ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Airport Resort & Spa

9/19 M.1 T. Sakoo A. Thalang, Zračna luka Phuket, Phuket, Tajland 83110 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Airport Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotela Airport Resort & Spa Phuket - Interijer hotela Airport Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Airport Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Airport Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Airport Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Airport Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Airport Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotela Airport Resort & Spa Phuket - Kupaonica Airport Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotela Airport Resort & Spa Phuket - Restoran Airport Resort & Spa Phuket - Restoran Airport Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotela Airport Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Airport Resort & Spa Phuket - Kupaonica Airport Resort & Spa Phuket - Restoran
Airport Resort & Spa Phuket - Restoran Airport Resort & Spa Phuket - Restoran Airport Resort & Spa Phuket - Recepcija Airport Resort & Spa Phuket - Bazen Airport Resort & Spa Phuket - Bazen Airport Resort & Spa Phuket - Bazen Airport Resort & Spa Phuket - Bazen Airport Resort & Spa Phuket - Bazen Airport Resort & Spa Phuket - Bazen Airport Resort & Spa Phuket - Bazen Airport Resort & Spa Phuket - Bazen Airport Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotela
Područje Zračna luka Phuket Broj soba: 60

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 824recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
6,3
Sve recenzije (824)
Razvrstati po:
Elva F. Parovi China, 18. studenog 2014.
Free Airport shuttle Bus

Free airport Shuttle bus.
2
Please help to call you manager for approval. I never ask for any shuttle bus service during these 3 days, I dont think its a hard request to send me to 7-11(200 meters)! they keep me wait for 10 mins(while my knee was broken)finally they sent me to 7-11. god bless both of them!
Biljana K. Parovi Australia, 15. studenog 2014.
Friendly staff, close to airport and clean

Location,price and comfort
10
Had a wonderful stay will definitely be back
Pauli R. Parovi Finland, 3. studenog 2014.
Good

Near to airport. Cheap. Clean. Good massage.
8,3
As a whole it was good.
Manohar G. Obitelji sa odraslom djecom India, 2. studenog 2014.
Best location , good service

Airport transport , good breakfast .. Net n clean.
8
It was simple good for short stay. Little away from town .
Shihua L. Obitelji sa malom djecom China, 11. listopada 2014.
Good villa with garden with swimming pool!

1.It's villa type, the building is very good. 2.Villa with nice garden and swimming pool. 3. The view in the hotel is good. 4.Go out turn left to T road, there are 7-11 and some nice local canteens.
8
1.It's villa type, the building is very good. 2.Villa with nice garden and swimming pool. 3. The view in the hotel is good. 4.Go out turn left to T road, there are 7-11 and some nice local canteens.
Corinna W. Solo putnici China, 8. listopada 2014.
Good value for money

good price, spacious room, free transfer to airport
8
Very good option for airport hotel. Far from town centre but very close to airport. Free transfer to the airport and Naiyang beach. Nice resort with a nice pool. Large rooms. There were some ants and small spiders though. Still good value for money.
Kate E. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 26. rujna 2014.
Great location

Handy, clean and cheap
8,7
It was a good spot to recover from the long flight before hitting the road.
Brenda M. Grupe South Africa, 20. rujna 2014.
South Africans in transit.

The price. The location. The staff.
9,3
Trevor G. Obitelji sa malom djecom United States of America, 20. kolovoza 2014.
Very good hotel near the airport

Near the airport. Clean. Nice breakfast.
8,7
We stayed at Airport Resort & Spa for just 1 night after our flight in to Phuket and before we made the drive to the next place. We were very happy about our choice. The staff was ready for us when we arrived a little late in the day. The rooms are simple, but nice size and very clean. Pool was a large, clean, well maintained pool, as was the whole area. We had a great time swimming that night. Breakfast was buffet style with a mix of Thai and western choices. Very good. If we need a place stay near Phuket airport I would definitely stay here again!
Mohd R. Solo putnici Malaysia, 14. kolovoza 2014.
good transit point

the room is near to the pool
6
This is a hotel that provides good accomodation before you leave phuket as most of the travellers will definitely stay at patong area....hotel will provide transit van to the airport..so you don't have to worry

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Airport Resort & Spa PhuketAirport Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotelaAirport Resort & Spa Phuket - Interijer hotelaAirport Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaAirport Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaAirport Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaAirport Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaAirport Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaAirport Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotelaAirport Resort & Spa Phuket - KupaonicaAirport Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotelaAirport Resort & Spa Phuket - RestoranAirport Resort & Spa Phuket - RestoranAirport Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotelaAirport Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaAirport Resort & Spa Phuket - KupaonicaAirport Resort & Spa Phuket - RestoranAirport Resort & Spa Phuket - RestoranAirport Resort & Spa Phuket - RestoranAirport Resort & Spa Phuket - RecepcijaAirport Resort & Spa Phuket - BazenAirport Resort & Spa Phuket - BazenAirport Resort & Spa Phuket - BazenAirport Resort & Spa Phuket - BazenAirport Resort & Spa Phuket - BazenAirport Resort & Spa Phuket - BazenAirport Resort & Spa Phuket - BazenAirport Resort & Spa Phuket - BazenAirport Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotelaAirport Resort & Spa Phuket - UlazAirport Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotelaAirport Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaAirport Resort & Spa Phuket - BazenAirport Resort & Spa Phuket - KupaonicaAirport Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaAirport Resort & Spa Phuket - KupaonicaAirport Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaAirport Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B08