access quota, however, is too small (25 MB), and TV channels are limited. Navigating TV channels is uneasy, more often reset to channel 1.
Jacqueline S. Parovi New Zealand, 6. studenog 2014.
pleasant and comfortable

location,friendly,great service
8,7
great
Andy C. Parovi Singapore, 1. studenog 2014.
Fantastic Location

Location, Staff Friendliness and Cleanliness of Rooms
8,7
Awesome stay. Great location and clean rooms.
Kenneth L. Obitelji sa malom djecom Australia, 17. svibnja 2014.
Very handy to the Airport

Location, clean great customer service
8,7
Stayed overnight, easy and convenient to the Airport
Laurence D. Parovi United Kingdom, 30. ožujka 2014.
Very helpful staff,great location

location,staff,comfort
10
Excellent
Sandra L. Solo putnici Singapore, 11. ožujka 2014.
Convenient

Close proximity to the airport, reasonable charges and clean
6,7
Joseph B. Parovi Australia, 28. siječnja 2014.
great location to airport

staff,location,quite
9
Great friendly & help full staff. Close to the airport.
David F. Parovi United Kingdom, 19. siječnja 2014.
very pleasant

close to airport, and venue for our stay, nice room.
7,3
Gabor M. Parovi Australia, 12. siječnja 2014.
overnight stay to catch connecting flight next day

close to airport; airport pick up and drop off
6,7
good - friendly and obliging staff bed could be better- it was a bit like a trampoline. If either my wife or I moved the other bounced
Benny L. Grupe Singapore, 4. siječnja 2014.
Nearest hotel to airport

Nearest to airport, large and comfortable room
9
We had a large comfortable and quiet room. We checked in late and checked out very early in the morning for our morning flight. There's a free shuttle bus to the airport but we didn't get to use it cos our flight was too early for the shuttle. Anyway, there were no issues as the airport is just a short 10 min walk away. Fortunately, we had wheels on our luggage and the weather was fine.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Airport Motor Lodge WellingtonAirport Motor Lodge Wellington - Gostinjska sobaAirport Motor Lodge Wellington - Gostinjska sobaAirport Motor Lodge Wellington - Gostinjska sobaAirport Motor Lodge Wellington - OkružjeAirport Motor Lodge Wellington - RecepcijaAirport Motor Lodge Wellington - Gostinjska sobaAirport Motor Lodge Wellington - Gostinjska sobaAirport Motor Lodge Wellington - Gostinjska sobaAirport Motor Lodge Wellington - Gostinjska sobaAirport Motor Lodge Wellington - Gostinjska sobaAirport Motor Lodge Wellington - Gostinjska sobaAirport Motor Lodge Wellington - KupaonicaAirport Motor Lodge Wellington - KupaonicaAirport Motor Lodge Wellington - Gostinjska sobaAirport Motor Lodge Wellington - Eksterijer hotelaAirport Motor Lodge Wellington - KupaonicaAirport Motor Lodge Wellington - Gostinjska sobaAirport Motor Lodge Wellington - KupaonicaAirport Motor Lodge Wellington - Gostinjska sobaAirport Motor Lodge Wellington - Gostinjska sobaAirport Motor Lodge Wellington - Gostinjska sobaAirport Motor Lodge Wellington - KupaonicaAirport Motor Lodge Wellington - KupaonicaAirport Motor Lodge Wellington - Gostinjska sobaAirport Motor Lodge Wellington - KupaonicaAirport Motor Lodge Wellington - KupaonicaAirport Motor Lodge Wellington - Eksterijer hotelaAirport Motor Lodge Wellington - Gostinjska sobaAirport Motor Lodge Wellington - Gostinjska sobaAirport Motor Lodge Wellington - Gostinjska sobaAirport Motor Lodge Wellington - Gostinjska sobaAirport Motor Lodge Wellington - Gostinjska sobaAirport Motor Lodge Wellington - Gostinjska sobaAirport Motor Lodge Wellington - Kupaonica


AS-AGWEB-3C04